#Seyfi yerlikaya ağlama dersim

Feride Hilal Akın - Söyle 02:23

Feride Hilal Akın - Söyle

Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha dur ..

Sinan Akçıl - Kapı 03:50

Sinan Akçıl - Kapı

Olacakları Önceden Gördüm Dedimki Boş Yere Öldüm Gecelerden Gündüze Döndüm Işıkta Kendimi Gördüm Bana Bi Ağlama Boşuna Zorlama Kaderi Gördüğün Herkese Bağlama Değilki Umrumda Iyice Duydun Ya Senden Vazgeçiyorum K..

Neden Ağlarız 04:02

Neden Ağlarız

Ağlama değmez hayat diyenler bir yana ağlamak güzeldir diyenler öte yana. Ağlarız da peki Neden Ağlarız? Ağlama Değmez Hayat Beste: Mehmet Ilgın Güfte: Cengizhan Altuntaş Makam: Rast Usûl: Nim Sofyan Ağlamak Güzeldir Sö..

Onur Bayraktar – Zor Oluyor 02:52

Onur Bayraktar – Zor Oluyor

Onur Bayraktar - Zor Oluyor •Sözleri Yutkundum seni düşündüm Özledim gizledim İnan üzgündüm Kırıcıydık savurmuştun kayboluverdin Ayrılık kırıntısından sitemlerim Gerçekten zor zor Aşkın tövbesi zor oluyor Severken gi..

Linet - Yatsın Yanıma 03:20

Linet - Yatsın Yanıma

Yatsın Yanıma şarkı sözleri ile... Delirdim hasretinden Sığamadım evler değiştirdim Diz çöküp Tanrı’dan seni dilendim Ağlama dediler de Gözümde yaş mı kaldı güzelim Ben sen sen diye tükendim Delirdim hasretinden Sığa..

Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor 02:31

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor

Söz: Ferman Eren Nerkis - Onur Bayraktar Müzik: Doğu Kılıç- Onur Bayraktar Aranje: Mustafa Ceceli Mix - Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen: Halil Sayar Dop: Caner Demiroğlu Işık Şe..

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Agit - Firardayım Anne 03:38

Agit - Firardayım Anne

Yağmurlu bir günde Dersim gibiyim Dostum dediklerimi sallı vermişim Sazım sırtımda, Yar uykuda Akan göz yaşımı silemiyorum Firardayım Anne aranıyorum gündüz gece soruluyorum şiir: Sürgünde geçen günlerim, mapus ..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Zeynep Casalini - Köprüler 04:21

Zeynep Casalini - Köprüler

Söz: Çağlar Yerlikaya Beste: Nuri Harun Ateş Yönetmen: Gürcan Keltek..

Kademeli Mesai Cuma Günü Açıklanacak- 02:37

Kademeli Mesai Cuma Günü Açıklanacak-

Ankara'nın ardından İstanbul'da da kademeli mesaiye geçiliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında değerlendirilen yeni mesai sistemi için İstanbul Vali’sinden açıklama geldi. Ali Yerlikaya detayların Cuma günü açıklanacağ..

Yavuz Sultan Selim Vefatının 500. yılında hatimler ve dualarla anıldı 03:30

Yavuz Sultan Selim Vefatının 500. yılında hatimler ve dualarla anıldı

Yavuz Sultan Selim vefatının 500. yıl dönümünde okunan 500 hatmi şerif ile anıldı. Fatihteki Yavuz Sultan Selim Camii’nde düzenlenen mevlidi şerif programına İstanbul Valisi Ali Yerlikaya katıldı...

CAMİDE TACİZ İLÇEYİ AYAĞA KALDIRDI! 02:42

CAMİDE TACİZ İLÇEYİ AYAĞA KALDIRDI!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir camide, çocuğa yönelik tacizde bulunulduğu iddiası vatandaşları ayağa kaldırdı. Mahalleli, cami önünde toplanırken, çocuğu taciz ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı. Cami önünde top..

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Adı Efsane 4. Bölüm Fragmanı 00:53

Adı Efsane 4. Bölüm Fragmanı

Hakan'ın babası Seyfi tarafından bıçaklanarak yaralanan Tarık'ı, nasıl bir son bekliyor? Melis, babası Tarık’ın başına gelenleri öğrenecek mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

Zirveye Ulaşanlar 22.Bölüm 52:32

Zirveye Ulaşanlar 22.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Seyfi Oktay, Avni Bilgin, Ahmet Köksal ve Turan Falcıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 23.Bölüm 50:32

Zirveye Ulaşanlar 23.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Seyfi Oktay, Avni Bilgin, Ahmet Köksal ve Turan Falcıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 87.Bölüm 49:45

Zirveye Ulaşanlar 87.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 87. bölümünde; Seyfi Basa, Cavit Avcı ve Kenan Binak konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Kuşum Aydın'ın seslendirdiği Deli Misin şarkısına yer verilmektedir...

Akıl Tutulması 05:15

Akıl Tutulması

Düşünce târihinde Frankfurt Okulu olarak bilinen; en ünlü temsilcilerinin Benjamin, Horkheimer, Adorno olduğu çevre, esas olarak Marx'dan yola çıkıyor; lâkin “ustalarını” derinlikli bir şekilde eleştiriyordu. “Ustaları” ..

Uyku Apnesi Nedir Tedavi Yöntemleri 03:51

Uyku Apnesi Nedir Tedavi Yöntemleri

Nöroloji Uzmanı Dr. Seyfi ARSLAN - Uyku Apnesi Nedir? Uyku Hastalıkları üzerine kısa bilgilendirme..

  • NABIZ tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Popstar Elemelerinde Bardak Dansı Yapmak 03:09

Popstar Elemelerinde Bardak Dansı Yapmak

Gamze sahne adlı yarışmacı İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Seyfi Dursunoğlu'ndan oluşan jüri karşısında hünerlerini sergiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL 00:51

Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Adı Efsane 29. Bölüm final fragmanı yayında! Fiko, Sibel'e evlenme teklif ediyor! Fiko, sonunda Gülüm diye peşinde kul köle olduğu aşkı Sibel'e evlenme teklif ediyor! Bu teklifi ise, hayatlarında dönüm noktası olacak m..

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video) 03:15

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video)

Söz: Orhan Seyfi Orhon Müzik: Yusuf Nalkesen Düzenleme: Cem Adrian Yönetmen: Mustafa Özen Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Alnına..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..