#Shakan Öztürk kalp ağrısı fettah can müzik dinle

The Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This - Lyric Video 04:07

The Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This - Lyric Video

THE CHAINSMOKERS LYRICS Something Just Like This (with Coldplay) I've been reading books of old The legends and the myths Achilles and his gold Hercules and his gifts Spiderman's control And Batman with his fists And ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Will I Am - Fiyah 03:40

Will I Am - Fiyah

Will I Am - Fiyah Şarkı Sözleri [Pre-Chorus: will.i.am] You can’t touch me I’m too, too, too, too high up You can’t touch me I’m about to, to, to, to rise up Look at me, look at me, look at me Ooh-ah, ooh-ah, ooh-ah [Ch..

Yudum - Allandı Yar Allandı 02:54

Yudum - Allandı Yar Allandı

Allandı yar allandı yanakları allandı Yar dılo can Şu benim deli gönlüm bir zalıma bağlandı Yar dılo can Ağlarken sen ağlamadın Derdime derman olmadın Sen bana yoldaş olmadın Yar dılo can Bilmedi yar bilmedi yar derdimi ..

Evanescence - Bring Me To Life 04:12

Evanescence - Bring Me To Life

Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold Cansız bir şekilde, ruhum soğuk bir yerde uyuyup duracak, Until you find it there and lead it back home ta ki sen onu bulup ait olduğunu yere geri döndürene dek! ..

Taylor Swift - Bad Blood ft. Kendrick Lamar 04:04

Taylor Swift - Bad Blood ft. Kendrick Lamar

[Chorus - Taylor Swift:] 'Cause baby, now we got bad blood You know it used to be mad love So take a look what you've done 'Cause baby, now we got bad blood, hey! [Verse 1 - Kendrick Lamar:] Hey! I can't take it back, l..

Migrenin Belirtileri Nelerdir 03:13

Migrenin Belirtileri Nelerdir

Migren aşama aşama oluşur. İlk aşamada migrenin başlayacağını hissettiren birtakım durumlar yaşanır. Kişi kendini halsiz, keyifsiz ve gergin hissedebilir. Onun arkasından auralı bir migrense hastanın gözünün önünde ışıkl..

  • NABIZ tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grip Ve Nezle Arasındaki Farklar Nelerdir 00:58

Grip Ve Nezle Arasındaki Farklar Nelerdir

Griple nezle arasındaki belirtilere bakılırsa, en ayırt edilici fark nezledeki burun akıntısı olur. Gripte ise ateş, eklem ağrısı, boğaz ağrısı görülür. Griple nezleyi ayırt etmek zordur, çünkü nezle gibi başlayan rahats..

  • NABIZ tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğuk Algınlığının Belirtileri Nelerdir 00:34

Soğuk Algınlığının Belirtileri Nelerdir

Soğuk algınlığı, soğuk havalarda karşılaşılan burun akıntısı, öksürük, hapşurma, gözlerde yanma, halsizlik, kulak ağrısı, eklem ağrısı, iştahsızlık gibi belirtiler ile ortaya çıkar...

  • NABIZ tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fibromiyalji Nedir 02:23

Fibromiyalji Nedir

Fibromiyalji için yumuşak doku romatizması da deniliyor. Ama fibromiyalji tek başına romatizmayla veya kas dokusuyla ilişkili bir durum değil. Psikiyatrik nedenleri de vardır, birçok hastalığın bir bütünüdür. Fibromiyalj..

  • NABIZ tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Michael Bublé - I Believe in You 03:33

Michael Bublé - I Believe in You

I Believe In You Time goes by And I've been holding everything inside But now I've got nothing left to hide When I'm with you, oh, you But I can see How strong a man I'm gonna have to be To do for you what comes so na..

Luke Bryan - Fast 03:45

Luke Bryan - Fast

Fast That's the kind of car you wanna drive when you're sixteen Fast That's the kind of boys that you want on your home team Fast Yeah, you think you're gonna catch your big dreams just like that Fast And here you are, l..

Naughty Boy - La La La ft Sam Smith 04:03

Naughty Boy - La La La ft Sam Smith

La la, la la la la la na na na na na, La la na na, la la la la la na na na na na, La la, la la la la la na na na na na, La la na na, la la la la la na na na na na Hush, don't speak When you spit your venom, keep it shut..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ekip, intikam almak için Suriye'den İstanbul'a gelen Vecdi'nin peşinde! Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Rıza Baba, Seli..

Azer Bülbül - Duygularım 04:55

Azer Bülbül - Duygularım

Duygularım : Söz & Müzik: Doğu Azer Bülbül Duygularım Şarkı Sözleri yanımda olamazsanda sesini duyamazsamda sen benden gitmiş olsanda seviyorum hala seviyorum özlüyorum seni bitiremedim bendeki seni seni seninle hayatı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Masal 05:15

Bahadır Tatlıöz - Masal

Bugün oldukça deli, sıkıntılı, saçma sapan bi halim var Binlerce kez haykırmaya mecalim var Kimsenin aklına fikrine tahamülüm olmayan bir halim var Kolayca kalp kırmaya mecalim var Bana hep masal anlattılar tüm aşkl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Hayrandım 04:36

Ebru Gündeş - Hayrandım

Ebru Gündeş - Hayrandım Dinle HAYRANDIM (Şarkı Sözleri) Arada bir hatırımı sormadın İki güzel cümle kurmadın Üzüldüm gönlümü almadın İnsan yerine koymadın Özünde sözünde bir değil Gözümde değerin sersefil Sen be..

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Enzo Ingrosso - Who Am I Lyrics Ft Conrad Sewell 03:27

Enzo Ingrosso - Who Am I Lyrics Ft Conrad Sewell

Lyrics: So I don't care if we never get richer I don't mind if we don't have a dime I don't want to put faith in a preacher I'd rather give you all my time And I'm ok if the script isn't written I'm alright if the road ..

Mashd N Kutcher Alex Aiono - Better Me 03:02

Mashd N Kutcher Alex Aiono - Better Me

LYRICS: Running away, I had no breaks Making the same mistakes I take the blame, for every day But I'm going to make the change Cause I'm only human can't you see I feel the pain it swallows me up whole till I'm gone So..

Zeynep Casalini - Unutsam 03:22

Zeynep Casalini - Unutsam

Bir tüy gibi hafif olsam, dağılsam Yok olsam, kaybolsam, unutsam sevmeyi Tam şu anda söküp atsam bu kalbi Savursam sokağa dökülse kum gibi Tüm şehre kazınmış gibi Tek bir ad okuyor gözlerim sanki Adını görmezsem duyduğum..

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık! 00:34

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evine gittiği sırada halk otobüsünde kalp krizi geçiren yaşlı adam aynı otobüste bulunan sağlıkçı tarafından kalp mesajı yapıldı. Otobüsün şoförü ise ilçe merkezine giderken ters istikamete ..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi 05:22

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi

Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim Hiç olmazsa evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fark etmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben san..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..