#Sezonluk grip

Hepatit A Enfeksiyonunun Belirtileri Nelerdir 01:13

Hepatit A Enfeksiyonunun Belirtileri Nelerdir

Hepatit A enfeksiyonu sarılıkla başlar. Halsizlik, yorgunluk, ateş, kas ağrıları, grip benzeri bir tablo, idrar renginin koyuluğu Hepatit A belirtisi olabilir. Bazı kişilerde Hepatit A belirti vermeyebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 460 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jala Brat - Restart (Official Video) 4K 03:10

Jala Brat - Restart (Official Video) 4K

Imperia presents a video by Arnej Misirlic Režija: Arnej Misirlić DoP: Arnej Misirlić Izvršni producent: Adnan Beširović Kamera: Adnan Branković Rasvjeta: K-light Key Grip: Emir Kašić MUA: Lamija Hadžihasanović Homara..

  • PengoTV tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

AIDS'in Belirtileri Nelerdir 01:43

AIDS'in Belirtileri Nelerdir

Kişinin bağışıklık sisteminin düşmesi nedeniyle AIDS'te vücudun farklı noktalarında enfeksiyon oluşabilir. Ağır ve uzun süren grip benzeri bir tablo AIDS'i düşündürebilir. Yüksek ateş, büyüyen lenf bezleri AIDS'in bulgul..

  • NABIZ tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domuz Gribi Nedir 01:07

Domuz Gribi Nedir

Domuz giribi, 2009 yılında tüm dünyayı etkileyen grip mikrobunun özel bir ismi. Her yıl aşılanmaya rağmen virüsün gen değişikliğine uğrayarak daha önce karşılaşılmayan bir halde ortaya çıkması sonucu görülmüştür...

  • NABIZ tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuş Gribi Nedir 00:54

Kuş Gribi Nedir

Kuş gribi mevsimsel grip ile aynı özellikleri taşıyan bir hastalık türüdür. İsminden de anlaşılacağı gibi kuşların taşıdığı bir virüstür. Kuş gribi diğer mevsimsel griplere göre hastalığın ağır ve ölümcül seyretme oranı ..

  • NABIZ tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kış Lastiğini Yerinde Test Ettik  Goodyear UltraGrip 8 22:17

Kış Lastiğini Yerinde Test Ettik Goodyear UltraGrip 8

Goodyear Ultra Grip 8 kış lastiklerimizi taktık ve Kartepe'ye gittik. Yolculuk boyunca Saadet Algan ile birlikte kış lastiğinin faydalarından ve neden kullanmamız gerektiğinden bahsettik. Kış lastiklerinizi bir an önce a..

  • BETA tarafından
  • 1.548 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lady Gaga - John Wayne 02:56

Lady Gaga - John Wayne

It's like, I just love a cowboy You know I'm just like, I just, I know, it's bad But I'm just like Can I just like, hang off the back of your horse And can you go a little faster?! 3 am, mustang speedin' Two lovers, hea..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aza -Rimel - Official Video 03:15

Aza -Rimel - Official Video

LYRICS INTRO daymn! where am i? who r u? angel ov death *haha* my life itz all fuked up mayn dere ain no ressurrection dere aint no heaven *haha* VERSE 1:RAW RHYMER raised az a teen at karachi buh waz bo..

Vampyr  E3 2017 Trailer  PS4 03:31

Vampyr E3 2017 Trailer PS4

Today’s trailer takes you through flu-stricken streets of 1918 London, as protagonist Dr. Jonathan Reid. As a doctor, you have taken an oath to find a cure for London’s flu-ravaged citizens and save the city. As a vampir..

  • BETA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şimdi Putin Düşünsün - Stolk 05:02

Şimdi Putin Düşünsün - Stolk

Putin'in açıklamalarından, eşitliğe, kağıt parada yaşayan grip virüsünden, asgari ücretin altında ücret alan işçilere, yolcuyu dolaştıran taksicilerden, küresel öğretmen ödülünde ilk ona giren öğretmenimize tüm son dakik..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koronavirüs Belirti Takvimi 02:12

Koronavirüs Belirti Takvimi

Hacettepe üniversitesi koronavirüsün belirtileri ve hastalık semptomlarının ilerlemesini nasıl olduğunu anlatmak için bu animasyonu hazırlamışlar. İlk üç gün grip gibi 4. gün asıl tehlike başlıyor. 9. gün yaşamsal kritik..

  • PengoTV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EF - Masum Değil 03:34

EF - Masum Değil

Yönetmen:Cenan Çelik Yapımcı:İbrahim Tilaver Uygulayıcı Yapımcı:Tugay Çolak Yapım Sorumlusu:Batuhan Akyüz Işık şefi:Mert Mustafa Çoban Set:Cinetechno Grip Edit,color:Ozan Okay Saç makyaj:Eylem Tek Ulaşım:Gökhan Özbalta..

Motivated By Money 03:39

Motivated By Money

[Hook] I'm money motivated, I'm all about my bread All the hoe ass niggas hate it They wish that I was dead I'm money motivated, I'm all about my bread All the hoe ass niggas hate it They wish that I was dead Now I done..

Nebahat Çehre Hastaneden Taburcu Oldu Sağlık Durumu Nasıl 04:53

Nebahat Çehre Hastaneden Taburcu Oldu Sağlık Durumu Nasıl

Nebahat Çehre, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesi’nden taburcu oldu. Hastane çıkışı UçanKuş TV’ye konuşan Çehre, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ünlü oyuncu Nebahat Çehre’nin rahatsızlanıp hastaneye kaldırılması ..

  • BETA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domates Çorbası Tarifi 03:23

Domates Çorbası Tarifi

Malzemeler: 5 adet olgun domates, 2 yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı toz biber, 5 su bardağı su, İsteğe bağlı olarak 1/2 su bardağı süt, Tuz, Üzeri için kaşar rendesi. Sonbaharı yaşayamad..

Glass Petals - Burner 03:29

Glass Petals - Burner

Glass Petals - Burner Listen Director: Jacob Crawford Producers: Jacob Crawford & Jon Ross DOP: Chris Clark First AD: Jon Ross Key Grip: Cam Osborne Best Boy: Jenelle Hangerman Drone Operator: Jacob Crawford Drone Came..

BTS (방탄소년단) 'ON' Kinetic Manifesto Film - Come Prima 04:58

BTS (방탄소년단) 'ON' Kinetic Manifesto Film - Come Prima

BTS (방탄소년단) 'ON' Kinetic Manifesto Film : Come Prima Credits: Director : YongSeok Choi (Lumpens) Executive Producer / Producer : Tiffany Suh Assistant Director : Jihye Yoon, Guzza (Lumpens) Director of Photography :..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Katliam 4 - Episode 2 - 03:22

Katliam 4 - Episode 2 -

Team : Producer : Kaan Bozhan - Esra Bayhan Director / D.O.P / Edit : Hasip Arvas , Kingdoz A.D : Erol Civan Scenario : Massaka (murat ilhan) Production Coordinator: Selin Bodur Production Manager: Alihan Doğan Producti..

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin 03:44

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin

Karşıma almışım dünyamı, boğuşuyorum onunla. Kol kola girmiş ihanetler önümden geçiyor. Bileklerimi sıkıyor parmaklar, tırnaklar batıyor. Üstüme düşüyor sağnaklar, şansıma kalbim halen atıyor. Bekle ki çıksın dökülsün di..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Tu Mera Nahi (Official Video) - Amaal Mallik | Aditi B | Rashmi Virag | Love Song 2020 03:47

Tu Mera Nahi (Official Video) - Amaal Mallik | Aditi B | Rashmi Virag

“Some people were meant to fall in love with each other, but not meant to be together”nPresenting 2020’s most anticipated pop debut - Amaal Mallik’s, Tu Mera Nahi.nn#AmaalMallik #Amaalian #TuMeraNahinnPre-Save the track..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..