#Show ana haberin yayınladığı tuhaf türkiye gerçekleri

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

2023'TE OLACAKLARI HÜKÜMET GİZLİYOR! 1:40:30

2023'TE OLACAKLARI HÜKÜMET GİZLİYOR!

2023 yılında neler olacak? Türkiye'yi bekleyen tehlike nedir? Türkiye doğalgaz buldu mu? Gerçekleri nasıl saklıyorlar? Orta asya Türkmenistan gazı Türkiye'ye mi geliyor?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt  Geldi- Meydan Okuyoruz 00:49

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz Suudi Arabistan'ın Kuzey Irak'ta İran karşıtı gruplara silah desteği sağladığını öne süren İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni uyardı, IKYB'den jet ..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Unutmak Nedir 03:57

Unutmak Nedir

Beynimiz ön bellek ve ana bellekten oluşur. Önemli olmayan bilgiler ön bellekte, önemliler ana bellekte depolanır. Sadece ana belleğe kayıtlı olan acı hatıralar, zamanla etkisini kaybedip unutulabilir, ancak sosyal hafız..

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..

 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Yudum - Evlenmirem 03:38

Yudum - Evlenmirem

Dünen yığıldılar anam gardaşım ille meni hemen evlendirmeye Sohbetlerinden şişti ah başım Gelin a dostlar gelin görmeye Biri dedi geldi evlilik çağın Kalmadı bak birce bekar yoldaşın Evlenmek istiyir küçük kardaşın Evlen..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Osmanlıda Harem 03:42

Osmanlıda Harem

Yıllarca Padişahın özel zevk ve eğkenceye dayalı sarayın bir kurumuymuş gibi gösterilen Harem hakkındaki doğru ve gerçekleri videomuzda kısaca anlatmaya çalıştık.Umarım beğenirsiniz, yorum ve önerilerizi bekliyorum ve ..

  • ANKA tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlıda Harem-2 03:42

Osmanlıda Harem-2

Yıllarca Padişahın özel zevk ve eğkenceye dayalı sarayın bir kurumuymuş gibi gösterilen Harem hakkındaki doğru ve gerçekleri videomuzda kısaca anlatmaya çalıştık.Ney sesi eşliğinde seslendirdiğimiz Harem gerçekleri anlat..

  • ANKA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 16. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali) 00:51

İstanbullu Gelin 16. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin’in sezon finali bölümünde artık tüm gerçekleri Süreyya ile paylaşmak isteyen Faruk, içini annesini döküyor. Konuşmaya şahit olan Senem, büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Peki, Süreyya gerçekleri öğrenecek mi?..

Meryem 3. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Meryem 3. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 3. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Savaş, gerçekleri öğrenmek için Meryem'i konuşturmaya çalışıyor! Oktay, Savaş'ın gerçekleri öğrenmesini engelleyebilecek mi?..

İlhan İrem ANLASANA 04:25

İlhan İrem ANLASANA

Her sevinci her kederi En olumsuz sevgileri Sonsuz denen gokleri Herseyin sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle..

İki Yalancı - İki Yalancının Mutlu Sonu 05:25

İki Yalancı - İki Yalancının Mutlu Sonu

Birbirleri hakkındaki gerçekleri öğrenen Duygu ile Serkan, daha fazla ayrı kalamıyor ve hayatlarını birleştirmeye karar veriyorlar. Duygu, Alp ile bir arada olamayacağını anlamıştır ve hakkındaki tüm gerçekleri söylemeye..

  • ANKA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi 04:36

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi

Savaş yeni bir plan yapıyor; gizli gerçekleri öğrenmek için herkesi topluyor! Meryem'in artık bir şey saklamak istememesi üzerine silah patlıyor! Derin ile savcı Oktay'ın birlikte hareket ettiğini düşünen Savaş, yeni bir..

  • ANKA tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Kara Düzen - İnsan 03:55

Kara Düzen - İnsan

Kara Düzen - İnsan Dinle İnsan şarkı sözleri ile Çok değil aslında kendimden vazgeçtim Bu benim bu yolu ben kendime seçtim Sizleri kandırıp yolunuzdan aldım Gerçekleri saptırdım Sözlerim yalanlarla doluyken Gözyaşl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm 2:01:15

Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm

Güney’le ilgili gerçekleri öğrenen Cemre, her geçen gün Güney’den daha da uzaklaşıyor. nnGüney’in yerine yıllarca Kuzey’in hapiste kaldığını öğrenen Cemre, bu sırra dair tüm gerçekleri öğrendiğinde, büyük bir hayal kırık..

  • Dizi TV tarafından
  • 254 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin 05:37

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin

Toyota’nın merakla beklenen yeni Supra’sı ilk kez bu kadar net olarak karşımızda. Toyota’nın yeni Supra projesi için geride bıraktığımız her gün mutlu sona yaklaşıyoruz. Yeni Supra için hummalı bir çalışma süreci yürüte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Lady Gaga - Million Reasons 04:01

Lady Gaga - Million Reasons

Lady Gaga - Million Reasons Şarkı Sözleri [Verse 1] You're giving me a million reasons to let you go You're giving me a million reasons to quit the show You're givin' me a million reasons Give me a million reasons Givin'..

Maroon 5 - Sugar 05:01

Maroon 5 - Sugar

Sugar I'm hurting baby, I'm broken down I need your loving, loving I need it now When I'm without you I'm something weak You got me begging, begging I'm on my knees I don't wanna be needing your love I just wanna be deep..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Missy Elliott - I'm Better ft. Lamb 03:39

Missy Elliott - I'm Better ft. Lamb

I'mma start it from the bottom Show you how to flip a dollar I got food in my dining room I'm better, I'm better, I'm better It's another day, another chance I wake up, I wanna dance So as long as I got my friends... I'm..