#Siavash shahani umut adına müzik dinle

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım 03:15

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım

Söz & Müzik : Kerim Araz Düzenleme : ilkan Günüç/Kerim Araz Mix & Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Kaan Sarma Işık şefi : Mert çoban Set grip : Metin akbal Edit : Maksat montaj olsun Colo..

Gördügünüz Her Şeye İnanmayın 00:33

Gördügünüz Her Şeye İnanmayın

herşey göründügü gibi degildir.sanat adına yapılanlar,çok güzel ama güzel video sanat, adına, yapılanlar,çok güzel, ama güzel video,..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 01:32

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 2 01:15

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 2

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı 01:55

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Tuba Büyüküstünün Sevgilisine Annesinden Onay Yok  07:22

Tuba Büyüküstünün Sevgilisine Annesinden Onay Yok

Umut Evirgen ile birlikte olan Tuba Büyüküstün’ün yaşadığı bu ilişkiye annesi sıcak bakmıyor. Onur Saylak’tan boşandıktan sonra Umut Evirgen ile birlikte olmaya başlayan Tuba Büyüküstün’ün yaşadığı ilişkiye annesinden on..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı yayında! Ferman'ın kaçması ekibi zor duruma sokuyor! Umut'un kaçırılmasında etkisi olan Şükran terör suçlusu olarak kabul ediliyor. Ekip ve özel terör ekipleri, çok riskli bir çatışma ..

Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim 06:10

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim Dinle Şarkı Sözleri : Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnız başıma Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özkan Meydan Ft. Elif Oruk -  Durur Zaman 03:41

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk - Durur Zaman

Duy sesimi bak yanındayım Gidelim uzağa düşelim tuzağa Sus elini ver uyanalım Güneş ol odama umut ol yarına Aşkımız dile gelir belki bazen Kalemi sen ya da kağıdı ben Bir yangın çıktı içimde Ateşi sen dolanı ben Bak duru..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Olsaydın 04:43

Cengiz Kurtoğlu - Benim Olsaydın

BİTERDİ GÖNLÜMDE MAZİMLE SAVAŞ ELLERİN DEĞİL DE BENİM OLSAYDIN ELBETTE DİNERDİ GÖZLERİMDE YAŞ ELLERİN DEĞİL DE BENİM OLSAYDIN KARANLIK KÖŞELER YUVAM OLMAZDI ACILAR KEDERLER BENİ BULMAZDI İÇİMDE SON UMUT BÖYLE SOLM..

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar 03:37

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar

Söz&Müzik: Heijan Düzenleme: Denizkan Boz Mix&Mastering: Buğra Kunt Kanun: Cihan Güz Director: Tahsin Güney Director of Photography: Yusuf Can Güneş Gaffer Lighting: Onur Karaca Production Manager: Evrensel Derman Stead..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Onur Can Özcan - Temmuz Şarkısı (Official Video) 02:40

Onur Can Özcan - Temmuz Şarkısı (Official Video)

TEMMUZ ŞARKISI Söylesin artık, temmuz şarkısını Bu sonbahar bize yaramadı. Özlesin artık, mayıs haziranı, Kavuşsunlar, ayrılık yakışmadı. Gelsin birden uyandırsın, kokusu yosunlarının Uyutsun dizinde , safir geceler uy..

Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi 03:54

Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi

Dünyanın En Uzun Cümlesi şarkı sözleri ile... Sustum. Dünyanın en uzun cümlesiyle vurdum onu. O an içim söndü, gözü döndü. Yüzüm yere düştü. Eğilip almadın, ses çıkartmadım Gözünü kırpmayan zalimsin anladım Gözündeki ..

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..

Simge - Sevmek Yüzünden 03:38

Simge - Sevmek Yüzünden

Sevmek Yüzünden şarkı sözleri ile Kalk haydi gidiyoruz artık bu şehirlerden Geride bırakıp ne varsa Elimizde avcumuzda firardayız Hani kaç sene verirler ki, en çok kara sevdadan Ya da vursalar yani yakışmaz mı sevmek ..

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda 05:00

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda

Yarım Kalan Sevda Bu Gece Hüzünlüyüm Gözlerim Semaya Daldı Bir Gönül Var Vurgun Yemiş Kırık Bir Gül Dalım Kaldı Geceler Bana Suskun Yıldızlar Bana Küsmüş Savrulurum Acılarla Her Sabah Güneş Doğanda Bir Umut Taşır Yür..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Çok İşinize Yarayacak 10 İpucu 04:39

Çok İşinize Yarayacak 10 İpucu

Evde güzellik adına bilmeniz gereken kolay ve pratik 10 farklı ipucu ve öneri..

  • Kadınca tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Engin Altan Düzyatan Röportaj 01:33

Engin Altan Düzyatan Röportaj

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dominik'te Muhteşem Geri Dönüş Final Oyunu Nefes Kesti 82. Bölüm Survivor 2018 12:51

Dominik'te Muhteşem Geri Dönüş Final Oyunu Nefes Kesti 82. Bölüm Survi

Dokunulmazlık oyununda durum 9-9 iken Ünlüler adına Merve ve Turabi, Gönüllüler adına ise Yağmur ve Anıl yarıştı. Nefes kesen mücadeleyi kazanan taraf.....

  • BETA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce