#Sibel can senden başka kimsem yok akustik versiyon müzik dinle

Yüksek Sadakat - Kafile 04:20

Yüksek Sadakat - Kafile

Yüksek Sadakat - Kafile dinle Albüm Adı : Yüksek Sadakat Düzelten : felucia Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni düşlere götür beni.. Aşk bu cana bede..

  • PengoTV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez 03:33

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

Söz: Seda Sular Müzik: Duygun Orhan Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Gitar: Cem Şengül Ud: Özdemir Güz, Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan ''Sonu Gelmez'' sözleri: İçimd..

Tuğçe Pala - Tuzak 04:36

Tuğçe Pala - Tuzak

Şarkı Sözleri: Kalmasın söylenmemiş söz sakınma sözlerini Bu sessizlik anlatamaz hele ki gözlerini Zor olan güzeldir demiştin ben de zor olanı seçtim Aşk da benim aşık da ben beni sevmenden geçtim Yasak ol günah ol Düş..

Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı 06:01

Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı

Şu tepelerin ardında tütüyor hasret dumanı Gurbet bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Hayat bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Bir ufacık dünyam vardı bak onuda eller aldı Gönlüm orda ben burada sılam bende..

Barış Sevgen - Hissettin mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin hiçbir anlamı yok mu hani sana verdiğim kalbimin aylar ve seneler oldu hala sen bana dönmedin ben seni kalbime gömmedim sen oldu Güll..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli 04:08

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli

Unut Beni Şarkı Sözleri İle Bırak,tuz bastım hatırana Bitmeyen rüyalara Senden kalanlara Yok olan günahlara Ansız gelişlerin bir vedası olmaz Gitme kal,bu yol hicran Boyun eğmez gönül artık Unut beni Yükü ağır günahla..

İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra 04:38

İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra

Gerçekten hala beni hatırlıyor musun, mesela en çok neye gülerdim ? Yalan yok bazı şeyleri unutuyorum, bilirsin zaten kötüydü hafızam. Şarkılar yazmadım diye mi gitmiştin, yoksa birini mi sevmiştin ben uyurken ? Senden s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baha - Lafını Bile Etmiyorum 03:39

Baha - Lafını Bile Etmiyorum

Lafını Bile Etmiyorum Lafını Bile Etmiyorum şarkı sözleri Her şeyin adabı var Gitsen bile neye yarar Kader isterse yazar Sonrası da bizi aşar Gönülde ne var ne yok hepsini verdim de doymadın Ezbere gittin her yolu b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Deniz - Kalbim 03:57

Kahraman Deniz - Kalbim

SÖZLER: yine kalbim ağrıyor, hiç kimse bilmez boşalttığım şişeler tanır beni kitaplar yazdım anlaşılmak için semtimin kendince aydın çocuğuyum yorulmadılar yok etmekten içimdeki çocuk usanmadı var etmekten varlığım tüm ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmarit - Evim Sen Oldun 03:00

İzmarit - Evim Sen Oldun

İzmarit - Evim Sen Oldun Dinle sözler Ruhumun derinliklerinde Seni arıyorum Bir tek kendimle Ama kolay değil yaşamak Sensiz bu gurbette Evim sen oldun gibi Gidemem ki Başka bir yere Başka bir kalbe Sö..

Çalıkuşu - Fahriye Evcen - Benim Gözüm Sende 02:19

Çalıkuşu - Fahriye Evcen - Benim Gözüm Sende

Çalıkuşu - Fahriye Evcen - Benim Gözüm Sende Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sen..

 Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya 03:07

Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya

Murda & Ezhel - Aya Müzik Dinle Şarkı Sözleri Spankito Na na na na Na na na Ey, ey Ey, shawty bana baksan Bende yazsam sana bir love song, yeah Gel omuzuma yaslan Shawty benimle misin bu akşam? Yeah Dediki götür beni aya..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Sancak - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka k..

Bahar Candanın Aşka Geldiği Anlar 10:11

Bahar Candanın Aşka Geldiği Anlar

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Bahar Candan şarkıcı Can Kızıltuğ'u Justin Bieber'a benzetince yanından ayrılamadı. Bahar daha sonra Can Kızıltuğ'a kız arkadaşı olup olmadığın..

  • ANKA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video) 04:09

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)

You're the light, you're the night Sen gündüzüm, gecem You're the color of my blood sen kanımın rengi You're the cure, you're the pain Sen ilacım, hastalığım You're the only thing I wanna touch Sen dokunmak istedi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jennifer Lopez   Ain't Your Mama 05:08

Jennifer Lopez Ain't Your Mama

Ain't Your Mama I ain't gon' be cooking all day, I ain't your mama I ain't gon' do your laundry, I ain't your mama I ain't your mama, boy, I ain't your mama When you're gon' get your act together? I ain't your mama No ..

Boombastic- Shaggy 03:59

Boombastic- Shaggy

Mr. Boombastic. What you want is some boombastic romantic fantastic lover. Shaggy! Mr. Lover lover(mmm), Mr. Lover lover, girl, Mr. Lover lover(mmm),Mr. Lover lover. She call me Mr. Boombastic, say me fantastic, to..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Madonna - Girl Gone Wild 03:50

Madonna - Girl Gone Wild

Oh, my God, I am heartily sorry for having offended Thee And I detest all my sins Because I dread the loss of heaven, and the pains of hell. But most of all because I love Thee, And I want so badly to be good. It's so..

  • PengoTV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Madonna - Vogue (video) 04:53

Madonna - Vogue (video)

Vogue Strike a pose Strike a pose Vogue, vogue, vogue Vogue, vogue, vogue Look around everywhere you turn is heartache It's everywhere that you go (look around) You try everything you can to escape The pain of life th..

  • PengoTV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ed Sheeran - Castle On The Hill 04:20

Ed Sheeran - Castle On The Hill

| LYRICS | When I was six years old I broke my leg I was running from my brother and his friends tasted the sweet perfume of the mountain grass I rolled down I was younger then, take me back to when I Found my heart an..

Madonna - 4 Minutes 04:05

Madonna - 4 Minutes

4 Minutes (feat. Justin Timberlake, Timbaland) [Timbaland:] I'm outta time and all I got is 4 minutes (Fricki fricki) 4 minutes eh [x8] Ha ha Yeah Ha ha Breakdown come on [Justin Timberlake:] Hey Uh Come on Madonna ..

  • PengoTV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dierks Bentley - Black 03:43

Dierks Bentley - Black

The moon outside Too bright, those blinds, yeah lets just keep them closed You know, my hands they know where to go, to find your finger tips Trace them back to your lips, take you on a trip, flip that switch Make my wo..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

King Lil G - Different World (Ft. Drummer Boy) 03:20

King Lil G - Different World (Ft. Drummer Boy)

Get cash, get cash And then go smoke Get cash, get cash And then go smoke [King Lil G] 47 everything Young Drummer Boy in this muthafucka Smoke! yeah [Verse 1: Drummer Boy] It's been 2 days And bitch I'm still high (st..

Flo Rida - Zillionaire 04:35

Flo Rida - Zillionaire

I gotta ask where you been hiding You're like a 20 karat diamond The finer things in life were shining How 'bout that late night wine and dining? You want that expensive clutch And I'mma give that 5-star experience Yeah..

Lady Gaga - John Wayne 02:56

Lady Gaga - John Wayne

It's like, I just love a cowboy You know I'm just like, I just, I know, it's bad But I'm just like Can I just like, hang off the back of your horse And can you go a little faster?! 3 am, mustang speedin' Two lovers, hea..

Jidenna - Bambi 04:32

Jidenna - Bambi

Bambi Oh Mmm Mmm Mmm Bambi, Bambi My dear, my dear, my dear My dear I want you here Don't get too near for there's lions beware Oh Bambi I won't lie If I weren't in this spider web of mine If grandfather never had se..