#Sibel can senden başka kimsem yok akustik versiyon müzik dinle

Nazlıcan Kübra - Canına Can Al Beni (HİRAİZERDÜŞ) 03:01

Nazlıcan Kübra - Canına Can Al Beni (HİRAİZERDÜŞ)

Bu acının ucu yar yar Batar bu cana oy oy Batar bu cana oy oy Öldüm dirildim - Ama ellerin bi değse Benim göğsüme yar yar Benim göğsüme oy oy Orda kuşlar var - Canına can al beni Canına can al beni Olsun ölüm muradım O s..

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video) 02:24

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hype Music Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Genel Koordinatör: Aytaç Bilgin Görü..

CAN BONOMO - Bana Bir Saz Verin 03:58

CAN BONOMO - Bana Bir Saz Verin

Söz - Müzik : Can BONOMO Düzenleme : Can SABAN - Ali Rıza ŞAHENK Yönetmen - Yapımcı: Can SABAN Görüntü Yönetmeni : Murat TUNCEL Styling - Kostüm: Umut EKER..

CAN BONOMO - Ali Baba 03:32

CAN BONOMO - Ali Baba

Söz: Hulki Saner Müzik: Anonim Düzenleme: Can Saban - Ali Rıza Şahenk Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Yapımcı: Can Saban ÖZEL TEŞEKKÜR: SADRİ ALIŞIK SÜMER TİLMAÇ SADRİ ALIŞIK KÜLTÜR MERKEZİ Davul:..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Ömer Can Aydın - Damla 03:38

Ömer Can Aydın - Damla

Ömer Can Aydın Damla Müzik Dinle..

Yüzme Konusunda Sıkıntı Yaşayan Balığa Can Yeleği Yöntemi 00:38

Yüzme Konusunda Sıkıntı Yaşayan Balığa Can Yeleği Yöntemi

Kız arkadaşının 23 yaşındaki süs balığının son birkaç aydaki üzücü durumuna muhteşem bir çözüm getiren yaratıcı adam! Yüzme konusunda sıkıntı yaşayan Sally isimli son zamanlarını akvaryumun dibinde pek hareket edemeden g..

  • Cowboy tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Öykü Karayel Ve Can Bonomo Nişanladın Mı Açıkladılar 01:35

Öykü Karayel Ve Can Bonomo Nişanladın Mı Açıkladılar

Can Bonomo, sosyal medya hesabından paylaştığı aşk pozuyla Öykü Karayel'e olan aşkını bir kez daha ilan etti. Can Bonomo'nun bu paylaşımı akıllara 'Nişanlandılar mı?' sorusunu getirdi. Ve gazetecilerin bu söylentiyi sor..

  • BETA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fettah Can'ın Eşine İnanılmaz Hediyesi Ne 03:04

Fettah Can'ın Eşine İnanılmaz Hediyesi Ne

Şarkıcı Fettah Can Ve Eşi Cansu Kurtçu Oğuzhan Koç’un Harbiye Açık Hava’da Verdiği Konser Öncesi Görüntülendi. Doğum Günü Olduğunu Söyleyen Kurtçu'ya Eşi Fettah Can Ne Hediye Aldı? Evlilik Yıl Dönümleri Ve Doğum Günler..

  • BETA tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru 03:39

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru

Dünya dalış rekortmeni milli sporcu Derya Can, buzla kaplı gölde 120 metrelik yatay dalışla yeni bir dünya rekoru kırdı. Avusturya'nın Weissensee kentinde 35 santimetre kalınlığındaki buzla kaplı Weissensee Gölü'nde reko..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Feda Orijinal Fragmanı 02:18

Can Feda Orijinal Fragmanı

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, TAFF Pictures ve BRK'S Productions ortak yapımı olan Can Feda'da bir araya geliyor. Film Türk ordusunun sınır ötesindeki mücadelesini görkemli bir yapımla gözler önüne seriyor. M. Çağatay T..

Murat Boz - Can Kenarım 04:09

Murat Boz - Can Kenarım

Can Kenarım şarkı sözleri ile Bir yanarsın, bir sönersin Aşk mıdır adı nedir bilmem? Kırılırsın, darılırsın Razıyım her cümlene dünden Ölürüm uğrunda bilmem Ne kadar umrunda Beni sen yok ettin Hani gül misali soldum ..

Emir Can İğrek - Tenha (Audio) 03:20

Emir Can İğrek - Tenha (Audio)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Alperen Gün Mix&Mastering: Emre Kaya Tenha şarkı sözleriyle; Tüm sürü göç etmiş de Tek başına kalmış kuş gibi kalsan da Yatağın yok, sıcağın yok, kucağın yok Kabul et anayasan bu..

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Biz De Güleriz Elbet 04:30

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Biz De Güleriz Elbet

Ali Baran & Eren Can Maşalacı Biz De Güleriz Elbet Dinle..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Med Cezir - Rubato & Evren Can Gündüz 06:27

Med Cezir - Rubato & Evren Can Gündüz

Med Cezir - Rubato & Evren Can Gündüz Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Melisa Uzunarslan & Can Algeç - Sadece Senin Olmak 03:32

Melisa Uzunarslan & Can Algeç - Sadece Senin Olmak

Melisa Uzunarslan & Can Algeç - Sadece Senin Olmak Dİnle..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..

Elif Çağlar - Catch If You Can 06:15

Elif Çağlar - Catch If You Can

Elif Çağlar - Catch If You Can Listen..

Fettah Can - Boş Bardak 03:45

Fettah Can - Boş Bardak

Fettah Can - Boş Bardak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün seninle konuşmak değil niyetim Galiba artık yapamıyorum Sürsün isterdim kendimi kandırarak Yalanla yüz göz olamıyorum Her insan bazen şaşar Kendi sınırların..

Mustafa Ceceli - Can Parçam 03:42

Mustafa Ceceli - Can Parçam

kalemin günahı yok söz bittiyse çıksın yerinden göz değdiyse yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz dualarım dilsiz Allah’a yaşatmasın sensiz can parçam tut ellerimi sakın bırakma ölene kadar sınıyor hak belli ki b..

vj Bulent - Can Damarımsın 04:23

vj Bulent - Can Damarımsın

Can Damarımsın Şarkı Sözleri: Senden önce öylesine nefes almış bu beden Seni beklemişim ben bir ömür boyu Meğerse hiç bilmeden En büyük aşkımdın belki Ama En büyük korkumdun bir yandan da 2kez (Ya bir gün biterse Bu aşk..

  • Candy tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Demir feat. Ece Ronay - Sevesim(Remix) 02:29

Can Demir feat. Ece Ronay - Sevesim(Remix)

Ece Ronay'ın BabbaMedia etiketiyle yayınlanan Sevesim isimli çalışması şimdi Can Demir ile Remix olarak yayında.nnnnnnnŞarkı SözlerinnnSevesim geliyor sevesim,nYine yollara düşüp ona gidesim nNefesim kesilir nefesim, n..

  • GÜL tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem_I Can't Love Other Than You - L1 - 1994 04:22

Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem_I Can't Love Other Than You - L1 - 1994

--------------------------- 'Yerine Sevemem' Senden uzakta hep birşeyler eksik. Gönlümde derman yok inan bir nefeslik. Ne bir avuntu, ne de biraz ümit. Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik. İçimde birşey acıyor sen geli..

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam 04:04

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam

Sözleri: Dün akşam yolda gördüm, seni yıllardan sonra Bir yabancı gibiydin, dönüp bakmadın bana Bunu senden ummazdım, çok kırıldım ben sana Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp bak..

 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Emir Can İğrek - Akşamcı (Official Video) 02:52

Emir Can İğrek - Akşamcı (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Yönetmen: Mali Ergin Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Dop: Onur Cabi Reji Asistanı: Şevval Karadavut Prodüksiyon Amiri: Mustafa Aksoy Prodüksiyon As..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı! 01:23

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı!

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı! Kaçtığı Almanya’da “dünyanın en büyük gazeteci hapishanesinden geliyorum” diyen Can Dündar’ı gerçekler yalanlıyor. Dündar’ın gazeteci dediği isimlerin tümü ya terörist, ya da katil..