#Show ana haberin yayınladığı tuhaf türkiye gerçekleri

Porsche’nin Otomobil Teknolojileri 03:40

Porsche’nin Otomobil Teknolojileri

Porsche’nin yayınladığı listenin bu haftaki sunumunu Fiat, Opel, Lancia, Audi, Porsche, Ford ve BMW ile çeşitli başarılar kazanmış yarış pilotu Walter Röhl üstleniyor. Porsche mantalitesi gereği seri üretime geçecek olan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülşen Bubikoğlu Meydan Okuyor 04:39

Gülşen Bubikoğlu Meydan Okuyor

Gülşen Bubikoğlu'nun son haline bakın! Meydan okuyor? Yeşilçam'ın en nadide güzellerinden biri kuşkusuz Gülşen Bubikoğlu. Sinemada aktif olduğu dönemde güzelliği dilden dileydi. Son hileyle ise yıllara meydan okuyor. İş..

  • ANKA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail  Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Oğuzhan UĞUR - Bilgiye dayalı değil, yoruma dayalı yaşıyoruz - TalksTurkey - Konya 28:08

Oğuzhan UĞUR - Bilgiye dayalı değil, yoruma dayalı yaşıyoruz - TalksTu

Müzisyen, film yönetmeni, senarist Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 tarihinde doğdu. Ankara'da dünyaya gelmiştir. Youtube'da yayınladığı kısa videolarla kendisine büyük bir kitle edinen Oğuzhan Uğur, 2011 yılında vizyona giren..

  • JET TV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 6 yıl önce
15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak 00:51

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak

5 bin ek öğretmen ataması yapılacağının duyurulmasının ardından branş dağılımı, kontenjan sayısı ve başvuru takvimi merak konusu olmuştu. MEB yayınladığı yeni duyuruyla 15 bin yeni öğretmen alımına ilişkin branş bazında ..

 Türkiyenin Tarzı En İyi Olan Ünlüleri Kim? 01:18

Türkiyenin Tarzı En İyi Olan Ünlüleri Kim?

Beyz Show da Türkiye'nin tarzı en iyi olan ünlüleri kim?..

  • ANKA tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı 02:21

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı

Türkiye ve Yunanistan 5 yıl aradan sonra istikşafi görüşmeler için yeniden bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleştirilen görüşmelerin 61. turunda ana gündem maddesi Ege ve Doğu Akdeniz'deki sorunlar oldu. Görüşmelerin ar..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı 00:56

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program de..

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi 1:52:18

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi

Filmin Konusu: Umut Adası, Türkiye’den İngiltere’ye kaçak yollarla giden bir grup insanın ve eğitim amacıyla fırsatlar ülkesine giden genç bir kızın yaşadığı dramı anlatıyor. Farklı sınıf ve kültürden gelen, çoğunluğu ge..

  • Tv Series tarafından
  • 34.360 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

 Adriana Lima Antalya'da Podyuma Çıktı 01:24

Adriana Lima Antalya'da Podyuma Çıktı

Dosso Dossi Fashion Show'da Brezilyalı model Adriana Lima'nın baş mankenliğinde defile gerçekleştirildi. Defilede ünlü mankenler Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros, Izabel Goulart da podyuma çıktı...

BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı  01:23

BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı

2017 IAA tüm BMW olayları görmek için ilk arasında olacak. BMW Frankfurt IAA Otomobil 2017 show Ana'da yeni modelleri ve konsept araçlar olağanüstü bir gösteri ile markanın gelecek ürün saldırıya başlayan silah ateş. Çeş..

  • BETA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Üner'den Kadir Şeker yorumu - Öyle bir konuştu ki.. 01:20

Ece Üner'den Kadir Şeker yorumu - Öyle bir konuştu ki..

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, Kadir Şeker'in yargılanması ve ceza alması hakkında konuştu. Aleyna Çakır ile Ümitcan Uygun hakkında da sözler söyledi. ece üner, ece üner kadir şeker, ece üner aleyna çakır, ece üner..

Evini başına çaldı! 02:22

Evini başına çaldı!

Show Ana Haber 2,08 Mn abone İDDİAYA GÖRE İKİ YIL BOYUNCA NE KİRA ÖDEDİ, NE DE APARTMAN MASRAFLARINI... EV SAHİBİ 'ÇIK' DEYİNCE DE SİNİRLENDİ... ADAMIN EVİNİ BASIP, CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİ... EVDE SAĞLAM TABAK ÇANAK BİLE ..

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm Fragmanı 01:00

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:44

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm 2.Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Makas Atarken Gopro'ya Takılmak 03:09

Trafikte Makas Atarken Gopro'ya Takılmak

Türkiye'den paran varsa insan canına dahi kast edebilirsin. ve biri seni eleştirdiğinde parasi neyse ödeyelim havasi ile gayet net utanmadan cevapda verebilirsin. Ek olarak tutumu ve yol tutuşu ile motorsikletli de bi..

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.818 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar 44:06

Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar 40:07

Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar

Daha önce başımıza gelen ilk paranormal olayın yaşandığı okula tekrar dönüyoruz.Fakat bu sefer işler çok farklı.Her yer karlar ile kaplanmış durumda ve hava -8 derecede.Etrafta yaşayan hiç bir insan olmadığı için ölsek d..

  • ZULMA tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 8 yıl önce