#Seçkin yalnızlık kader değil müzik dinle

Orhan Ölmez - Kabullendim 02:19

Orhan Ölmez - Kabullendim

Kabullendim Şarkı Sözleri İle Ne yapsam da ne etsem de Alamadım kalbim sende Yollar ve de yıllar şahit Zorla güzellik olmazmış Anladım sonunda bende Kabullendim zor olsa bile Asla yüzüm gülmez dedim Başkasını sevemezd..

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar 03:37

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar

Çıkmaz aklımdan gözlerin Saplanır ok gibi o sözlerin Bilir misin ardından Çok gülmedim Belki de sen beni pek sevmedin Belki de sevdin de göstermedin Şimdi düşün uzun uzun Tartıp azın özün Neden bitmez bu sızın Sensiz ..

Gökcan Sanlıman - Aramızda 03:32

Gökcan Sanlıman - Aramızda

Şarkı Sözleri: Aramızda bir durum var Bir romantik haller böyle Dar alanda kısa paslar Şartlar uygun bak jiletim de İki laf arası Çakıyor bakışını Yürümek değil o! Havada süzülüyor Ölünür nasıl güzel! Düşüyorum tutun Eli..

Özlem Çelik - Aşkertesi 03:58

Özlem Çelik - Aşkertesi

Aşkertesi şarkı sözleri ile Aşktı geçti dedin ne kolay söyledin Yokluğumu bu kadar çok mu İstedin? Nasıl acıydı o cümleler dur durak bilmedin Kalbime kalbime indi sustum dinledim. Ben anlatamıyorum galiba sebebi yok..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Seva - Çek Çek 03:06

Seva - Çek Çek

Çek Çek şarkı sözleri ile Pes yani bu kadarı da çok değil mi? Birazcık insaf bari Çek artık üzerimden pençelerini Oyalama beni oyalama beni Çek çek çek çek çek çek elini yakamdan Gülme yüzüme yüzüme sinsice durmadan Ç..

Emre Fel - Ruh 05:00

Emre Fel - Ruh

Emre Fel - Ruh Dinle sözler Siyah beyaz bir film , sonu uzun biraz Kararsız kaldıysan sil , korkma etmem itiraz Sustum konuşmam , yeter üstüme gelme Tamam anlatmam , bir şartım var sana ama gitme Gitme ... gitme ... ..

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Ender AYAN - PANDORA 03:09

Ender AYAN - PANDORA

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK ŞARKI SÖZLERİM ; HAZIRLARKEN HERŞEYİ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Dilan - Dom Dom Kurşunu - (Official Video) 02:53

Dilan - Dom Dom Kurşunu - (Official Video)

DOM DOM KURŞUNU Kaşların Arasından Domdom Kurşunu Değdi Bir Avcı Vurdu Beni Bin Avcı Beni Yedi Ah Dedim Ağladım Yaremi Bağladım Eğdi Yar Boynun Eğdi Allah Kerimsin Dedi Hançer Yarası Değil Domdom Kurşunu Değdi Gel Gel..

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara 05:56

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara

Söz - Müzik: Sezgin Büyük Düzenleme: Ekin Eti Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerim de bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umrumda değil kim duyarsa duysun..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm 03:10

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm Yayında! Söz & Müzik: Belkıs Özener Sevemedim Karagözlüm şarkı sözleri ile; Sevemedim karagözlüm seni doyunca, Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca, Kuşlar gibi ikimiz bir yuva..

Lil Chain - Panamera (Official Video) 03:04

Lil Chain - Panamera (Official Video)

Şarkı Sözleri: GABBANA HAVANA PANAMA (HEY) PANAMERA CEBİMDE BİRAZ VAR HESAPTA TONLA TOMARLA Gabbanalar üstümde Uyurum dolarların üstünde Gezerim bulutların üstünde Kimse el uzatmaz düştüğünde Bu yüzden yalnızken ka..

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video) 04:01

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video)

Söz: Hüseyin Ulusan Müzik: Kyriakos Papadopoulos Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Serkan Aydın Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre Tol..

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video) 02:27

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video)

Söz - Müzik : Cengizhan & Enes Altuğ Düzenleme: Pnzr Beats Mix & Mastering : Kadim Tekin Klip Montaj : Enes Altuğ Kapak : Enes Yücel Kamera : Burak Güneş & Enes Altuğ Klip Yönetmeni : Enes Altuğ Şarkı Sözleri: Ne badir..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover) 04:34

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover)

Söz - Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Serkan Balkan Drum pad: İsmail Ozan Bass : Toygar Ersoy Gitar : Doğukan Aydın Keyboard : Serkan Balkan Klarnet : Yunus Emre Ellek Kayıt : Göktuğ Özak Mix : Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mu..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020 02:40

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020

Eser Adı: İncek Var Seslendiren: Mustafa Yüce Söz & Müzik: Orhan Coşkun Ulucak Aranjör: Cengizhan Akidil Bağlama: Murat canbolater Perküsyon: Ufuk Akın İnce Mix & Mastering: Çagatay Karasu Klip Yönetmeni: Erhan & ..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən) 02:53

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən)

Söz-Müzik: Şöhret Memmedov Fikir Yazarı: Dildara Eyubova Düzenleme: Mustafa Ceceli Türkçe söz: Mustafa Ceceli Kemençe: Ekin Uzunlar Percussion, Gitar: Mustafa Ceceli Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Mura..

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

İbrahim Başaran - Uyuyamam 03:47

İbrahim Başaran - Uyuyamam

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video) 03:35

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video)

Söz / Lyrics: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Müzik / Music: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Mix & Mastering: Barış Büyük Menajerlik / Manager: Hypers Yapım Şirketi / Production: Hyp..

Onay Şahin - Haşlandum 03:23

Onay Şahin - Haşlandum

ONAY ŞAHİN - HAŞLANDUM Söz-Müzik: M. Ali YILMAZ, Onay ŞAHİN Nakarat: Bayram TERZİ (BAYO) Aranjör: Bahtiyar&Soner ARICA Kemençe: Tahsin TERZİ Klip Yönetmeni : Ahmet Mücahit SÖZLER OF ÇAMBURNİ YENİAY KAPLARA ..

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım 03:15

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım

Söz & Müzik : Kerim Araz Düzenleme : ilkan Günüç/Kerim Araz Mix & Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Kaan Sarma Işık şefi : Mert çoban Set grip : Metin akbal Edit : Maksat montaj olsun Colo..