#Seçim kampanyası

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri 04:13

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri

Tavuk eti ile yapılan kağıt kebabı tarifi videosu etli yemek tarifleri sevenler için nefis bir seçim olabilir. Yapımı da oldukça pratik ve fazla bulaşık çıkmadan hızlıca yapabilirsiniz. Kağıt kebabı nasıl yapılır ve tam..

CHP İtiraf Etti: Sistem Çalışmıyordu 01:36

CHP İtiraf Etti: Sistem Çalışmıyordu

24 Haziran seçimlerinde Anadolu Ajansı'nın (AA) verilerinin doğru olmadığını savunan CHP'lilerden skandal bir itiraf geldi. Seçim gecesi AA verilerinin yanlı olduğunu iddia ederek maksatlı bir propagandaya imza atan CHP'..

AK Parti'nin Hizmetlerini Anlatmamak İhanet Olur 01:02

AK Parti'nin Hizmetlerini Anlatmamak İhanet Olur

Seçim öncesi röportajıyla gündeme gelen 67 yaşındaki emekli Süleyman Çakır, AK Parti'nin hizmetlerini anlatmamanın ihanet olduğunu belirtti...

Bu Röportaj Fransa'nın Lyon Kentinde Yapıldı 01:14

Bu Röportaj Fransa'nın Lyon Kentinde Yapıldı

Recep Tayyip Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı Avrupa şehri Lyon'da 24 Haziran seçim sonuçları için bakın neler denildi...

Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 05:17

Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızın en beğendiğimiz tariflerinden biri olan ali paşa pilavı tarifi videosu ile karşınızdayız. Havuçlu pilav, misket köfteleri ve üzerine domates sosu ile enfes bir lezzet. Mutlaka denemenizi tavsi..

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri 02:44

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızda bugün sebzeli bir yemek olan fırında sebzeli baget tarifi videosu hazırladık. Sebzeli tavuklu yemek sevenler için güzel bir seçim olabilir...

Muzlu Magnolia Tarifi 02:49

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu tatlı sevenler için çok kolay bir tatlı tarifi videosu hazırladık. Muzlu magnolia tarifi. Özellikle yaz aylarında hafif ve lezzetli, pratik bir tatlı tarifi için güzel bir seçim olabilir...

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri 02:41

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri denince Türk mutfağında en lezzetli ve geleneksel yemeklerimizden olan karnıyarık tarifi videosu hazırladık sizler için. Fırında karnıyarık nasıl yapılır ve malzemeleri tam ölçülü nedir tüm detayları aşam..

4N1K - Bütün Okul Duysun 10:08

4N1K - Bütün Okul Duysun

Yaprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Has..

4N1K - Büyüleyici Görünüyorsun 10:35

4N1K - Büyüleyici Görünüyorsun

Yaprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Has..

4N1K - Çok Mu Seviyorsun 10:31

4N1K - Çok Mu Seviyorsun

Yaprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Has..

Ayşenur Yaylalı Şallarımı Alırken Neye Dikkat Ediyorum 07:06

Ayşenur Yaylalı Şallarımı Alırken Neye Dikkat Ediyorum

Eşarp ve şallarımı alırken nelere dikkat ettiğimi ve nasıl seçim yaptığımı sizlere anlattım.Dolsbımdaki şallarımın ve kıyafetlerinin ömrünü uzatmayı bu anlattıklarımla yaptım diyebilirim! Umarım sizde faydalı bulursunuz..

Sokak Röportajına Karşı Olan Mersin Halkı 00:29

Sokak Röportajına Karşı Olan Mersin Halkı

Mersin sokaklarına çıkan muhabir seçim öncesi halkın nabzını tutmak istemiş. Ancak Mersin halkı sokak röportajına hiç mi hiç hazır değil...

  • JET TV tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arabanın Üstünden İnmeyen Manyak Adam 01:14

Arabanın Üstünden İnmeyen Manyak Adam

Arabaya seçim sandığı gibi yapışan adamın amaçsız hallerini izliyoruz. Adam bir türlü arabadan vazgeçememiş...

  • JET TV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Otobüsten Düşen İranlı Kadın 00:26

Otobüsten Düşen İranlı Kadın

Seçim çalışmaları çerçevesinde üstü açık otobüste kutlama yapan kalabalıktan tam ağaçlık alandan geçerken bir kadın ağaca takılmış ve yere düşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar 02:09

Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar

Finlandiya'nın aşırı sağcı lideri Marco De Wit, AP seçimlerine yönelik çalışmaları sırasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yere attı. Son bir haftadır seçim çadırı kuran ve oy toplamaya çalışan Wit, konuşması esnasında defalar..

Sonunda Bizi De Çıldırttılar Üsküdar'da Röportajımızı Engellemeye Çalışan Şahıs - Halk Ekanı 06:14

Sonunda Bizi De Çıldırttılar Üsküdar'da Röportajımızı Engellemeye Çalı

Bir vatandaş Üsküdar'da yaptığımız Seçim Röportajını sabote etmeye çalıştı! Sonunda Bizi De Çıldırttılar! Detaylar röportajımızda...

  • JET TV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şahan Gökbakar'ın Ketojenik Diyeti Ve Yeni Projeleri 05:20

Şahan Gökbakar'ın Ketojenik Diyeti Ve Yeni Projeleri

Ünlü komedyen ŞahanGökbakar ve eşi SelinGökbakar seçim için oy verdikten sonra çıkışta kameralara yakalandı. Yaptığı ketojenik diyet, yeni projeleri hakkında konuştu...

  • BETA tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
4N1K - Çok Pis Kafa Isırırım 10:09

4N1K - Çok Pis Kafa Isırırım

Yaprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Has..

4N1K - Kusursuz 10 10:27

4N1K - Kusursuz 10

aprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Hasa..

Söz | 17.Bölüm 2:10:27

Söz | 17.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 17'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 549 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 67.Bölüm 2:21:00

Söz | 67.Bölüm

Söz’ün 67.Bölümünde;nnYavuz (Tolga Sarıtaş) ve Derya (Deniz Baysal) içinde bulundukları kapandan çıkmak için Dragan (Sarp Akkaya) ve adamlarına karşı canları pahasına karşı koyarlar. Ama Dragan’ın pes etmeye niyeti yoktu..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 382 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Are You Human? 1. Sezon 18. Bölüm 1:00:20

Are You Human? 1. Sezon 18. Bölüm

Jong-gil son bir kez yönetimi ele geçirme girişiminde bulunurken Nam Shin III, Nam Shin'i kurtarmak ve So-bong'a veda etmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır...

  • Koreli tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 5 yıl önce
AK Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Acun Raporu 02:06

AK Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Acun Raporu

AK Parti’nin 2023 seçim stratejisi belli oluyor. İlk kez oy kullanacak 7 milyon gencin oyunu kazanmak için plan yapan AK Parti dijital medyaya odaklanacak. Sosyal medya platformlarında atılacak adımlarla gençlere temas e..

Beştepe'de Cumhur İttifakı Zirvesi 02:03

Beştepe'de Cumhur İttifakı Zirvesi

Sayın seyirciler Ankara’da Cumhur İttifakı zirvesi vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye’de MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşmede terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen pençe-kaplan hareka..

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda 200 akademisyen imzası 03:01

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda 200 akademisyen imzası

Kanal İstanbul için ihale çalışmaları sürerken, projenin görüşe açılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Raporu hazırlığında 33 bilim dalında 200'e yakın akademisyenin görev aldığı bildirildi.Çınar Mühendislik Müşavirl..

Özgürlük İnsanlar özgürlük istediklerine inanırlar 05:55

Özgürlük İnsanlar özgürlük istediklerine inanırlar

Gerçekte bundan çok korkuyorlar. Neden? Çünkü özgürlük onları karar vermeye zorlar ve kararlar risk ler içerir. (Erich Fromm) Özgürlük, siyah ve beyaz arasında seçim yapmak değil, bu öngörülen seçimden kaçınmakta yatmıyo..

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezillik' 07:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Seçim döneminde atıp tutanların, düne kadar yunusların gezdiği Haliç’i bugün ne hale getirdiğini görüyorsunuz değil mi? Onu o hale getiren bizdik, bakın şimdi ne hale geldi. Ülkemizin..

Trump Antifa'yı Terör Örgütü Olarak Tanıyacak 02:48

Trump Antifa'yı Terör Örgütü Olarak Tanıyacak

Amerikan Başkanı'nın hedefinde yine Antifa vardı. Trump, Atlanta'da seçmenlerinin karşısına çıktı. Kararını açıkladı. O grupları terör örgütü olarak tanıtacak planını duyurdu. Öte yandan seçim iddialarına bir yenisini ek..

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..