#Shakan Öztürk kalp ağrısı fettah can müzik dinle

DJ Sava feat. Faydee - Love in DUBAI (Official Video) by Rappin'On Production 03:25

DJ Sava feat. Faydee - Love in DUBAI (Official Video) by Rappin'On Pro

Love me. love in Dubai… All the ways to the top. You got the perfect body. Keep it going don't stop. I could use a ride with you. Gonna runs all right, this party. Let's get this started. Turn it up, turn it up. ‘Cause I..

Queen  Another One Bites the Dust 03:42

Queen Another One Bites the Dust

Oh! Let's go! Steve walks warily down the street With the brim pulled way down low. Ain't no sound but the sound of his feet, Machine guns ready to go. Are you ready, hey, are you ready for this? Are you hanging on the..

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi 03:31

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi

Sevmek mi Sevilmek mi (Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları III) şarkı sözleri ile Yolunda gitmeyen şeylerim var istersen Bildiğin sonlara benzeyen Suçluluklar, kalp ağrısı, vesaire Halimi yok ki hiç anlayan Kınında bekleyen..

Ramazan Küçük Kurşun 04:14

Ramazan Küçük Kurşun

Kurşun şarkı sözleri ile Senin kolların cennet, ben çok günahkarım Bilmediğim bu yollarda hiç kimseyim Gecenin kör kuytusunda delirmiş gibiyim Sağım solum hep sen oldun, aşk sensiz yalan Ben senin ellerini tutamadım k..

Sam Hunt - Body Like A Back Road 02:45

Sam Hunt - Body Like A Back Road

Got a girl from the south side, got braids in her hair First time I seen her walk by, man I 'bout fell off my chair Had to get her number, it took me like six weeks Now me and her go way back like Cadillac seats Body li..

Meditation Music Relax Mind Body_ Deep Relaxation Music, Sleep Music, Yoga Music, Spa Music, ☯010 1:04:27

Meditation Music Relax Mind Body_ Deep Relaxation Music, Sleep Music,

Meditation Music Relax Mind Body: Deep Relaxation Music, Sleep Music, Yoga Music, Spa Music, ☯010 - Our relaxing Meditation Music is perfect for Deepak Chopra meditations, Buddhist meditation, Zen meditation, Mindfulness..

  • PengoTV tarafından
  • 2.743 görüntüleme
  • 8 yıl önce
James Arthur - Safe Inside 03:42

James Arthur - Safe Inside

I remember when you were all mine Watched you changing in front of my eyes What can I say Now that I'm not the fire in the cold Now that I'm not the hand that you hold As you're walking away Will you call me to tell me ..

Michael Jackson - They Don't Care About Us 04:41

Michael Jackson - They Don't Care About Us

THEY DON�T CARE ABOUT US [Çocuklar:] All I wanna say is that They don't really care about us, (Don't worry what people say, we got it true) All I wanna say is that They don't really care about us, (Enough is enough of t..

LP - Tightrope 04:40

LP - Tightrope

Hold on, I know you're scared But you're so close to heaven Eyes shut tight Just pretend you're like a feather Flew down the clouds together But don't look down, not ever Don't ask why Just look out unto forever All th..

PnB Rock - Selfish 04:32

PnB Rock - Selfish

I want you all to myself You don't need nobody else I want you all to myself I swear yeah Oh yeah Yeah, yeah, yeah [Chorus] I'm selfish I want you all to myself I swear You don't need nobody else I swear I want you all ..

Ebru Yaşar - Sekiz Ve Dokuz 04:20

Ebru Yaşar - Sekiz Ve Dokuz

Azar, azar içimde büyüdü aşkın Şimdi ne yere göğe sığıyor Tutamadım içimde patladı aşkın Yavaş, yavaş kanıma sızıyor Seninle olması sarılıp uyuması Göz göze bakması bile yetiyor Seninle olması sarılıp uyuması Göz ..

Sila - Yan Benimle 04:59

Sila - Yan Benimle

Yalan sevinçle oyalandım Aklın tuzağında dolandım Kusuruma bakma zil zurna geldim Sabahın beşi kapına dayandım Erbabım aşk madem Madem yasaklar namahrem Kafeste sözler susuyor şimdilik Uçurur zaman hele dur bakalım S..

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür 03:46

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür

Ünlü oyuncu Hatice Şendil Sağyaşar ve eşi Burak Sağyaşar önceki akşam yakın dostları ile aile yemeği ve yeni yıl hediyeleri için Rumelihisarı'nda buluştu. Çıkışta, kucağında oğlu Can ile görüntülenen Hatice Şendil, Hava..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reynmen - Derdim Olsun 03:38

Reynmen - Derdim Olsun

Reynmen - Derdim Olsun Dinle Söz&Müzik: Emre Şakar Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutlu Mix-Masterıng: Dijital Meydan Yönetmen: Atilla Öztürk Görüntü Yönetmeni: Ersin Gök Yardımcı Yönetmen: Osman Enes Os Kurgu-Mont..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 5.412 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla 03:57

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla

Hiç bişey olmaz senden bana Susma ağla karşımda Elimden bişey gelmezki sana Ağla ağla sol yanıma Bir kaç kadeh üzüntü Alır götürür herşeyi Geçip giderki bu acılar Kalır yanına kalp ağrısı Bırak uğraşma boşuna Old..

Yeni Türkü - Olmasa Mektubun 03:30

Yeni Türkü - Olmasa Mektubun

Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla Herşeyi unutarak yaşanır sanma Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

Radyocu Duygu Özkan’ın Düğününde Ünlüler Geçi̇di̇ Yaşandı 13:28

Radyocu Duygu Özkan’ın Düğününde Ünlüler Geçi̇di̇ Yaşandı

Radyocu Duygu Özkan önceki akşam müzik prodüktörü Alper Atakan ile dünya evine girdi. İkilinin düğününe birbirinden ünlü isimler katıldı. Süper FM’in ünlü radyocusu Duygu Özkan, önceki gün müzik prodüktörü Alper Atakan i..

  • BETA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afak Algan - Soran Yok 03:51

Afak Algan - Soran Yok

Afak Algan - Soran Yok Dinle Soran Yok şarkı sözleri ile Yıllardır yolları gözler oldum Çocuk gibi köşelerde ağlar oldum Sormayın beni bana sormayın yıllara Bir tek can borcum var o da allaha Yüreğime gömdüm seni bi..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 03:44

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 04:45

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Seren Serengil Kimdir? 01:57

Seren Serengil Kimdir?

Seren Serengil Türk sunucu, şarkıcı ve oyuncu. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Öztürk Serengil'in kızıdır. Doğum: Şişli, İstanbul Ebeveynleri: Öztürk Serengil, Nevin Teoman Eşi: Musa Aytun (e. 2006–2010), Cengiz İmren (e. 2002–..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

CANSU Ft. BERKAY - DELİGÜL 03:57

CANSU Ft. BERKAY - DELİGÜL

DELİGÜL OF BENİM GÖNLÜ KIRIK DARGIN YORGUN DELİGÜLÜM KİMLER KIYDI HAYALLERİNE SESSİZLİĞE BÜRÜNMÜŞ HÜZNÜN OF BENİM GÖNLÜ BOL SOLGUN OLGUN DELİGÜLÜM İÇ ÇEKİŞİN DE KEDERLİ ÜRKEK YAVRULAR GİBİ HALİN O GÜZEL YÜZÜNÜ DÖN DÖN ..