#Seyfi doğanay tek başıma müzik dinle

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu 02:57

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Dürüyemin Gügümleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. duriyemin gugumleri kalayli [ah kalayli] fistan giymis etekleri alayli [alayli aman aman] duriyemi aldatmasi kolaymi [ah ..

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu 02:48

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Indim Havuz Basina: İndim havuz başına Bir kız çıktı karşıma Sevda nedir bilmezdim O getirdi başıma Gelemem ben gidemem ben Her güzele gönül veremem ben Aç kolların sar boynuma Üşüdüm ..

Zeki Müren - Eskimeyen Dost 04:28

Zeki Müren - Eskimeyen Dost

Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görüşmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Eski dost düşman olmaz deyipte sitem e..

İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Şamama Huri̇yem Fi̇stan Bi̇çti̇m La Majör Rast Karaoke Md Altyapısı Türkü Sözü 04:14

Şamama Huri̇yem Fi̇stan Bi̇çti̇m La Majör Rast Karaoke Md Altyapısı Tü

HURİYEM Sol-Rast 2/4 şamama,huriyem,fistan biçtim dar geldi,karaoke,türkü sözü,md altyapısı ŞAMAMA HURİYEM FİSTAN BİÇTİM La Majör Rast Karaoke Md Altyapısı Türkü Sözü FİSTANI BİÇTİM DAR GELDİ HURİYEM - 2 HASTALANDIM YAR..

  • PengoTV tarafından
  • 2.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara'ya Yürüyor 03:35

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara

Beykoz’da yaşayan Erkan Can isimli vatandaş için, iddiaya göre eşinden boşanınca eşine 300 bin TL ile aylık 2 bin TL nafaka ödemesine hükmedildi. Nafaka mağduru olduğunu söyleyen Erkan Can, eşinin kendisine oyun oynadığı..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi 03:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi

Programda Seda Nur isimli genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şiir okumak istediğini söyledi. Erdoğan, Seda Nur'u kırmayarak, Nurullah Genç'in Beni Yakışına şiirini Seda Nur ile okudu. O ZAMAN KASETTİ CD'LER YOKTU Erd..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mesut Kaplan - Dostların Alayını 04:08

Mesut Kaplan - Dostların Alayını

Mesut Kaplan - Dostların Alayını Dinle Söz: Eyüp Çungay Müzik: Gökhan Doğanay..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adı Efsane 4. Bölüm Fragmanı 00:53

Adı Efsane 4. Bölüm Fragmanı

Hakan'ın babası Seyfi tarafından bıçaklanarak yaralanan Tarık'ı, nasıl bir son bekliyor? Melis, babası Tarık’ın başına gelenleri öğrenecek mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

Zirveye Ulaşanlar 22.Bölüm 52:32

Zirveye Ulaşanlar 22.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Seyfi Oktay, Avni Bilgin, Ahmet Köksal ve Turan Falcıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 23.Bölüm 50:32

Zirveye Ulaşanlar 23.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Seyfi Oktay, Avni Bilgin, Ahmet Köksal ve Turan Falcıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 87.Bölüm 49:45

Zirveye Ulaşanlar 87.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 87. bölümünde; Seyfi Basa, Cavit Avcı ve Kenan Binak konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Kuşum Aydın'ın seslendirdiği Deli Misin şarkısına yer verilmektedir...

Akıl Tutulması 05:15

Akıl Tutulması

Düşünce târihinde Frankfurt Okulu olarak bilinen; en ünlü temsilcilerinin Benjamin, Horkheimer, Adorno olduğu çevre, esas olarak Marx'dan yola çıkıyor; lâkin “ustalarını” derinlikli bir şekilde eleştiriyordu. “Ustaları” ..

Uyku Apnesi Nedir Tedavi Yöntemleri 03:51

Uyku Apnesi Nedir Tedavi Yöntemleri

Nöroloji Uzmanı Dr. Seyfi ARSLAN - Uyku Apnesi Nedir? Uyku Hastalıkları üzerine kısa bilgilendirme..

  • NABIZ tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Popstar Elemelerinde Bardak Dansı Yapmak 03:09

Popstar Elemelerinde Bardak Dansı Yapmak

Gamze sahne adlı yarışmacı İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Seyfi Dursunoğlu'ndan oluşan jüri karşısında hünerlerini sergiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL 00:51

Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Adı Efsane 29. Bölüm final fragmanı yayında! Fiko, Sibel'e evlenme teklif ediyor! Fiko, sonunda Gülüm diye peşinde kul köle olduğu aşkı Sibel'e evlenme teklif ediyor! Bu teklifi ise, hayatlarında dönüm noktası olacak m..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Yıldız Tilbe - Birtek Seni Sevdim Gerisi Yalan 03:13

Yıldız Tilbe - Birtek Seni Sevdim Gerisi Yalan

Su Metrisin Önü,Bir Uzun Alan. Birtek Seni Sevdim,Gerisi Yalan. Senin Hasretindir, Hücreme Dolan. Birtek Seni Sevdim, Gerisi Yalan. Senin Hasretindir, Hücreme Dolan. Birtek Seni Sevdim, Gerisi Yalan, Gerisi Yalan… Hücrem..

Sadece Filmlerde Olan 10 Şey 03:16

Sadece Filmlerde Olan 10 Şey

Bu Hayat Okulu videosunda yalnızca filmlerden gördüğümüz şeyler var. Şaşırınca ağzındakini püskürtmek, saç tokası ile her türlü kilidi açmak, tek bir kişi ile kavga eden grubun tek tek gelmesi, mektubu bizzat gönderen ki..

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Real 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:18:13

Real 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Jang Tae-Young (Kim Soo-Hyun) suç dünyasında popüler bir tetikçidir. Soğukkanlı ve hırslı bir kişiliğe sahiptir. Kumar oynanan bir otel açmanın hayalini kurmaktadır. Bir muhabir daha sonra Jang Tae-Young'un peşi..

  • KAPALI SET tarafından
  • 19.481 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevda Demirel Hande Ataizi'ni neden tokatladı? 24:17

Sevda Demirel Hande Ataizi'ni neden tokatladı?

Sevda Demirel yıllar önce Hande Ataizi ile arasında yaşanan olayın detaylarını tek tek anlattı. Hande Ataizi'ne tokat atan Sevda Demirel, ''Bugün olsa yine tokat atarım'' demesi izleyenleri şaşırttı..

  • GÜL tarafından
  • 519 görüntüleme
  • 4 yıl önce