#Sibel can senden başka kimsem yok akustik versiyon müzik dinle

Lady GaGa- Dirty Ice Cream 03:24

Lady GaGa- Dirty Ice Cream

LADY GAGA LYRICS Dirty Ice Cream It's too much a mess And a stress to figure out And too much pressure on us, babe Last night you took me to the mall And then it started to get physical But we've only been on one da..

Calvin Harris - Heatstroke (preview) ft Young Thug Pharrell Williams Ariana Grande 01:40

Calvin Harris - Heatstroke (preview) ft Young Thug Pharrell Williams A

CALVIN HARRIS LYRICS Heatstroke (feat. Young Thug, Pharrell Williams & Ariana Grande) [Young Thug:] Won't you please? Slow it down I'm tryna talk to you, darlin' Tryna walk with you, darlin' Do you hear me? And no-no-..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Let Love Down - Lady GaGa 04:09

Let Love Down - Lady GaGa

LADY GAGA LYRICS Let Love Down I can't remember when you looked at me and cried said something broke inside of you were my best friend whatever come our way you know I'm your girl 'til the end and when I finally go a..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kodak Black - Reminiscing (feat A Boogie Wit Da Hoodie) 03:45

Kodak Black - Reminiscing (feat A Boogie Wit Da Hoodie)

[Intro: Kodak Black] Off the head, shit, you know what I'm saying Blee, brr, off the dome, man, I'm in, ayy [Verse 1: Kodak Black] 22 hours locked down, ain't shit to do but think I remember like it was yesterday, was d..

Bruno Mars - Locked Out Of Heaven 03:54

Bruno Mars - Locked Out Of Heaven

BRUNO MARS LYRICS Locked Out Of Heaven One, two, one, two, three Oh, yeah, yeah, Oh, yeah, yeah, yeah, yeah, Ooh! Oh, yeah, yeah, Oh, yeah, yeah, yeah, yeah, Ooh! Never had much faith in love or miracles Ooh! Never ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Little Mix - No More Sad Songs (Official Video) ft Machine Gun Kelly 04:08

Little Mix - No More Sad Songs (Official Video) ft Machine Gun Kelly

[Verse 1: Perrie] I keep trying, nothing's working I still wanna know, if you're alone I keep trying to put this behind me I still wanna know who's taking you home [Pre-Chorus: Leigh-Anne] For tonight, I'm going to get ..

Galantis  No Money 03:21

Galantis No Money

GALANTIS LYRICS No Money Sorry I ain't got no money I'm not trying to be funny but I left it all at home today You can call me what you wanna I ain't giving you a dollar this time I ain't gonna run away You might knoc..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kehlani – Too Much 03:44

Kehlani – Too Much

[Intro] Shoulda told that nigga in the beginning If he thought he was bout to play me Nigga, don't play yourself, nigga He fucking with the baddest, the rawest, the realest nigga [Verse 1] I know I'm not what you need B..

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim 03:24

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim

GEL SEVDİĞİM Zalimin eline düştüm Gel kurtar beni sevdiğim Bırakma beni sakın ha Gel sevdiğim oy sevdiğim Can sevdiğim oyyy Yaralandım ellerinden Çekiyorum yüreğimden Dayanacak hal kalmadı Gel sevdiğim oy sevdiğim ..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seksendört - Faili Meçhul 03:31

Seksendört - Faili Meçhul

Yolu yoktu zaten bitti, Herkes gibi, o da gitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Acı yok, artık gitti, Her şey gibi bu da bitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Kahramanları ölmeye mahkum, b..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Deniz Seki   Ahmet 04:20

Deniz Seki Ahmet

ekle dedin kaç sene oldu Okuldan ayrılalı Her birimiz bir başka yöne, Başka hayata savrulalı Bize nikah düşüyor çaresi yok Bir düşün girdiğin günahları Hüdaya havale ederim bak Ya gel geri alayım ahları Çoluğa ..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme 02:31

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme

Söz : Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Müzik: Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Aranje : Onur Aşar(Opirus Music) Kayıt-Mix : Onur Aşar(Opirus Music) Mastering : Buğra Kunt Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Yönetmen : Sed..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysanda boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayalleremi kaldın. Seni ins..

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf 04:10

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf

Lafügüzaf Gökhan Türkmen #LafügüzafAkustik Dinle Söz: Ozan Turgut Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Gökhan Türkmen Yönetmen ve Kurgu: Bora Çifterler LAFÜGÜZAF Bıktım seni hatırlatan Anılarımdan Bana kalan arsız rüya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bege - Yeniden 02:56

Bege - Yeniden

Bege Yeniden Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Intro: Berkcan Güven] Ey, ey, ya Yeniden, ey, ey [Verse 1: Berkcan Güven] Nedir değişen? Nedir delirten? Yoksa ben mi tek bi' başıma hep bi' problem Geri gel (geri gel) Yeniden ..

Kal Yanımda - Buğra 04:38

Kal Yanımda - Buğra

Bir şekilde unutsam ezbere bildiğim yolları Ve bu şehire varmadan şaşırsam kaybolsam bir yerde Baştan sona bilmediğim delik yok Ah bir bilsen ama bilmene imkan yok Lanetli uğursuz ne dersen de Biraz dur dinle lütfen ka..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Serdar Ortaç - Sürgün 03:51

Serdar Ortaç - Sürgün

Serdar Ortaç - Sürgün Dinle SÜRGÜN Benden geçti, olacak bunun bir bedeli. Şimdi arasın dursun, aramak zoruna mı gitti? Hayırdır beni mi andın, Çınlar oldu kulağım. Pişmansan, yol aldıysan, Ben senden çok uzağım. Seni..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Gece Yolcuları - Pişmanım 04:23

Gece Yolcuları - Pişmanım

Gece Yolcuları - Pişmanım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir günah sanki aşkımız Gözlerimdeki her damla hasretin Bu sensiz geçirdiğim ilk, gecenin Sabahı nasıl gelir ah sevgilim Her şeyim. Meğer ne kaybetmişim Canımdan ço..

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

Pitbull - Feat. Kiesza - We Are Strong 03:38

Pitbull - Feat. Kiesza - We Are Strong

Pitbull - Feat. Kiesza - We Are Strong Şarkı Sözleri [Intro: Pitbull & Kiesza] Mr. Worldwide, I just want to welcome everybody to my life It's heaven on earth, but it's one hell of a ride Let's show everybody why love is..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum 03:50

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum

Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün, perişan Can suskun, kararsız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve… Gittiğin zaman Sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan, Dosttan düşmandan Aldım payımı, ..

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs 04:08

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs Şarkı Sözleri ] I keep trying, nothing's working I still wanna know, if you're alone I keep trying to put this behind me I still wanna know who's taking you home [L..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce