#Sezen aksu vazgeçtim müzik dinle

Tükeneceğiz - Ney ile Huzur, Rahatlık - Hakan Mengüç 03:55

Tükeneceğiz - Ney ile Huzur, Rahatlık - Hakan Mengüç

Ney videolarının tamamını playlist şeklinde dinlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=OGfbKY2Nos8&list=PL9xL-cGvz1ZJxnlAHJpGzVXi1g3T5zjm9nnSöz-Müzik: Sezen AksunNey ve Altyapı: Hakan MengüçnnKalbin temizse hikayen m..

  • TEK KANAL tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar 1:56:02

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar

111 Dakikalık müzik ziyafeti. Seksenlerde ve doksanlarda dinlemeye doyamadığımız birbirinden kıymetli TSM eserleri. 00:00 Zeki Müren - Gozlerin Doguyor Gecelerime 05:17 Zekai Tunca - Imkansiz (Rüyalarim Olmasa) 10:01 Na..

İnci Satır Kimdir? 01:09

İnci Satır Kimdir?

İnci Satır kimdir, Ütopya yarışmacısı İnci Satır, 1990 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Bekar olan İnci Satır, satış elemanı olarak çalışmaktadır. Farklı olmanın kendisi için önemli olduğunu ifade eden İnci Satır, “bir a..

İki Yalancı  - Dostluğu Bitiren Öpücük! 05:44

İki Yalancı - Dostluğu Bitiren Öpücük!

Yalnızlıktan sıkılan Burcu, daha fazla dayanamıyor ve seçimini yapıyor. Cenk'i sevgilisi olarak tercih eden Burcu beklenmedik hareketi ile Cenk'i bayıltıyor. Bodrum'dan beri Cenk ile Naci'nin, Burcu yarışı sonunda bir so..

  • ANKA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Sevgili Türk Film İzle 1:23:23

Eski Sevgili Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

KOVALA | Fragman 02:28

KOVALA | Fragman

Yapımcılığını TAFF Pictures, DMC, Wovie, Netd ve RetroPro’nun üstlendiği Türkiye’nin ilk rap filmi “KOVALA fragmanı yayında!nnKOVALA’yı takipte kal:nhttp://instagram.com/kovalamovienhttp://twitter.com/kovalamovienhttp:/..

1984 Yılı TV Reklam KUŞAĞI 08:15

1984 Yılı TV Reklam KUŞAĞI

EMsan,Pttt,Mitsubishi,Ülker,Arko Krem,Ege Seramik,Tat,Diana,six de savoie,Milli Piyango,Aksu,Moda Örgü ürünleri,La vache qui rit,Lassa,Ytong..

Burcu Esmersoy Kimdir? 02:00

Burcu Esmersoy Kimdir?

Adı Soyadı: Burcu Esmersoy Doğum Tarihi: 2 Ekim 1976 Nereli: İstanbul Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.70 Cm Göz Rengi: Mavi Saç Rengi: Açık Sarı Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Sevgilisi: Tuna ..

İnsanlar Parayla Ölçülmezki 01:11

İnsanlar Parayla Ölçülmezki

Filmin Adı: Namus Borcu Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkın, Zeynep Aksu..

İnsanın Hayatı Parayla Ölçülür Mü 00:44

İnsanın Hayatı Parayla Ölçülür Mü

Ölen babasının onurunu kurtarmak için, başlık parası karşılığında kendini satışa çıkaran bir köylü kızıyla, sözlüsü olduğu gencin dramatik öyküsü. Filmin Adı: Namus Borcu Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkı..

Cüneyt Arkın'ın Kaçış Oyunu 01:03

Cüneyt Arkın'ın Kaçış Oyunu

Ölen babasının onurunu kurtarmak için, başlık parası karşılığında kendini satışa çıkaran bir köylü kızıyla, sözlüsü olduğu gencin dramatik öyküsü. Filmin Adı: Namus Borcu Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkı..

Semur Orijinal Fragmanı 02:01

Semur Orijinal Fragmanı

Semur Orijinal Fragmanı Yönetmen: Gökhan Aksu - Oyuncular: İpek Erdem, Balamir Emren 18 Ağustos 2017 'de Sinemalarda..

Lise Bahçesinde  Kütüphane  Olacak Uçağın Parçaları Tırlarla Taşındı 00:48

Lise Bahçesinde Kütüphane Olacak Uçağın Parçaları Tırlarla Taşındı

Antalya'nın Aksu ilçesindeki Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine hibe edilen yolcu uçağı, parçalara ayrılarak havalimanından okula üç tırla nakledildi...

Marketten Aldığı Ekmeğin İçerisinden Mermer Parçası Çıktı 01:05

Marketten Aldığı Ekmeğin İçerisinden Mermer Parçası Çıktı

Antalya’nın Aksu ilçesinde aldığı ekmeğin içerisinden mermer parçası çıktığını iddia eden vatandaş çıkan mermer parçasının ağzını kestiğini söyledi..

  • JET TV tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeytan-ı Racim 2 - İfrit 2015 Türk Filmi İzle 1:23:01

Şeytan-ı Racim 2 - İfrit 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Aslı, dokuz yaşından itibaren yetimhanede büyümüş, sıkıntılı bir çocukluk ve ergenlik dönemi geçirmiştir. Yıllar sonra çocukluğundan beri ona musallat olan, onu kontrol eden güç tekrar ortaya çıkmıştır. Aslı'nı..

Survivor 2018 - 2. Bölüm Merve Aydın Parkuru Farklı Önde Kapattı 02:40

Survivor 2018 - 2. Bölüm Merve Aydın Parkuru Farklı Önde Kapattı

Merve Aydın, Gamze Aksu ile ödül oyununda karşılaştı. Parkurda hızıyla dikkat çeken Merve atış alanına bir hayli önde geldi...

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 3. Bölüm - Gamze Recep İvedik'ten Sonra İkinci Kez Survivor'da 01:59

Survivor 2018 - 3. Bölüm - Gamze Recep İvedik'ten Sonra İkinci Kez Sur

Gamze Aksu, rol aldığı Recep İvedik 4 filminin ardından ikinci kez Survivor'da.....

  • BETA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya'da Orman Yangını 01:23

Antalya'da Orman Yangını

Antalya'da orman yangını Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Kurşunlu mevkinde ormanlık alanda başlayan yangına müdahale etmek üzere Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesine ait 2 uçak, 7 heli..

Nehirde Dedektör İle Altın Aramak 18:44

Nehirde Dedektör İle Altın Aramak

NEHİRDE DEDEKTÖR ile ALTIN ARAMAK !! videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün Antalya Aksu nehrinin çekilen sularının arasında nehir yatağında metal dedektörü ile altın arama videosu çektik. Çok farklı ve güzel şeyler bulduk ..

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

Doğum Öncesi Anne Karnındaki Bebekle Konuşan Doktor 00:55

Doğum Öncesi Anne Karnındaki Bebekle Konuşan Doktor

Dünyaya gelmeye hazırlanan Eva'yı Bakayım olmuş musun? diyerek kontrol eden, sonrasında da Hadi sen giyin, çıkaracağız seni diyen Erson Aksu isimli doktorun muhteşem anlarını izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Derede can pazarı! 2 kişiden biri hayatını kaybetti, biri yaralı olarak kurtarıldı 02:15

Derede can pazarı! 2 kişiden biri hayatını kaybetti, biri yaralı olara

Giresun merkeze bağlı Duroğlu beldesinde bugün Aksu Deresinin bölgedeki HES kapaklarının açılması ile debisinin yükselmesi sonucu suya kapılan 2 işçiden biri öldü, diğeri hastanede tedavi altına alındı...

20 Ay Önce Sel Afeti Yaşayan Dereli’De Su Seviyesi Yükselen Dere Paniğe Neden Oldu 02:44

20 Ay Önce Sel Afeti Yaşayan Dereli’De Su Seviyesi Yükselen Dere Paniğ

Giresun'da eriyen kar suları ve yüksek kesimlerde etkili olan yağış Aksu Deresi'nin su seviyesini yükseltince 20 ay önce sel afeti yaşanan Dereli ilçesinde şehir içi yan yolu çöktü, vatandaşlar gece korku ve panik yaşadı..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Sonet İnternet Erişim Hizmetleri 00:26

Sonet İnternet Erişim Hizmetleri

İnternetin zengin dünyasına kolay ve hızlı erişmek için SONET'in size uygun avantajlarından yararlanın Şimdi 24 ay SONET’li olma sözü veren herkes, AirFiberNET internet paketine sahip oluyor... AirFiberNET'e hemen baş..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

İbrahim Erkal Cenaze Töreni Nihat Doğan 00:31

İbrahim Erkal Cenaze Töreni Nihat Doğan

Cenaze Törenine Katılanlar Şahin Özer Mahsun Kırmızıgül Çağlayan Toplaoğlu Nihat Doğan Arif Susam Kadir Topbaş Hakan Altun Kutsi Sinan Özen Emine Ün İzzet Yıldızhan Akif Hamza Çebi Süleyman Çelebi Cengiz Kurtoğlu Gökhan ..

 Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama 01:25

Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama

Diyanet İşleri Başkan vekili Dr. Ekrem Keleş, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu arasındaki skandal ilişkiyle ilgili Helallik sınırı kuzende biter berisi afettir! yorumunu yaptı. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görme..

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

İftarlık Gazoz Cem Yılmaz Film İzle 1:45:50

İftarlık Gazoz Cem Yılmaz Film İzle

İftarlık Gazoz izle, İftarlık Gazoz full izle, İftarlık Gazoz hd izle, Dondurmam Gaymak filmi ile oldukça dikkat çekici başarıları elde eden Yüksek Aksu, üçüncü filmi İftarlık Gazoz 2016 ile hem güldürüp, hem de ağlatmay..

  • PengoTV tarafından
  • 16.214 görüntüleme
  • 7 yıl önce