#Sibel can senden başka kimsem yok akustik versiyon müzik dinle

Jax Jones - You Don't Know Me (feat. Raye) 04:32

Jax Jones - You Don't Know Me (feat. Raye)

Ooh, na na yeah Don't act like you know me, like you know me, na na yeah I am not your homie, not your, hoo, na na yeah Don't act like you know me, like you know me, na na yeah You don't know me [Verse 1] Oh yeah, time ..

Möwe feat. Jerry Williams - Boy Oh Boy 02:57

Möwe feat. Jerry Williams - Boy Oh Boy

I have tried but he doesn't love me, he doesn't love me. I said cry but my blue eyes are dry. I'm dying inside but I'm still alive. He's giving me signs, but I'm blind. Is he looking at me or the girl behind? My mind is..

KDA - Just Say ft.Tinashe 03:31

KDA - Just Say ft.Tinashe

I don't want to Hear you talking anymore Cause I know it's hard I can see you all alone So come into my home Baby I don't need to Believe every word you say With all the games you play Doesn't matter that you're late, yo..

Chris Brown - Little More 05:19

Chris Brown - Little More

Chris Brown - Little More Şarkı Sözleri Wake me up before you go, ooh I need a little more Just a little more, a little more of your love Wake me up before you go, ooh I need a little more Just a little more, a little mo..

NF - How Could You Leave Us 05:31

NF - How Could You Leave Us

How could you leave us so unexpected? We were waiting, we were waiting For you but you just left us We needed you, I needed you Yo, I don't know what it's like to be addicted to pills But I do know what it's like to be a..

Chris Brown - Grass Ain't Greener 03:23

Chris Brown - Grass Ain't Greener

Chris Brown - Grass Ain't Greener Şarkı Sözleri [Verse 1] You ain't the girl that you used to be You say you're done, you're moving on This ain't the world that it used to be Looks like you've won, looks like you've won ..

Afrika Bambaataa Soul Sonic Force Planet Rock 1986 04:00

Afrika Bambaataa Soul Sonic Force Planet Rock 1986

Party people Party people Can y'all get funky? Soul Sonic Force - can y'll get funky? The Zulu Nation - can y'll get funky? Yaaah! Just hit me Just taste the funk and hit me Just get on down and hit me Bambaataa's gettin..

Dolunay 1.Bölüm Fragmanı 00:58

Dolunay 1.Bölüm Fragmanı

Yaz ekranında “Dolunay” ışığı parlayacak Özge Gürel ve Can Yaman’ı bir araya getiren dizi çok yakında Star’da başlayacak. Aşk her durumda aşktır, imkansız da olsa! Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı dizin..

Dolunay Yakında Star'da 2. Tanıtım 00:47

Dolunay Yakında Star'da 2. Tanıtım

Yaz ekranında “Dolunay” ışığı parlayacak Özge Gürel ve Can Yaman’ı bir araya getiren dizi çok yakında Star’da başlayacak. Aşk her durumda aşktır, imkansız da olsa! Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı dizin..

Baş Belası - Fragman 01:42

Baş Belası - Fragman

Düğününe iki gün kala, yurt dışında bulunan babasının ricası üzerine Çanakkale'de bir cenaze törenine katılmak zorunda kalan Asya’nın İstanbul’a dönüşü, hayatının ‘en önemli’ yolculuğu haline gelmek üzeredir. Tanışıp tan..

Resident Evil 7 Biohazard Official Launch Trailer 03:36

Resident Evil 7 Biohazard Official Launch Trailer

Resident Evil 7 offers an atmosphere that is so different and so familiar to us. Do not be fooled by the familiar part because you can not feel yourself in RE atmosphere for the first time. Much like Amnesia, Outlast, th..

  • BETA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orcs Must Die Unchained New Hero Brass PS4 01:25

Orcs Must Die Unchained New Hero Brass PS4

When Brass isn't busy cleaning up her husband Dobbin's messes you can find her on the battlefield deploying some seriously wicked technology against the Unchained. Explosions are key to a good gibletization so Brass brin..

  • BETA tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragmanı

Sanem ve Can aşkı çok konuşulacak! Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne b..

Erkenci Kuş 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Erkenci Kuş 2. Bölüm 2. Fragmanı

Sanem ve Can aşkı çok konuşulacak! Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne b..

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

BLACKPINK - 'Ice Cream (with Selena Gomez)' M_V 03:02

BLACKPINK - 'Ice Cream (with Selena Gomez)' M_V

BLACKPINK - ‘Ice Cream (with Selena Gomez)’ Come a little closer cause you looking thirsty Imma make it better sip it like a Slurpee Snow cone chilly Get it free like Willy In the jeans like Billie You be poppin’ l..

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu 02:17

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu

Suriye’nin İdlib kentinde dünyaya gelen ve solunum yetmezliği şikayetiyle özel bir hastaneye sevk edilen prematüre ikiz bebekler, sağlığına kavuştu. 17 günlük Raziye ve Meryem bebekler, tedavilerinin ardından görevlilere..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Mustafa Sandal - Pazara Kadar 03:28

Mustafa Sandal - Pazara Kadar

Aşkına kurban olayım, olayım Mahşere gel de geleyim, geleyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim ..

 İbrahim Sadri  Adın Batsın 04:28

İbrahim Sadri Adın Batsın

yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm asıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri ..

  • Candy tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Serdar ORTAÇ - Nankör 04:41

Serdar ORTAÇ - Nankör

Şarkı Sözleri: Aramızda bir sürü düşman var Sürü nankör var Ve bakan kör var Yanımda aşkı bilen sensin Hak eden sensin Sana borcum var Delinin birisi çaldı kalbimi çok Varlığında yeter bana hiç borcun yok Yüzümüzde güne..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..