#Siber teknoloji

Teknoloji ve Aile izle - Video - Eğitim Bilişim Ağı 01:31

Teknoloji ve Aile izle - Video - Eğitim Bilişim Ağı

EBA..

  • EBA tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teknoloji Devi Japonya'ya Korona Darbesi 01:15

Teknoloji Devi Japonya'ya Korona Darbesi

Dünyanın 3'üncü büyük ekonomisine sahipti, ancak korona onları da çok sert vurdu. Japonya ekonomisi yüzde 27.8 daraldı. İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en derin mali krize girdi...

Teknoloji Sayesinde Hırsızlar Yakalandı 02:02

Teknoloji Sayesinde Hırsızlar Yakalandı

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ'NDE, HIRSIZLAR BİR OTOMOBİLİN İÇİNDEN 20 BİN LİRALIK ELEKTRONİK EŞYA ÇALDI.. O EŞYALARDAN BİRİ DE, KABLOSUZ KULAKLIKTI.. HIRSIZLARIN YAKALANMASINI, O KULAKLIK SAĞLADI.. İŞTE, FİLM GİBİ OLAYIN AYRINTIL..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler 03:14

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler

Business Planet’e hoşgeldiniz. KOBİ Toplantıları 2016’dayız ve konumuz Avrupa’nın sürdürülebilir rekabet edebilirliğini ve yenilikçi ürünler yaratmasını sağlayacak “Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler”. Bunlar arasında n..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

BÜYÜK FELAKET DEPREM! 3:20:02

BÜYÜK FELAKET DEPREM!

BUNDAN SONRA BEKLENEN DEPREM, GAP, İSTANBUL, İZMİR, KUDÜS, İSKENDERUN, AMONOSLAR, AMİK OVASI, GAVUR DAĞI, GAVUR GÖLÜ KIYAMET TEOLOJİSİ, KIYAMET COĞRAFYASI, YECÜC-MECÜC, DABBETÜL ARZ, SEKİNE, MEHDİ, MESİH, KIYAMET SAVAŞI!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı 01:39

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı

Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim, New York Borsasına siber saldırıda bulundu. Sistemin sunucularına saldıran hackerlar, Tahmini kayıpları 800 milyon dolar açıklamasında bulundu. Ünlü Türk hacker grubu Aslan Neferl..

Kış Olimpiyat Oyunlarının Sitesi Çöktü, Kablosuz Ağlar Devre Dışı Kaldı 01:25

Kış Olimpiyat Oyunlarının Sitesi Çöktü, Kablosuz Ağlar Devre Dışı Kald

Kış Olimpiyat oyunları'nın açılış töreniyle birlikte siber saldırılar da başladı. Stadyumda kablosuz ağ çökerken, organizasyonun resmi web sitesi hizmet veremedi. Pyeongchang Kış Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi ..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Domino Etkisi Yapan Sakar Müşteri 00:40

Domino Etkisi Yapan Sakar Müşteri

Domino Etkisi Yapan Sakar Müşteri Bir teknoloji mağazasında televizyonlara bakan bir genç sakarlığının kurbanı oldu. Sakar genç televizyonları incelemek isterken 4 son teknoloji televizyonu birden devirerek kırdı...

Üşengeçler İçin Kendi Kendini Toplayan Yatak 00:41

Üşengeçler İçin Kendi Kendini Toplayan Yatak

Akşam bozulacak yine sabah toplamanın ne anlamı var deyip işi üşengeçliğe vuranlar için müthiş bir teknoloji. İşte size elinizi sürmeden sadece tek bir tuşla yatağınızı toplattıracak o muhteşem teknoloji.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cep Telefonu Kan Tahlili Yapabilecek 01:35

Cep Telefonu Kan Tahlili Yapabilecek

Tahlil için kan örneği verdikten sonra 24 ila 48 saat arasında beklemek gerekiyor. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, bu süreci çok daha hızlı ve kolay hale getirecek bir proje üzerinde çalışıyor. Buna göre, özel bir kağı..

Yeni Nesil Robot  Handle 01:36

Yeni Nesil Robot Handle

Teknoloji devi Google için robot geliştiren Boston Dynamics firmasının yeni nesil robotunun görüntüleri basına yansıdı...

 Apple-1  40 Yıllık Bilgisayara Rekor Fiyat 01:25

Apple-1 40 Yıllık Bilgisayara Rekor Fiyat

Teknoloji hızla değişiyor. Bundan 40 yıl önce üretilen cihazların değeri günümüzde yüzbinlerce dolarla ölçülüyor. Bu cihazlardan biri olan Apple-1, mayıs ayında açık artırmayla satılacak. Çalışan 8 cihazdan biri olan cih..

Beyin Gücüyle Kontrol Edilebilen Robot 00:48

Beyin Gücüyle Kontrol Edilebilen Robot

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nün (MIT) Bilgisayar Bilimi ve Yapay Zeka Laboratuvarı’nın Boston Üniversitesi ile geliştirdiği sistem, beyin sinyalleri ile robotu kontrol etme imkanı sağlıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektrikli Araçları Kablosuz Şarj Eden Yol Geliştirildi 01:00

Elektrikli Araçları Kablosuz Şarj Eden Yol Geliştirildi

ElectRoad şirketi elektrikli araçları sürüş esnasında kablosuz şarj eden teknoloji geliştirdi. Elektromıknatıslar kullanılarak ve yollara gömülü ve araçların alt bölümündeki bakır plakaların güç üretmesi sonucunda çalışı..

Yapay Zekada Son Nokta! 00:46

Yapay Zekada Son Nokta!

Teknoloji ve Oyun sektörünün başkenti olan Tokyo'da yeni ve gelişen teknoloji öyle değişimler getiriyor ki, ortaya çıkan gerçeküstü materyaller karşısında insan inanmakta güçlük çekiyor. O teknoloji ürünlerinden biri de ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Her Saniyesini Nefesinizi Tutarak İzleyeceksiniz!! Motosiklet Yapımı 2017 Pratik Bilgiler 17:18

Her Saniyesini Nefesinizi Tutarak İzleyeceksiniz!! Motosiklet Yapımı 2

Pengotv ile bilimsel deneyler, bilim şenliği eğitim bilim teknoloji deneyleri ile motosiklet nasıl yapılır ? , motosiklet nedir, motosiklet icadı, bisiklet life hack, bilimsel videolar bilimsel deneyler teknoloji, tasar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barcelona Dünya Mobil Kongresi 08:26

Barcelona Dünya Mobil Kongresi

Business Line’ı bu hafta tamamen IT konusuna ayırdık. En büyük teknoloji fuarlarından birinde, Barcelona’dayız. Son 10 yılda çok hızlı gelişen dijital teknolojide 2017 yılında öne çıkan eğilimlerin ve geleceğe ilişkin te..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..