#Seyir halindeki otomobile kung fu saldırısı

Halep'te Tek Başına 02:31

Halep'te Tek Başına

Halep'te enkaz halindeki evlerin altında, kimsenin yardımı ve desteği olmadan yaşam mücadelesi veren çok sayıda çocuk var. Bunlar arasından altısı dün harabeye dönmüş bir evden kurtarıldı. Altısı da kardeş olan bu çocukl..

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:38

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine askeri araçların taşınması sürüyor. İslahiye'ye son olarak 20 leopar tank ve askeri personel karayolu ile getirildi. İstanbul'un Maltepe ilçesinde konuşlu 2'n..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Motosiklet Üzerinde Şaklabanlık Yapan Adam 00:59

Motosiklet Üzerinde Şaklabanlık Yapan Adam

Hareket halindeki motosiklet üzerinde tehlikeli hareketler sergileyen çılgın adamın kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otopark Şakası 01:00

Otopark Şakası

Park halindeki aracına kapıları açıp binemeyen mağdur şaka zadenin zor anları..

  • PengoTV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minibüsün Arkasından Yola Düşen 4 Yaşındaki Çocuğun Mucize Kurtuluşu 00:52

Minibüsün Arkasından Yola Düşen 4 Yaşındaki Çocuğun Mucize Kurtuluşu

Hareket halindeki minibüsün açılan kapısından düşen 4 yaşındaki kız mucize eseri kurtuldu. Düşen çocuğu ise itfaiye eri olan Ryan Ciampoli isimli adam yoldan aldı...

  • JET TV tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenaze Töreninde Direk Dansçıları Şov Yaptı 00:39

Cenaze Töreninde Direk Dansçıları Şov Yaptı

Tayvanlı bir politikacının ölümünün ardından cenazesinde 50 direk dansçısı gösteri yaptı.Cenaze töreninde direk dansçıları şov yaptı Tayvan'ın güneyindeki Chiayi kentinin il meclisi sözcüsü Tung Hsiang'ın cenaze töreni i..

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son dakika  Şırnak Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı 01:27

Son dakika Şırnak Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı

Şırnak’ın Uludere ilçesi kırsalında araçla intikal halindeki güvenlik güçlerine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 3 asker için uğurlama töreni düzenlendi...

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu 01:20

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu

Yalova'da bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde park halindeki 35 DGG 64 plakalı kamyonetin motor kısmından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, dur..

City of Ghosts (Hayal Şehirleri) Fragman 02:40

City of Ghosts (Hayal Şehirleri) Fragman

Akademi Ödülüne aday gösterilen ve Emmy ödüllü film yapımcısı Matthew Heineman (Cartel Land, 2015 Sundance Film Festivali Yönetmen Ödülü) tarafından yönetilen, üretilen ve filme çekilen City of Ghosts, izleyicileri çekir..

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı 04:17

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şemş Caddesi üzerinde bulunan Şemş Parkında meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İ.A. ve 15 yaşındaki A.A. park üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle ta..

İran'da Taksinin Üzerindeki Kadın Görenleri Şoke Etti! 00:38

İran'da Taksinin Üzerindeki Kadın Görenleri Şoke Etti!

İran'ın İsfehan şehrinde harekat halindeki taksinin üzerinde bir kadını görenler şoke oldu. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde kadın arabaya tutunmaya çalışıyor. Arabayı kullanan kişinin karısını cezalandırmak içi..

İstanbul’da Faciadan Dönüldü! 5 Dakikayla Ölümden Kurtuldu 02:26

İstanbul’da Faciadan Dönüldü! 5 Dakikayla Ölümden Kurtuldu

Kağıthane Çağlayan’da sokak arasındaki inşaata yanaştığı esnada damperini kaldırarak dönmeyene çalışan demir yüklü kamyonet, park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ot..

Çapkın Adamın Kadına Bakarken Yere Kapaklanması 00:35

Çapkın Adamın Kadına Bakarken Yere Kapaklanması

İngiltere'nin başkenti Londra'da kadına bakarken park halindeki bisiklete takılıp yere kapaklanan adamın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızı Işıkta Geçen Otomobil Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi 00:44

Kırmızı Işıkta Geçen Otomobil Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan otomobil önce bir araca çarptı, ardından kaldırıma çıkarak 2 iş yerine zarar verdi ve park halindeki bir motosikleti altına aldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü k..

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü 01:46

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü

Aydın'da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında alkolü sürücü polisleri zor anlar yaşattı. Polisler tarafından alkol testinden geçirilen sürücü, polisleri adeta sabır testinden geçirirken sürücü mahalleyi uykusuz bır..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisikletli Çocuğun Ölümden Döndüğü Anlar Kamerada 04:53

Bisikletli Çocuğun Ölümden Döndüğü Anlar Kamerada

Bisikletiyle caddede seyreden 13 yaşındaki Atilla Basut, şoförünün park halindeki zabıta aracının kapısını açmasıyla kapıya çarparak takla attı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken küçük çocuk, 10 gün hastanede yaşam m..

Gaza Çok Yüklenen Sürücünün Sonu 01:02

Gaza Çok Yüklenen Sürücünün Sonu

Gaza çok basan sürücü park halindeki arabaya tekrar tekrar çarptı ...

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Görüntüler Büyük Tepki Çekti 00:25

Bu Görüntüler Büyük Tepki Çekti

Kayseri'de bir atın hareket halindeki minibüsün arkasına bağlanarak götürülmesi tepki topladı. Kayseri'de bir vatandaşın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ve kısa sürede yayılan video büyük tepki topladı. Melikgaz..

Zonguldak’ta Feci Kaza 1 Ölü 04:39

Zonguldak’ta Feci Kaza 1 Ölü

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü park halindeki tır dorsesine çarptı. Kazada araç sürücüsü hayatını kaybetti...

Kuş Avlamak İsteyen Kedinin Arabaya Toslaması 00:21

Kuş Avlamak İsteyen Kedinin Arabaya Toslaması

Suudi Arabistan’da kaydedilen görüntülerde, bir kedi gözüne kestirdiği kuşu yakalamak isteyince park halindeki arabaya toslamış...

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görev Üzerindeki İtfaiye Aracını Çalmaya Kalkıştı 00:33

Görev Üzerindeki İtfaiye Aracını Çalmaya Kalkıştı

Görev yapan itfaiye aracını çalmaya kalkan kişi izleyenleri şoke etti. İlginç görüntülerin adresi ABD'nin New York eyaleti. Manhattan bölgesinde, görev sırasında çalışır halindeki araca bir kişinin bindiğini fark eden it..

Otomobili Çalmak İçin Yardım İstediler 01:11

Otomobili Çalmak İçin Yardım İstediler

Muş'ta 3 oto hırsızı polis ekiplerince yakalandı. Şahısların araçları çalma anları ise kameralara yansırken, park halindeki bir aracı çalan şahısların yoldan geçen bir vatandaştan yardım istemeleri is dikkat çekti...

Trendeki Şov Ölümle Bitti 01:05

Trendeki Şov Ölümle Bitti

Hindistan'da hareket halindeki bir trenin kapısından sarkarak şov yapan adam, feci şekilde can verdi. Hızla giden trenden sarkan adrenalin bağımlısı Hindistanlı adam, istasyonda gidiş ve geliş yönlerini ayıran demirlere ..

Başına Beton Pompası Düşen İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti 00:22

Başına Beton Pompası Düşen İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti

Kastamonu’da inşaat halindeki binanın temel atmasında çalışan inşaat işçisi, başına beton pompasının düşmesi sonucu hayatını kaybetti...

Motosikletle Gelerek Motosiklet Çalan Hırsızlar Kamerada 04:37

Motosikletle Gelerek Motosiklet Çalan Hırsızlar Kamerada

Kağıthane’de gece saatlerinde park halindeki motosikletin kilidini kırarak çalan hırsızlar kameralara yakalandı. Motosiklet hırsızlarının olay yerine motosikletle gelmeleri dikkat çekerken, bir ay arayla ikinci kez motor..

2 Otomobili Ezen Minibüs Şaha Kalktı 03:18

2 Otomobili Ezen Minibüs Şaha Kalktı

Kaza, Şehir Miralay Nazım Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, I.İ. (45) yönetimindeki 38 P 1424 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir binanın otoparkına daldı. ..

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce