#Seyfi doğanay sevda yemini müzik dinle

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu 02:48

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Indim Havuz Basina: İndim havuz başına Bir kız çıktı karşıma Sevda nedir bilmezdim O getirdi başıma Gelemem ben gidemem ben Her güzele gönül veremem ben Aç kolların sar boynuma Üşüdüm ..

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

Demet Akalın - Rakipsiz Teaser 08:07

Demet Akalın - Rakipsiz Teaser

Demet Akalın - Altın Kafes Demet Akalın - 50 Cevapsız Arama Demet Akalın - Hayalet 2016 Demet Akalın - Dürbün Demet Akalın - Kurbağa Demet Akalın - Kesin Demet Akalın - Amin Demet Akalın - Hürmetler Demet Akalın - Rakip..

  • PengoTV tarafından
  • 2.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz - Şelale Klip 04:12

Salih Yılmaz - Şelale Klip

Salih Yılmaz Şelale Şarkısı Sözleri Uzaktan Sevda etmek Girsin yerin dibine Yakından seven yarim Gelsin girsin koynuma Kar yağar sinesine Yarin elbisesine Eski yarin ömrünü Ver Allah yenisine Aha koy sevduğum Başını omuz..

  • BLACKSEA tarafından
  • 3.540 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fahriye Evcen İranlı Güzel Yüzünden Kıskançlık Krizine Girdi!! 09:01

Fahriye Evcen İranlı Güzel Yüzünden Kıskançlık Krizine Girdi!!

Fahriye Evcen'i Çıldırtan Kainat Güzeli.Hayranlarıyla bulışmak üzere Dubai'ye giden Burak Özçivit krallar gibi karşılandı.Aşrı ilgi gösteren İranlı güzel Burak Özçivit'in sevgilisi Fahriye Evcen'i kıskançlık krizine sokt..

  • ANKA tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neslihan Atagül'den Bikinili Pozlar!! 01:16

Neslihan Atagül'den Bikinili Pozlar!!

Neslihan Atagül'ün daha önce hiç görmediğiniz havuz kanerı sefasından fit vücuduyla kendine olan haklı güvenini gözler önüne serdi....

  • ANKA tarafından
  • 4.492 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ÇARŞAMBAYI SEL ALDI FON MÜZİĞİ 04:32

ÇARŞAMBAYI SEL ALDI FON MÜZİĞİ

Çarşamba’yı Sel Aldı, Bir Yar Sevdim El Aldı (Aman Aman) Keşke Sevmez Olaydım, Elim Koynumda Kaldı (Aman Aman) Oy Ne İmiş Ne İmiş (Aman Aman) Kaderim Böyle İmiş. Gizli Sevda Çekmesi (Aman Aman) Ateşten Gömlek İmi..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Serdar Tuncer Aşk Üç Nokta 04:22

Serdar Tuncer Aşk Üç Nokta

Eski Sevdalar......

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden 04:48

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden

sevda nedir beilmezdim taa ki senin gözlerine bakana kadar bu dünyada hep yıkıldım perişan oldum seni gördüğüm zaman yar işte o an yeniden doğdum seninle ağlam seninle gülsem kopamam yar ayrılamam başkasına bakamam a..

Salih Yılmaz-Lusnika 03:29

Salih Yılmaz-Lusnika

Salih Yılmaz - Lusnika - Dolunay Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Hemşince Meg ağçikme hazai Kiçme darin bidziga Arçiu haz ağadzes Himi marğan onuşa Lusnikan lusazcuni Lerine oğnuknive Baç enelu ge..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden 08:01

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden

Fundyy Kalmak Zordu Gitmek Haince Olan Sen Bilmezsin Acın Bedeni Sarar Masalardan Topladım Gönlümü Bu Sabah Mezesi Acı Şarabı Sevda Yok Yine Yok Suretin Nerde Gülüşün Bana Küsmü Sence ? Elimde Resmin Donuk ..

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik) 06:26

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik)

Sen Leyla’ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgâr Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram, zaman içinde (x2) Ağlama yar Bir gün gelir, bu hasret biter Döneceği..

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin 04:06

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin

öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden sana olan sevdamdandır bilesin geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yapra..

Recep Tayyip Erdoğan Cezaevine Giderken ..... 05:14

Recep Tayyip Erdoğan Cezaevine Giderken .....

Bu Sevda Bitmez .....

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Şimdi Ustacığım Şimdi 00:33

Şimdi Ustacığım Şimdi

Sadri Alışık, Sevda Ferdağ..

Şeytan Cafer Cadillac Leyla 00:19

Şeytan Cafer Cadillac Leyla

Sadri Alışık Sevda Ferdağ unutulmaz sahne...

Sadri Alışık Firar 00:34

Sadri Alışık Firar

Filmin Adı: Benimle Evlenir Misin? Yönetmen: Aram Gülyüz Oyuncular: Sadri Alışık, Sevda Ferdağ Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968..

İstanbul'da Kış 1967 01:45

İstanbul'da Kış 1967

Kocasından boşanmak isteyen bir kadınla, yasak ilişki kuran evli bir avukatın öyküsü. Sadri Alışık, Sevda Ferdağ. Yönetmen Türker İnanoğlu. 1967 yılı, İstanbul ve bir aile dramı, bir insan hikayesi....

Kara Murat - Bu Kanlı Savaş Devam Edecek 01:27

Kara Murat - Bu Kanlı Savaş Devam Edecek

Filmin Adı: Kara Murat Denizler Hakimi Yönetmen: Natuk Baytan Oyuncular: Cüneyt Arkın, Sevda Karaca Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Kara Murat  Aşk En Büyük Lütuftur 00:29

Kara Murat Aşk En Büyük Lütuftur

Cüneyt Arkın, Sevda Karaca..

Buradaki Hayatımız Düpedüz Esaret 01:09

Buradaki Hayatımız Düpedüz Esaret

Sevda Ferdağ'ın Benzinci Eşref Kolçak'ı baştan çıkarmaya çalıştığı Beyoğlu Piliçleri Filmi...

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Elif Kaya Bir Bilebilsen 03:39

Elif Kaya Bir Bilebilsen

Elif Kaya Bir Bilebilsen Sözleri Gözleri̇m Kapida Kulağim Sesde Bi̇r Gelebi̇lsen Ah Bi̇r Gelebi̇lsen Bu Nasil Bi̇r Sevda Bu Nasil Bi̇r Aşk Bi̇r Bi̇lebi̇lsen Ah Bi̇r Bi̇lebi̇lsen Hasreti̇n Bölkeren Uykularimi Çaresi̇z Gi..

  • Candy tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selami Şahin -Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı 06:28

Selami Şahin -Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevda

Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Ah Hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İstersen zincire vur ellerimi Ne olur bir tanem anla hali..

BURAY - BU GECE 04:03

BURAY - BU GECE

Buray Sahiden Şarkı Sözü Sahiden Sevmemiş Beni Meğerse Bilmeden Geçmişim Hayatından Bir Iz Bırakmadan, Bir Söz Bırakmadan Sahiden Doğruymuş Söylenenler De Bir Defa Çıkmamış Adım Ağzından Sahiden Bi Hiçmişim Nazarında Ö..

Seksendört - Sarhoş Gibiyim(VOL-1) 03:28

Seksendört - Sarhoş Gibiyim(VOL-1)

Seksendört - Sarhoş Gibiyim Şarkı Sözleri bir sevda çölünde bıraktın beni kanadı kırılmış bir kuş gibiyim dönüpte bakmadın bir gün halime sokağa atılmış bir taş gibiyim o eski hayalin her an karşımda gözyaşlarım ça..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ben Bu Eve Layık Değilim Artık 00:44

Ben Bu Eve Layık Değilim Artık

Kocasından boşanmak isteyen bir kadınla(Sevda Ferdağ), yasak ilişki kuran evli bir avukatın(Sadri Alışık) öyküsünü konu alan Ağır Suç filminden bir kesit...

Benzinciyi Baştan Çıkarma 01:06

Benzinciyi Baştan Çıkarma

Sevda Ferdağ'ın Benzinci Eşref Kolçak'ı baştan çıkarmaya çalıştığı Beyoğlu Piliçleri Filmi. Beyoğlu… 1300 metrelik ana cadde. İnsanların sağlığında geçtikleri Sırat Köprüsü. Biraz bocalayanlar Gayya kuyusuna düşerler...