#Seçilen

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor 01:14

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 12 milyon TL ile yeni seçilen ABD Başkanı Donald Trump'ın yıllık 1 milyon 300 bin TL'lik kazancını solladı. Amerika Birleşik Devlet..

İşte Hayatınız 6.Bölüm 47:22

İşte Hayatınız 6.Bölüm

Mete Akyol'un sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; okuma yazma seferbeliğinde 1 milyon kişinden birinci seçilen Ayşe Oruç konuk edilmektedir...

Kur'an'ın Dilinden 29.Bölüm İzle 16:28

Kur'an'ın Dilinden 29.Bölüm İzle

Bünyamin Erul'un sunduğu programın 29. bölümünde; Tebareke Suresi, Kalem Suresi, Hakka Suresi, Müdessir Suresi, İnsan Suresi ve Nahl Suresi'nden seçilen örnek ayetlerin Türkçe mealleri yer almaktadır...

Kur'an'ın Dilinden 30.Bölüm İzle 17:48

Kur'an'ın Dilinden 30.Bölüm İzle

Bünyamin Erul'un sunduğu programın 30. bölümünde; Abese Suresi, Zilzal Suresi, Tekasür Suresi ve Asr Suresi'nden seçilen örnek ayetlerin Türkçe mealleri yer almaktadır...

Kur'an'ın Dilinden 55.Bölüm İzle 26:49

Kur'an'ın Dilinden 55.Bölüm İzle

Mehmet Ünal'ın sunuculuğunu yaptığı programın 55. bölümünde; Fussilet Suresi, Zuhruf Suresi, Şura Suresi ve Casiye Suresi'nden seçilen örnek ayetlerin Türkçe mealleri yer almaktadır...

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

 Azra Akın’dan Marilyn Monroe Pozu 00:16

Azra Akın’dan Marilyn Monroe Pozu

2002 Türkiye güzeli seçilen, aynı yıl Miss World'de Dünya Güzeli unvanını alan Azra Akın, dünyaca ünlü ABD'li aktris Marilyn Monroe'nun pozunu taklit etti...

  • ANKA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyükçekmece’de Bengü Rüzgarı 05:03

Büyükçekmece’de Bengü Rüzgarı

Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından dört kez dünyanın en iyi festivali seçilen ve bu yıl 18'incisi düzenlenen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde Bengü rüzgarı esti. Sevilen şarkıcının söyled..

  • ANKA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya 00:46

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya

Amerika’nın yeni başkanı seçilen Donald Trump, kampanya boyunca kendisine en sert muhalefeti yürüten Silikon Vadisi’nin patronları ile bir araya geldi. Bilişim ve sanayi dünyasının dev isimleri, seçilmesinden bu yana il..

 Azra Akın, Düğününe Damga Vuran O Detaylarla İlgili Konuştu! 11:04

Azra Akın, Düğününe Damga Vuran O Detaylarla İlgili Konuştu!

Eski Dünya Güzeli Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu Atakan Koru ile dünya evine girdi. Edirne’nin Keşan İlçesi’nde yapılan Trakya usulü düğüne, Akın’ın gelinliği damga vurdu. 2002 yılında Dünya Güzeli seçilen Azra Akın..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tacı Geri Alınan Güzellik Kraliçeleri 02:29

Tacı Geri Alınan Güzellik Kraliçeleri

Miss Turkey 2017 yarışmasında birinci seçilen ancak attığı tweet nedeniyle tacını kaybeden Itır esen akıllara onunla aynı kaderi yaşayan diğer güzelleri getirdi. Aslında kadın olmayan güzellik kraliçeleri, uyuşturucu maf..

  • ANKA tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İBB  Başkanı Mevlüt Uysal Tebrikleri Kabul Etti 02:49

İBB Başkanı Mevlüt Uysal Tebrikleri Kabul Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifası sonrası yapılan oylamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mevlüt Uysal, görevi devraldı. Ardından Uysal, kendisine yoğun ilgi gösteren partilileri..

Geçmişten Günümüze Türkiyenin En Güzel Kadınları  08:57

Geçmişten Günümüze Türkiyenin En Güzel Kadınları

Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen ve yarışmaya güzellikleriyle damga vuran Türkiye'nin tescilli güzelleri...

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evsiz Adama Para Karşılığında Acı Biber Yedirmek 00:59

Evsiz Adama Para Karşılığında Acı Biber Yedirmek

İki zorba adam Carolina Reaper biberi olan ve Guinness rekorlar kitabına göre dünyanın en acı biberi seçilen türü biberi paraya ihtiyacı olan adam yediriyorlar..

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beren Gökyıldız'ın En Sevimli Halleri - Beren Gökyıldız'ın O Ses Türkiye Hayranlığı 03:58

Beren Gökyıldız'ın En Sevimli Halleri - Beren Gökyıldız'ın O Ses Türki

Türkiye'nin en iyi çocuk oyuncusu seçilen Beren Gökyıldız tam bir O Ses Türkiye hayranı çıktı. Beren Gökyıldız en sevimli halleriyle kamera karşısına çıktı...

  • BETA tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Seat Ateca 1.4 EcoTSI Test Sürüşü 25:55

Seat Ateca 1.4 EcoTSI Test Sürüşü

Avrupa'da yılın otomobili seçilen Ateca, herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir otomobil. Kullanışlılığı ve boyutları, etkileyici olmayan tasarımını unutturuyor ve kullanıcısını mutlu etmeyi başarıyor..

  • BETA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Terör Seviciler' CHP PM'sinde 01:07

'Terör Seviciler' CHP PM'sinde

CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı, 2'nci günün sonunda çalışmalarını tamamlarken Parti Meclisi'ne (PM) seçilen isimler dikkat çekti. Terör örgütü PKK/PYD'yi savunan, şehitleri aşağılayan ve ÖSO'ya terörist diyen isimlerin ..

Makas Yerine Balta Kullanan İlginç Kuaför Daniil Istomin 01:20

Makas Yerine Balta Kullanan İlginç Kuaför Daniil Istomin

Saç kesmek için sıra dışı bir yöntem seçen Rus kuaför Daniil Istomin müşterilerinin saçlarını balta ile kesiyor. Başlarda reklam için seçilen kesme yönteminde modeller kullanılırken artık çılgın insanlar Daniil Istomin'i..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

Başbakan Yıldırım: 28 Şubat'ın Yaralarını Sardık Ama Acılarını Unutmadık 02:14

Başbakan Yıldırım: 28 Şubat'ın Yaralarını Sardık Ama Acılarını Unutmad

Başbakan Yıldırım, 28 Şubat'ın yaralarını sardık ama acılarını unutmadık. Milletin oylarıyla seçilen milletvekili kardeşimize yapılan zorbalık hala toplumun hafızalarındadır. dedi...

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

The Invisible Guest İzle 1:46:20

The Invisible Guest İzle

Adrian Doria Yılın Adamı olarak seçilen varlıklı bir iş adamıdır. Sevgilisinin cinayeti ile suçlanan Adrian masumiyetini kanıtlamak için ülkenin en iyi avukatlarından biri olan Virginia Goodman’ı işe alır. Ekran başındak..

Otobüs Durağında Photoshop'lu şaka 02:16

Otobüs Durağında Photoshop'lu şaka

Photoshop destekli kamera şakası için seçilen adres Finlandiya oldu. Adobe Creative Days kapsamında organize edilen şakada kurban olarak otobüs durağında bekleyenler seçildi. Otobüs durağının reklam panolarına yerleştir..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..