#Siavash shahani umut adına müzik dinle

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maz..

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim 05:00

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne bugünden ne yarından Bir umut bekle Ne gelenden ne gidenden Hiçbir fayda yok Ne bu aşktan ne sevdadan Bi hayır bekle Yan yüreğim yan derdine ne gelir elden ..

Fuat Saka - Hamsiye 03:41

Fuat Saka - Hamsiye

Kaptan dedi uşaklar Cıkayiriz hamsiye Yalandı ki felekler Kaysin takalar suya Toplayın kalamari Gidelum siya siya Yoroz açıklarında Edelum baştan viya Kaptan dedi uşaklar Yavaş salın ağlari Suyun gelinleridur..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Dinle KURTULDUM Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla..

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Söz-Müzik : Turgut Raviş Vokal : Utku Çılgın Düzenleme : Utku Çılgın ( Recordman Studio ) Gitarlar : A. Burak Erdoğan Davul : Umut Çılgın Raviş 3 - Güle Gül..

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında 04:01

Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında

sözler Bazen dalıyor gözüm boşluğa, içimdeki çocuk seni arıyor Umut öyle derin kuyularda, kulaç atmayı bilmiyor Nasıl bir elvedayla biter ömür, nasıl huzur bulmaz kollarında bir elvedayla geçip giden gönül Seni sevmey..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mümin Sarıkaya - Annem 04:26

Mümin Sarıkaya - Annem

En derin yaralar açmış göğsünde Her yanım kanıyor değsem elimle Sarsam geçer mi? Sarsam geçer mi? Sarsam geçer mi Annem? Yorulmuş bedenin, yüzünde izleri Dinmiyor ağrılar, susmuyor gözlerin Silsem diner mi? Silsem diner..

Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok 03:50

Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok

GÖKHAN KESER - HİÇ VAKTİM YOK İçime yalnızlığın çöktü bu akşam Gel desem gelemezsin kaldı umut yarına Üstüme titrerdin ya her çağırışımda Kadere boyun eğdim sensiz yatağımda Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık bu ..

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün 03:40

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün

Ayda Mosharraf - Herşey Bitecek Bir Gün Şarkı Sözleri biliyorsun hersey bitecek bir gun umut ve ozlem hep bosuna biliyorsun hersey bitecek bir gun kalacagim bir basima kimbilir kimler tutacak ellerinden kimlere guleceks..

Bergen - Yaşamak İstemiyorum 05:09

Bergen - Yaşamak İstemiyorum

yaşamak sadece nefes almaksa aciz bir bedende can taşımaska eninde sonunda toprak olmaksa ben göyle yaşamak istemiyorum çok sevmek kahrolmak acı cekmekse inanmak aldanmah hata demekse yaşamak kadere boyun eğmekse ..

Ferdi Tayfur - Kurtuldum 06:17

Ferdi Tayfur - Kurtuldum

Seninle kopardık bütün bağları Herşey bitti artık bil bundan sonra Kırıldı gönlümün umut dalları Kendine bir sevgi bul bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursan Neyleyim sevgili..

Ferdi Tayfur - Prangalar 03:42

Ferdi Tayfur - Prangalar

Prangalar vurun ayaklarıma Kelepçeler takın kollarıma Uçurumlar kazın yollarıma Bırakmayın beni bırakmayın beni Duymak istemem sesini Tutmak istemem ellerini Yeniden başlamaktansa Oldürürüm kendimi Sürgüleri sürün kapıla..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Batu Akdeniz - Hareket Vakti 03:31

Batu Akdeniz - Hareket Vakti

Hareket Vakti şarkı sözleri ile Bekle bekle nereye kadar Böyle giderse bu yalnız onlara yarar, Bıkmadın mı aynı yalandan, Çıkalım artık yollara yollar yok olmadan Umut var içimde ama bela hep peşimde, Akordsuz kalbimi..

Özgür Şener - Senin 03:43

Özgür Şener - Senin

Senin şarkı sözleri ile Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne kork ne de kederlen Senin bu dünya senin, gerçekten seversen Fısıldıyor bana, içimde karanlığa, Yarınlara vursun bir dalga umut Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne..

Emre Fel - Ruh 05:00

Emre Fel - Ruh

Emre Fel - Ruh Dinle sözler Siyah beyaz bir film , sonu uzun biraz Kararsız kaldıysan sil , korkma etmem itiraz Sustum konuşmam , yeter üstüme gelme Tamam anlatmam , bir şartım var sana ama gitme Gitme ... gitme ... ..

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Sami Yusuf - Salavatı Şerif 04:04

Sami Yusuf - Salavatı Şerif

Sami Yusuf - Salavatı Şerif SALAVAT-I ŞERİF - Bestekar Buhurizade Mustafa Itri Efendi Sami Yusuf Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şark..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik 03:47

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik

Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde, bir nebze de olsa sizi mutlu edebilmek adına ''Üç Günlük'' şarkısıyla sizlerleyim... Keyifli dinlemeler :) Söz & Müzik: Bora Duran Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Perdesiz Bas: Hakan..

Ahmet Kaya Oy benim canım 03:42

Ahmet Kaya Oy benim canım

Ahmet Kaya Halkların kardeşliği adına Dinle..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif 04:59

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif dinle Katil Amerika Bütün insanlık adına Amerika katil katil Kanun yapar kendi teper Amerika katil katil Vietnam'ın suçu nedir Hür yaşamak ayıp mıdır Atom patlat ister kudur Amerika ka..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce