#Seçim kampanyası

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin sesini..

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:02

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Final Fragmanı yayında! Cemal, Suna'ya olan aşkını itiraf ediyor; tüm aile bu ilişkiye karşı çıkıyor! Cemal, tüm Gökdemir ailesini karşısına alarak Suna'ya olan aşkını ve birbirini sevdiklerini sö..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Abdüllatif Şener Konya'da Esnafı Polis Eşliğinde Ziyaret Ediyor 01:00

Abdüllatif Şener Konya'da Esnafı Polis Eşliğinde Ziyaret Ediyor

CHP Konya Milletvekili Adayı Abdüllatif Şener, Konya'nın Beyşehir ilçesinde seçim çalışmalarını resmi ve sivil giyimli polisler eşliğinde gerçekleştirdi...

Erdoğan'dan 'Prompter' Cevabı: Ben Prompterın Dersini Veririm Sana 01:30

Erdoğan'dan 'Prompter' Cevabı: Ben Prompterın Dersini Veririm Sana

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Sakarya'da vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, prompter iddialarına ilişkin, Muharrem İnce'ye Ben sana prompter dersi veririm dedi...

Devlet Bahçeli Konvoyunda Çalan Şarkı Dikkat Çekti 04:33

Devlet Bahçeli Konvoyunda Çalan Şarkı Dikkat Çekti

Karayoluyla Sivas'a giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konvoyunda, partinin seçim müziği olan 'Cumhur ittifakı millet aklı' şarkısı dikkat çekti...

Mardin'de HDP’ye Mehteranlı Tokat Gibi Protesto 01:44

Mardin'de HDP’ye Mehteranlı Tokat Gibi Protesto

Mardin'de esnaf, seçim bürosu açılışında bayrak asmayan HDP'lileri iş yerlerine ve araçlarına bayrak asarak protesto etti. Bir vatandaş da HDP'lilere ses sistemiyle mehter marşı dinletti. Esnaflardan Kamil Mungan, 7 /24..

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri 02:36

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri

Pratik ve lezzetli börek tarifleri vermeye devam ediyoruz. Hazır yufkadan peynirli çıtır börek tarifi videosu ile sizler de çok hızlı bir şekilde nefis bir börek tarifi yapabilirsiniz. Özellikle çıtır çıtır kıvamı sevenl..

Solcuyum Devrimciyim Ama Oyum Tayyip Erdoğan’a 01:02

Solcuyum Devrimciyim Ama Oyum Tayyip Erdoğan’a

Seçim röportajları tüm hızıyla sürerken Beyoğlu'nda mikrofon uzatılan bir vatandaş, ses getirecek açıklamalarda bulundu. star.com.tr'de yayınlanan video sosyal medyada hızla yayılarak tıklanma rekorları kırdı...

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz 02:00

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan ilan edilen OHAL'le ilgili olarak 'Biz OHAL ile terörle mücadeleyi rahatlattık. Teröre yönelik ci..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencilerine verilen kredi ve burslar hakkında ' Her müracat eden ünive..

Ispanaklı Kaygana Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:10

Ispanaklı Kaygana Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler için nefis bir seçim olabilecek ıspanaklı kaygana tarifi videosu hazırladık. Üstelik kaygana hazırlama süresi oldukça kısadır, hemen hazırlanabilir...

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..

Muharrem İnce'nin 'Ahlak' Karnesi 03:32

Muharrem İnce'nin 'Ahlak' Karnesi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim yarışı boyunca toplumsal olaylara ilişkin gafları ve vatandaşlara karşı tavırları dikkati çekerken, daha önceki dönemlerde yaşanan örnekler de bir kez daha gözler önüne..

Adım Adım Oy Kullanma Kılavuzu 02:12

Adım Adım Oy Kullanma Kılavuzu

24 Haziran Pazar Türkiye cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için sandığa gidecek. Bu kritik seçim öncesinde ilk defa pusulada ittifak alanı yer alacak. Seçimde oyunuzun geçersiz sayılmaması için dikkat etmeniz gerek..

Muharrem İnce: Adam Kazandı 00:19

Muharrem İnce: Adam Kazandı

FOX TV'de izleyiciyle buluşan İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine mesaj attığını ve seçimleri Erdoğan'ın kazandığını kabul ettiğini söyledi. Küçükkaya, Biraz önce Muharrem İnce'ye mesaj attım. 'Adam kazandı' d..

Erdoğan'ın Zaferi Katar'ı Sokağa Döktü 00:20

Erdoğan'ın Zaferi Katar'ı Sokağa Döktü

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Katar'da büyük bir coşku yaşandı. Sokaklara dökülen vatandaşlar Katar ve Türk bayrakları açarak Erdoğan'ın zaferini kutladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Açıklama 03:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Açıklama

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Huber Köşkü'nde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seçimlerin gayriresmi sonuçları belli oldu. Buna göre milletimiz şahsımıza cumhurbaşkanlığı vazifesini ve yürütme görevini ..

Devlet Bahçeli'den İlk Açıklama 06:56

Devlet Bahçeli'den İlk Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarının belli olmasından sonra açıklamalarda bulundu. Bahçeli 'Milli ve yerli duruşun Türkiye'de tesis edilmesi için çalışacağız' dedi...

'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP' 13:32

'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP'

İbrahim Karagül, seçim sonuçlarının ardından yaptığı ilk analizde CHP ile Meral Akşener'in büyük kaybına dikkat çekerek “Seçimin en büyük kaybedeni CHP oldu. CHP'liler, HDP'ye barajı geçirttiler. Meral Akşener balonu efs..

Filistin, Erdoğan'ın Başkanlığını Böyle Kutladı 01:26

Filistin, Erdoğan'ın Başkanlığını Böyle Kutladı

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığı zafer Filistin'de de coşkuyla karşılandı. Minarelerden Ezanlar okunurken Filistinli halk havai fişeklerle kutlama yaptı...

Oy Kullandıktan Sonra Telefon Konuşmaları (Yasemin Sakallıoğlu) 01:00

Oy Kullandıktan Sonra Telefon Konuşmaları (Yasemin Sakallıoğlu)

Bayram sabahı gibi kalktığımız seçim gününde oylarımızı kullandıktan sonraki olası telefon konuşmaları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.306 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muharrem İnce: Erdoğan Açık Ara Fark Atmıştır 01:26

Muharrem İnce: Erdoğan Açık Ara Fark Atmıştır

CHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını değerlendiren Muharrem İnce: Elimizde sonuçlar var. Sonuç belli. Recep Tayyip Erdoğan açık ara fark atmıştır dedi...

İnce 'Adam Kazandı' Dediğinde Halk TV'de Bakın Neler Oldu 03:14

İnce 'Adam Kazandı' Dediğinde Halk TV'de Bakın Neler Oldu

Seçim yayınında ısrarla Erdoğan'ın kazanmadığını iddia eden Halk TV yorumcuları Muharrem İnce'nin 'Adam kazandı' sözleriyle canlı yayında büyük şok geçirdi. İşte o anlar.....

AK Partili Kadınlara Saldırı Girişimi Güvenlik Kamerasında 02:32

AK Partili Kadınlara Saldırı Girişimi Güvenlik Kamerasında

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde seçim gecesi kutlamadan dönen 5 kadına akaryakıt istasyonunda linç girişiminde bulunulması güvenlik kamerasına yansıdı...

Kılıçdaroğlu Ve Erdoğan'ın Kahkahaya Boğan Videosu 00:30

Kılıçdaroğlu Ve Erdoğan'ın Kahkahaya Boğan Videosu

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim öncesi yaptığı konuşma Erdoğan'ın miting görüntüleriyle birleştirildi sosyal medyada paylaşım rekorları kıran videoyu hep birlikte izleyelim efenim :)..

  • JET TV tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 6 yıl önce
AK Parti Sözcüsü Ünal: Kılıçdaroğlu'nun Kafası Bu Ara 'Koltuğumu Nasıl Koruyacağım' Derdinde 00:54

AK Parti Sözcüsü Ünal: Kılıçdaroğlu'nun Kafası Bu Ara 'Koltuğumu Nasıl

AK Parti Sözcüsü Ünal Kılıçdaroğlu'nun kafası bu ara 'koltuğumu nasıl koruyacağım' derdinde. Kalkmış, girdiği her seçim kazanan, sandıkta milletin onayladığı % 52,76 ile seçimleri kazanmış Erdoğan'la ilgili 'ben onu teb..

'Erdoğan Kazanıyor Deseydim Beni Çarmıha Gererlerdi' 00:21

'Erdoğan Kazanıyor Deseydim Beni Çarmıha Gererlerdi'

Hakan Bayrakçı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. SONAR'ın başkanı Hakan Bayrakçı CNN Türk'te Türkiye'nin Gündemi programında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bayrakçı 'Anketlerde Recep Tayyip Erdoğan'ın kazana..

5 Lira Çikolataya 70 Lira Erdoğan'ın Kampanyasına 02:06

5 Lira Çikolataya 70 Lira Erdoğan'ın Kampanyasına

1 Yaşındaki ortaokul öğrencisi Zeynep Zehra Kütük, okul birincisi olduğu için kendisine ödül olarak verilen 75 liranın 5 lirası ile kendisine çikolata alarak, kalanını mektupla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına..