#Seyfi doğanay sakın Üzülme müzik dinle

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video) 03:05

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video)

BEN YOKUM Bulursan kendini yasta Şakın suçu bana atma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Pişmanlıklar asla Fayda etmez unutma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Canımı mı acıtmaya çalışıyosun Ba..

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..

Ezel - Rasta 02:01

Ezel - Rasta

Rasta şarkı sözleri ile Bütün işler yalan dolan Çok gezdik sokakta yok seni soran B be beybi gelip katlanan 5 yada 10 tüm ataklar filan Gelebilirsen maximum tavan Ezel mi piyasaya damgayı vuran Kirli sokaklar kirveler..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim - Podyum Açılışı - 104.Bölüm 13:23

İşte Benim Stilim - Podyum Açılışı - 104.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Sefa Doğanay'ın konuk olduğu jüri ve yarışmacıların podyum açılışı...

  • ANKA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sefa Doğanaydan OLAY Yaratacak Bahar Candan Taklidi! 16:59

Sefa Doğanaydan OLAY Yaratacak Bahar Candan Taklidi!

İşte Benim Stilim programına katılan Sefa Doğanay'dan herkesi çok güldürecek Bahar Candan taklitleri...İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Sevin Neden Gizlice Gözyaşlarına Boğuldu 12:42

Merve Sevin Neden Gizlice Gözyaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Kemal Doğulu, Merve Sevin'in durgun olduğunu ve kuliste ağladığını gördüğünü söyleyince Merve ailesini özlediğini söyledi. Kemal Doğulu ise yarı..

  • ANKA tarafından
  • 1.639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy Adele Şarkısı Söylerse 01:38

Bülent Ersoy Adele Şarkısı Söylerse

Taklit yapmaktan ziyade Yaratıcılığı ile daha çok dikkatleri üzerine toparlayan Sefa Doğanay yine yapmış yapacağını...

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlik 18.Bölüm 1:48:01

Gençlik 18.Bölüm

Sema Atalay’ın sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Meltem Doğanay ve Şener Şen konuk edilmektedir. Programda ayrıca Charles İn Charges dizisine yer verilmektedir..

Sefa Doğanayın 6 Ay Üzerinde Çalıştığı Taklit 03:08

Sefa Doğanayın 6 Ay Üzerinde Çalıştığı Taklit

Ünlü komedyen Sefa Doğanay Yıldız Tilbenin sesini taklit etmek için 6 ay çalıştığını açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşe Özyılmazel Magazin Gündemi Yorumu İğrenç Çirkin İkinci Sınıf İşler Yapıyorlar 13:39

Ayşe Özyılmazel Magazin Gündemi Yorumu İğrenç Çirkin İkinci Sınıf İşle

Magazin D programında son gelişmelerin yer aldığı magazin haber turu. Magazin haber turunda; Ayşe Özyılmazel, Azra Akın, Sefa Doğanay, Levent Yüksel, Ferman Toprak, Sarp Apak, Okatay Kaynarca ve Muazzez Ersoy'un yer aldı..

  • BETA tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neriman Hanım Göz Yaşlarını Tutamıyor 01:58

Neriman Hanım Göz Yaşlarını Tutamıyor

Gelin Evi'nin 498. Bölümünde; 2 yıllık evli, 23 yaşında, Kader Doğanay’ın evine konuk olundu. Kader Hanım'ın annesi Neriman Hanım kızlarının kınalarında yanlarına gitmeme sebebini anlatırken gözyaşlarına hakim olamıyor...

  • BETA tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Lara Su İçin Saygı Duruşuna Geçti, Gözyaşları Sel Oldu! 20:11

Bahar Candan Lara Su İçin Saygı Duruşuna Geçti, Gözyaşları Sel Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova'nın Emine Aydın'ı taklit ettiğini iddia edince ikili arasında kavga çıktı. Bahar Candan ise Simay Tokatlı'ya kötü..

  • ANKA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MEF - Mazi (Official Video) 02:31

MEF - Mazi (Official Video)

MEF'in ''Mazi'' şarkısı video klibi ile yayında. Söz, Beste: Doğanay Karadeniz Düzenleme: İbrahim Küçükoğlu Mix: İbrahim Küçükoğlu, Esad Fidan Mastering: Saffet Ulcay Gitar: Ediz Erinç Yönetmen: Buğra Karaçam Prodüktör:..

Özgün - Öpücem (Official Video) 03:45

Özgün - Öpücem (Official Video)

Söz: Onur Koç Müzik: Onur Koç Bir kerecik olsun kendiliğinden sakin mutlu uyansam Birkaç saat rahat bıraksan huzurumu anlatamam Kaç haftadır bir nefes aldırmadın ama karşındaki de insan Bir gün gelir kendimi tutama..

Zara - Seni Yazdım Kalbime 05:03

Zara - Seni Yazdım Kalbime

Zara - Seni Yazdım Kalbime Şarkı Sözleri Solmadan gel artık aşkımın gülü Olsada konuşsa kalbimin dili Küçücük dünyamda bir bilsen seni Görünmez yazıyla yazdım kalbime Nasıl sevgiliymiş göründe bakın Sevgilim seninl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren Yalnız Benim Ol Plak 02:58

Zeki Müren Yalnız Benim Ol Plak

Yalnız benim ol, el yüzüne bakma sakın sen Kıskan beni göğsünde uyut, yan ateşimden Aşkın o zehir hasreti ruhumda kanarken Kıskan beni göğsünde uyut, yan ateşimden..

Candan Erçetin  Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Yonca Evcimik  Bandıra Bandıra 03:54

Yonca Evcimik Bandıra Bandıra

Oturup da konuşamadık seninle Düşünüp de taşınamadık doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmışken Başka aşklar senin neyine Bakışıp da görüşemedik seninle Uzanıp da erişemedik doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmış..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..