#Sezen aksu eller günahkar masum değiliz dinle

Ebru Gündeş - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı (Lyric Video) 03:29

Ebru Gündeş - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı (Lyric Video)

KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI (Şarkı Sözleri) Söndü içimin ateşi bitti, bıktım yalanlarından Zorla ele avuca sığmaz aşk kop gel günahlarından Nazın sitemin belli değil, ben senin neyinim anlayamadım Sevda ateşin aynı deği..

Papağan Namaz Kılan Çocuk Kavgası 00:47

Papağan Namaz Kılan Çocuk Kavgası

Bu papagan cok günahkar :)..

  • JET TV tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok 04:51

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok

Zamanla eskiyor her şey Şimdi! Aylar sonra ışığın tükendi. Bitik bir gaz lambası gibi Yanıp sönüyorsun zihnimde Dönüş yok! İzin yok! Zor olmalı yokluğum, kendimi kandırmam Bir o kadar kolay olmalı, insanız ayıbı yok! T..

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok 04:38

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok

Zamanla eskiyor her şey Şimdi! Aylar sonra ışığın tükendi. Bitik bir gaz lambası gibi Yanıp sönüyorsun zihnimde Dönüş yok! İzin yok! Zor olmalı yokluğum, kendimi kandırmam Bir o kadar kolay olmalı, insanız ayıbı yok! Toz..

Hazal Filiz Küçükköse'den Hayranlarına Müjde 01:32

Hazal Filiz Küçükköse'den Hayranlarına Müjde

1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse, Ankara’da lise öğrenimini tamamladı. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Hazal Filiz Küçükköse, şu ..

  • BETA tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Hande Yener - Görev 03:58

Hande Yener - Görev

Hande Yener - Görev Müzik Dinle Şarkı Sözleri TARİF EDEMEDİM BİLİYOR MUSUN BASKA BİR SEYDİ BU BASEDEBİLİRDİM HATRİ SAYİLİR BİR SABİR VAR BENDE NE BENİ YOK EDERDİ ASK NE SENİ İHYA EDERDİ İYİYDİM ASLİNDA İDARE EDİYORDUM..

Zeynep Casalini - Nilüfer 05:37

Zeynep Casalini - Nilüfer

Zamanın eli değdi bize Çoktan değişti her sey Aynı değiliz ikimiz de Zaaflarına bir gece Hatalarına bir nilufer Sevgisizliğine bir kalp verdim Artık geri ver, geri veremezsin aldıklarını Artık geri ver, geri veri..

Orhan Gencebay - Dil Yarası 04:27

Orhan Gencebay - Dil Yarası

Kim bilecek daha neler neler bekliyor ikimizi Belki de çok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi Bu inat bu kapris bu kavgalar yıprattı sevgimizi En acı sözler bile söylerken tutmadık dilimizi Dil yarası dil yarası en ..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de Abdullah Gül Müzesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye'nin önüne kesme çabası olduğunu yineledi tarihi yapan millet olarak, tarihimizi gel..

Kırmızı Dudaklı Yarasa Balığı 01:34

Kırmızı Dudaklı Yarasa Balığı

Denizlerin altını henüz tam olarak keşfetmiş değiliz ama keşfettiğimiz kadarıyla orada çok ilginç canlılar yaşam sürüyor. Doğanın süreç içinde ortaya çıkarttığı milyonlarca canlı türü mevcut. Bunların bazıları kara yaşam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan ve Dilara Taşkın Justin Bieber Yüzünden Birbirine Girdi! 13:36

Bahar Candan ve Dilara Taşkın Justin Bieber Yüzünden Birbirine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Tuğçe Ekim pazarcı değiliz ama halden anlarız diye Bahar Candan'a laf attı ve Bahar yapsa bu espiriye gülünürdü dedi. Bahar ise Tuğçe'y..

  • ANKA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım'dan Kabine Değişikliği Açıklaması 02:22

Başbakan Binali Yıldırım'dan Kabine Değişikliği Açıklaması

Bloomberg International'a mülakat veren Başbakan Binali Yıldırım, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen mülakatta Yıldırım, Asla hayır verenleri 'Niye hayır verdin?' diye sorgula..

Erdoğan  Bilecekler ki Türk Silahlı Kuvvetleri Her an Gelebilir 00:40

Erdoğan Bilecekler ki Türk Silahlı Kuvvetleri Her an Gelebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terör örgütlerine tarih vererek, haber vererek gidecek değiliz ama bilecekler ki TSK her an buralara gelebilir. Endişeyle yaşamaktansa onlar korkuyla yaşasınlar. dedi...

 Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumuzu Söyleyecek 01:55

Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumu

Başbakan Yıldırım - ABD'ye Savaş İlan Edecek Değiliz .BBC'ye konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ABD'nin kendilerine Suriye'de Halk Savunma Birlikleri (YPG) güçlerini silahlandırma kararının bir tercih değil, kısa vadeli ..

Kemal Doğuludan Ağır Sözler -  Zevksizsiniz! 11:32

Kemal Doğuludan Ağır Sözler - Zevksizsiniz!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 148. bölümünde jüri Duygu Çevik'i sıradan bulunca Duygu duyduğu yorumlara biraz üzüldü. Kemal Doğulu ise iki bölüm arasında alışverişe gittiğini çok güzel..

  • ANKA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Köpeği Can Dündar İŞID Açıklaması 00:07

Alman Köpeği Can Dündar İŞID Açıklaması

Alman Köpeği Can Dündar- Silahların IŞİD'e Gittiğinden Emin Değiliz, Sadece Bir Tahmin Bu haberi izle..

Bahçeli, Elbette Hükumetimizin Yanındayız 02:03

Bahçeli, Elbette Hükumetimizin Yanındayız

Isparta'da açılış töreninde konuşan Bahçeli, Biz dedikoduya, itham ve iftiralara pabuç bırakacak aciz, pısırık ve korkak bir hareket değiliz. Aksini düşünenleri ise Allah'ın izniyle alnını karışlar, heveslerini kursakla..

Cem Yılmaz'dan Güldüren Şaka 00:30

Cem Yılmaz'dan Güldüren Şaka

Cem Yılmaz'dan her zaman kahkaha attıracak şakalar da duyacak değiliz. Bu da onlardan birisi. Tebessüm ettiren, hatta bu neydi şimdi dedirten bir şaka...

  • JET TV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadece İlk Buluşmada Canını Sper Eden Kadın 00:12

Sadece İlk Buluşmada Canını Sper Eden Kadın

Daha ilk buluşman bırakta çocuk ödesin hesabı bu çabanın sebebi ne anlamış değiliz...

  • JET TV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok 02:01

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Barzani'nin referandum kararıyla ilgili olarak 'Türkiye olarak her zaman Irak'ın toprak bütünlüğünü savunduk. Özel temsilcilerimi Barzani'ye gönderdim. Sakın böyle bir yanlışın içerisin..

İş Hayatı Nedir 04:07

İş Hayatı Nedir

Hazır mıyız arkadaşlar? Değiliz. Çünkü iş hayatına hazır olamazsınız. Yaşamayan bilmez, yaşanmadan anlatılmaz. Hele o köpürtmesi var ya... Anlayamazsınız.....