#Seçkin yalnızlık kader değil müzik dinle

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünyaya takdim etti 02:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünyaya takdim etti. Yıkmanın, engellemenin değil, ülkemize yeni eserler kazandırmanın gayretindeyiz. dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıkmanın, ..

Üsküdar'da sahte altın kabusu 02:42

Üsküdar'da sahte altın kabusu

BİR DEĞİL, İKİ DEĞİL, AYNI SEMTTE TAM 9 KUYUMCUYU KANDIRDI... 40 YILLIK ESNAFI BİLE TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... EĞELEYEN DE, KESEN DE ALTINLARIN SAHTE OLDUĞUNU ANLAYAMADI... ONUNCU İŞİNDE YAKAYI ELE VEREN ALTIN DOLANDIRICISI, 'PES..

Dikkat! Kapıda yine hırsız var 02:28

Dikkat! Kapıda yine hırsız var

1 DEĞİL, 2 DEĞİL TAM 3 KEZ SOYULDU. İSTANBUL EYÜP'TEKİ MARKET DÖRDÜNCÜSÜ OLMASIN DİYE İŞİ SIKI TUTTU. HIRSIZLAR BİR KEZ DAHA ŞANSINI DENEDİ AMA BU SEFER BEKLEDİKLERİ GİBİ OLMADI...

Tehlikeyle kol kola... 01:11

Tehlikeyle kol kola...

ONLAR İÇİN EKMEK ASLANIN DEĞİL DEĞİL ADETA RÜZGARIN KOLLARINDA... HER AN TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYALAR.. İŞTE İPLE ERİŞİM TEKNİSYENLERİNİN METRELERCE YÜKSEKTE ZORLU MESAİSİ.....

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı 00:51

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı

ÖVÜN EY ÇANAKKALE CİHAN DURDUKÇA ÖVÜN! ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..ÇÜNKÜ O SADECE BİR ZAFERİN DEĞİL, KAHRAMANLIĞIN, İMANIN, ONURUN, HAYSİYETİN BİR ULUSUN VAR OLUŞ MÜCADELESİNİN, ZAMANI VE MEKANI AŞAN, ADINA DESTANLAR YAZILACAK Ş..

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi 01:58

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi

BİRİNE KEL YA DA KELTOŞ DEMEK HAKARET Mİ DEĞİL Mİ? YANITI HEP TARTIŞILAN BİR SORU.... KİMİNE GÖRE HAKARET KİMİNE GÖRE İSE DEĞİL... BİR VATANDAŞ, KENDİSİNE KELTOŞ DENİLDİĞİ İÇİN HAKARET DAVASI AÇTI. DOSYA YARGITAY'A KADAR..

HAKAN URAL’IN BABASI SELÇUK URAL İŞTE BÖYLE REZİL OLDU! KADIN HAKLARI SAVUNUCULARI NEREDESİNİZ- 16:51

HAKAN URAL’IN BABASI SELÇUK URAL İŞTE BÖYLE REZİL OLDU! KADIN HAKLARI

Aile mahremdir konuşmak haddimize değil. Yalnız Selçuk Ural’ın, ölmüş bir kadın ve evladının annesi hakkında söyledikleri yenilir yutulur değil. Kadın hakları, İstanbul Sözleşmesi diye her yerde bağıranlar bu rezilliğe ..

ULUS DEVLETLERE YÖNELİK KÜRESEL İŞGAL PLANLARI 39:55

ULUS DEVLETLERE YÖNELİK KÜRESEL İŞGAL PLANLARI

KİMSEDEN KORMUYORUM! HİÇ UMRUMDA DEĞİL!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü 00:43

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü Mısır'da canlı yayınlanan bir program esnasında Başörtüsü farz değil, kültürel gelenek diyen imam, konuklar arasında yer alan bir avukat tarafından ayakkabıyla dövüldü! Mı..

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği 03:44

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gen

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği Başbakan Erdoğan, Usta'nın Hikayesi adlı belgeselde çocukluğundan öğrencilik yıllarına, aile yaşamından siyasete kadar yaşadıklarını izleyici..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım 04:13

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım

ABD'nin yeni Başkanı Trump zafer konuşmasında Artık tek vücut olma zamanı. Bütün Amerikalıların Başkanı olacağım dedi, dünyaya dostluk mesajı verdi: Düşmanlık değil ortalık arayacağız. Amerika Birleşik Devletleri'nde (..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video ) 02:54

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video )

Şimdi sen de öyle bakarsan bana Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan Her defasında başa dön derim Ama kalırım sen anlamazsan Kirli camlardan bakarım Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında Temizlemedi..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor 03:59

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor

23 Yıldır Tırnak Uzatan Kadın Rekor Kırmayı Hedefliyor ABD'li kadın 23 yıldır uzattığı devasa boyuttaki tırnaklarıyla dünya rekoru kırmayı hedefliyor. ABD'nin Houston şehrinde yaşayan Yani Williams adındaki kadın, tır..

  • Haberler tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..