#Seyir halindeki otomobile kung fu saldırısı

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

Yanlış Kişiyi Soymaya Çalışınca Tezeği Avuçla Yiyen Hırsız 00:50

Yanlış Kişiyi Soymaya Çalışınca Tezeği Avuçla Yiyen Hırsız

Telefon çalmak için için çok yanlış kişiye bulaşan hırsız hayatının en büyük dersini aldı. Çin'de gerçekleşen olayda, Huo isimli TIR şoförünün telefonunu çalan hırsız Kung Fu filmlerini aratmayan bir tekme ile durduruldu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cult Of Chucky Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:56

Cult Of Chucky Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Nica, 4 yıldır suçlular için olan bir tımarhanede hapsedilmiştir. O, yanlış bir şekilde ailesini Chuck'ın değil de kendisinin öldürdüğüne inanmıştır. Nica'nın psikiyatristi, hasta grup oturumlarını kolaylaştırma..

Patenli Gençlerin Tehlikeli Yolculuğu Kamerada 00:29

Patenli Gençlerin Tehlikeli Yolculuğu Kamerada

İstanbul Avcılar'da E5 Karayolunda patenli 3 gencin trafikte seyir halinde olan bir otomobilin arkasına tutunarak ilerlemesi yürekleri ağza getirdi. Avcılar E5 Karayolunda patenli 3 genç, bir otomobile tutunarak ilerledi..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Çankırı'da Trafik Kazası: 4 Yaralı 01:37

Çankırı'da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Çankırı’da seyir halindeki 2 aracın kaza yaparak park halindeki 3 araca çarptığı kazada 4 kişi yaralandı...

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı 00:31

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı

Şişli'de bir anda koşarak yolun karşısına geçmek isteyen adama seyir halindeki taksi çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak karşı yola uçan talihsiz adam, burada da seyir halinde olan başka bir araca çarparak yere savru..

Otomobil Tıra Çarptı Çarpışmanın Ardından Tır Ve Otomobil Alev Alev Yandı 01:41

Otomobil Tıra Çarptı Çarpışmanın Ardından Tır Ve Otomobil Alev Alev Ya

Tuzla'da Kuzey Marmara otoyolunda seyir halinde olan otomobil, seyir halindeki bir tıra arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde başlayan yangın tıra da sirayet etti. Tırın ve otomobilin alev alev yandığı ola..

Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı 00:39

Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bir sürücünün motosiklet üzerinde seyir halindeyken taşıdığı buzdolabı görenleri hayrete düşürdü. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Olay, Akyazı ilçesi 7043 no'lu sokak üzerin..

  • JET TV tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Kazadan Mucize Kurtuluş 00:37

Kazadan Mucize Kurtuluş

Kazadan Mucize Kurtuluş Korkunç kazadan burnu bile kanamadan böyle kurtuldu. Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri’nden. Önünde duraklayan aracı geçmek isteyen otomobile, arkasından gelen araç büyük bir hızla çarpıyor...

Aşırı Hız Felaket Getirdi 00:54

Aşırı Hız Felaket Getirdi

Suudi Arabistan'da meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Aşırı süratli bir otomobilin önündeki otomobile çarpmasıyla başlayan kazada, kontrolden çıkan araçlar park halindeki kamyonete çarptı. Feci k..

Polislerden Kaçarken Canından Oluyordu 00:32

Polislerden Kaçarken Canından Oluyordu

Polislerin peşinde olduğu motosikletli sürücü polislerden kaçarken park halindeki otomobile çarparak yol kenarına fırladı....

Minibüsüyle sokağı savaş alanına çevirip kaçtı 01:22

Minibüsüyle sokağı savaş alanına çevirip kaçtı

Isparta’da alkollü olduğu iddia edilen minibüs sürücüsü park halindeki 4 otomobile çarptıktan sonra aracını bırakarak kaçtı. Polis, sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı...

Kaza yapan cip evin bahçesine düştü 00:38

Kaza yapan cip evin bahçesine düştü

İstanbul Bakırköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra 5 katlı binanın bahçesine düştü. O anlar kameraya yansıdı...

Profesyonel Bisikletçinin Ölümden Döndüğü An Kamerada 01:15

Profesyonel Bisikletçinin Ölümden Döndüğü An Kamerada

Sarıyer Yeniköy'de kendisi gibi profesyonel bisikletçi olan arkadaşlarıyla cadde üzerinde seyir eden Yunus Özekçe, yol ortasında “U” dönüşü yapan otomobile çarptı...

Kazanın Böylesi Pes Dedirtti 00:26

Kazanın Böylesi Pes Dedirtti

Eyüp'de üç tekerlekli olarak tabir edilen bir araca binmeye çalışan adam, yanlışlıkla gaza basınca araç yola fırlayarak seyir halinde olan bir otomobile çarptı. Yaşanan o anlarda güvenlik kameraları tarafından saniye san..

Kaldırımda Duran Genç Kızı Metrelerce Sürükledi! 00:50

Kaldırımda Duran Genç Kızı Metrelerce Sürükledi!

Beşiktaş Ortaköy'de seyir halinde olan bir otomobil, otoparka girmek için aniden dönüş yapan başka bir otomobile çarparak kaldırımda bekleyen yolcuların arasına daldı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce uzağa savrulan genç k..

Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı 01:24

Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı

Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesine bağlı Barbaros Mahallesinde Mehmet Kaplan (22) yönetimindeki 46 LB 072 plakalı minibüs, önünde seyir halinde olan otomobile çarpmamak için yaptığı manevra sonrası yoldan çıkarak..

Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü 00:46

Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü

E-5 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde seyir halinde olan otomobil sürücüsü, aniden duran trafikte frene basınca kontrolünü kaybederek motosikletliye çarptı. Kaza anı kask kamerasına yansırken, motosikletli ise ölümden döndü..

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğu Guta, En Büyük Hastanelerinden Birini Hava Saldırısında Kaybetti 01:14

Doğu Guta, En Büyük Hastanelerinden Birini Hava Saldırısında Kaybetti

Hava saldırısı izle..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı 00:54

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı

Kudüs’te kamyonun kalabalığa dalması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Kudüs’te kamyon kalabalığın arasına daldı. Olayda 3’ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. Polis, sürücünün olay yerinde etkisiz ..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi 00:21

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yakınlarına roketatarlı saldırı girişimi olduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne lav silahıyla saldırı girişimi gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ..

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Aslan Öldüren Bufalo 00:47

Aslan Öldüren Bufalo

Aslan Öldüren Bufalo saldırısı Hayvanlar Alemi kaplan timsah saldırısı kavgası avlanması ve tüm hayvanlar için kanalımıza abone olun yaptığınız her yorum beğeni sizlere daha kaliteli ve güzel videolar sunmamız için bizle..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Halk Otobüsü Durağa Böyle Daldı 00:54

Halk Otobüsü Durağa Böyle Daldı

Halk Otobüsü Durağa Böyle Daldı Kağıthane’de el freni çekilmeyen park halindeki halk otobüsü hızla hareket ederek durağa daldı. Yaşlı bir adam kazadan saniyelerle kurtuldu. Edinilen bilgiye göre, el freni çekilmeyen pa..