#Seyfi doğanay tek başıma müzik dinle

Winx Club - 4. Sezon 10. Bölüm  - Miusa'nın Şarkısı 23:15

Winx Club - 4. Sezon 10. Bölüm - Miusa'nın Şarkısı

Beyaz Çember güçlü fakat tehlikelidir ve Winxler Siyah Çember büyücülerini yenmenin ve gizemleri çözmenin tek yolunun Believix güçlerini daha da güçlendirmek olduğunu farkederler. Bunun tek yolu Gardenia halkına sihire o..

  • ÇocukTV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 5 yıl önce
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 2 The Lord of the Rings : The Return of the King Part 2 1:31:13

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 2 The Lord of the Rings : Th

Özet ve Detaylar Bölüm 2: Sauron'un orduları büyüdükçe büyümektedirler. Frodo ve onun can dostu Sam, korku dolu bir yolculuğun göbeğinde, korkunç Mordor'a adım adım yaklaşmaktadırlar. Tek yüzük yok edilmelidir ve iyilik ..

  • Film İzle tarafından
  • 4.762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti 01:42

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Seda Sayan - Şarkıcı Olmasam Da Parayı Bulurdum 24:17

Seda Sayan - Şarkıcı Olmasam Da Parayı Bulurdum

Seda Sayan, şöhret basamaklarını nasıl çıktığını tek tek anlattı.....

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülşah Saraçoğlu Uzun Ve Zayıf Görünmenin Pratik Yollarını Açıklıyor 05:46

Gülşah Saraçoğlu Uzun Ve Zayıf Görünmenin Pratik Yollarını Açıklıyor

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına konuk olan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu uzun ve zayıf görünmenin pratik yollarını, nasıl ve ne tür kıyafetler giyilmesi gerektiğini izleyicilere tek tek açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Serenay Sarıkaya Bombayı Patlattı 07:38

Serenay Sarıkaya Bombayı Patlattı

Serenay Sarıkaya iddiaları tek tek cevapladı...

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fadi̇k Sevi̇n Atasoy’un “Muse” Oyununun Müthi̇ş Hi̇kayesi 16:05

Fadi̇k Sevi̇n Atasoy’un “Muse” Oyununun Müthi̇ş Hi̇kayesi

Magazin Noteri'nin 61. Bölüm konuğu Fadik Sevin Atasoy, tek kişilik tiyatro oyunu Muse un çıkış hikayesini sizlerle paylaştı.....

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım 04:13

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım

ABD'nin yeni Başkanı Trump zafer konuşmasında Artık tek vücut olma zamanı. Bütün Amerikalıların Başkanı olacağım dedi, dünyaya dostluk mesajı verdi: Düşmanlık değil ortalık arayacağız. Amerika Birleşik Devletleri'nde (..

İzmir'e girerken, Türk kadınları 02:52

İzmir'e girerken, Türk kadınları

Bilir misiniz; İzmir'e girerken, Türk kadınları, O'nu görünce dizlerine kapanıp, GÖZYAŞLARINI AYAKKABILARINA DÖKMÜŞ VE BAŞINDAKİ TÜLBENTLERİYLE AYAKKABILARINI SİLMİŞTİR. Milletimiz O'nu ne kadar çok seviyor, bili..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler 02:53

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler

Vatandaşa dana eti yerine eşek eti, yoğurt yerine jelatin yedirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayan firmaları tek tek ifşa etti. İşte gıda ürünlerinde yapılan o hileler ve halkın sağlığıyla oynayan fi..

Azerbaycan ve Ermenistan Sınır Hattında Çatışmalar Şiddetlendi 02:51

Azerbaycan ve Ermenistan Sınır Hattında Çatışmalar Şiddetlendi

Azerbaycan ve Ermenistan sınır hattındaki çatışmalar şiddetlendi. Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusuna ait hedefleri tek tek imha etti. Azerbaycan ordusundan bir asker şehadete yürüdü. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Yarın Salgına Karşı Büyük Denetleme Geliyor 01:15

Yarın Salgına Karşı Büyük Denetleme Geliyor

81 ilde yarın kapsamlı korona denetimi yapılacak. Bu amaçla İçişleri Bakanlığı valiliklere genelge gönderdi. Valilerin de katılacağı denetimlerde her yer tek tek incelenecek...

Bursa Otogarı'nda HES Denetimi 05:22

Bursa Otogarı'nda HES Denetimi

Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminalinde yapılan Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması drone ile havadan görüntülenirken, otobüsler tek tek durdurulup denetlendi...

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler 02:46

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler

Vatandaşa dana eti yerine at ve eşek eti, bal yerine şekerli şurup yedirdiler, tavşan kanı çay yerine de boya içirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayan firmaları bir kez daha tek tek ifşa etti. İşte gı..

Bu 5 ilçede korona patladı! 02:39

Bu 5 ilçede korona patladı!

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, İSTANBUL’UN EN RİSKLİ İLÇELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI. EKİBİMİZ DE BUGÜN KORONANIN KOL GEZDİĞİ O ADRESLERİ DOLAŞTI. VATANDAŞLARIN VİRÜSLE İMTİHANINI İNCELEDİ. CEVAPLAR VE GÖRÜNTÜLER, MAALESEF KO..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Artık daha kolay bulaşıyor! 02:15

Artık daha kolay bulaşıyor!

İSTANBUL'DA SON 1 HAFTA'DA VAKA SAYISI b ARTTI, SAĞLIK BAKANI SALGININ MERKEZİNDEN MEGAKENTTEN VERDİ MESAJLARINI. İSTANBUL'DAKİ EN RİSKLİ İLÇELERİ TEK TEK AÇIKLAYAN BAKAN FAHRETTİN KOCA, YENİ BİR KISITLAMA KARARI AÇIKLAM..

Bu 5 ilçede korona patladı! 02:39

Bu 5 ilçede korona patladı!

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, İSTANBUL’UN EN RİSKLİ İLÇELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI. EKİBİMİZ DE BUGÜN KORONANIN KOL GEZDİĞİ O ADRESLERİ DOLAŞTI. VATANDAŞLARIN VİRÜSLE İMTİHANINI İNCELEDİ. CEVAPLAR VE GÖRÜNTÜLER, MAALESEF KO..

Bursa'da maske denetimi yapıldı...Yine bildik manzaralar yaşandı 05:00

Bursa'da maske denetimi yapıldı...Yine bildik manzaralar yaşandı

Korona virüsle mücadele devam ederken, Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis vatandaşların en yoğun olduğu caddede maske denetimi yaptı. Denetimlerde maske takmayanlar tek tek ekipler tarafından ikaz edildi...

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı 01:41

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı Adana'da bir kamyonda ev eşyalarının arasına gizlenmiş 150 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda uy..

  • Haberler tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne bulduysa sokağa attı! 01:15

Ne bulduysa sokağa attı!

İSTANBUL FATİH'TE AKŞAMÜSTÜ BİR ADAM BALKONA ÇIKTI... ELİNE NE GEÇTİYSE TEK TEK SOKAĞA FIRLATTI. SEBEBİNİ KİMSE ANLAMADI. NEYSE Kİ ÇOK GEÇMEDEN BEKLENEN ''MAHALLE MÜDAHALESİ'' GELDİ...