#Sicario day of the soldado fragman

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman 00:59

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman

nSenaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza K..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda) 02:43

Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda)

Maide'nin Altın Günü Sinemalarda! Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır. Altın günl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. Bölüm Fragman 01:05

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. Bölüm Fragman

Atv kanalında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. Bölüm YeniFragmanı yayınladı..

  • GÜL tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 4 yıl önce
2:07:27

"KOVİD-19 SADECE BİR FRAGMAN"

-Bill Gates, devletleri biyolojik saldırıyla mı tehdit ediyor? -Bilim insanlarının Zombi mantar salgını uyarısı ne anlama geliyor? -mRNA aşılarını yapan Biontech firması Almanya’yı neden terk ediyor? -Bilim insanları, Kı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seni Gidi Seni Film - Fragman 02:29

Seni Gidi Seni Film - Fragman

İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin dolandırıl..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda) 02:25

Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda)

Deliha 2, sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak..

  • PengoTV tarafından
  • 2.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Direniş Karatay Fragman 01:55

Direniş Karatay Fragman

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 16. Bölüm Fragman 00:29

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 16. Bölüm Fragman

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 16. Bölüm Fragman Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Mart Salı Günü Kevin (Probably) Saves the World 1x16 Promo/Preview The Right Thing (Season Finale) Kevin (Probably) Saves the World ..

Kızım ve Ben Fragman 01:41

Kızım ve Ben Fragman

Hayalini kurduğu polis akademisine giren ve birincilikle mezun olan Doruk, zengin bir ailenin tek çocuğudur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'a aşık olur ve evlenirler. Fakat kızları Zeynep'in doğumundan bir süre ..

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018) 01:06

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018)

23 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Fatih Erkoç, Birce Akalay, Yılmaz Vural, Oğuzhan Uğur ve Deniz Cengiz konuk oluyor! Beyaz Show 23 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman

Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması içi..

Tatlı Bela Fragman 01:26

Tatlı Bela Fragman

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları, bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmalı ile alt üst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilmeyen Arda, Erdem ve Fırat, ilk iş olarak bebeğ..

Azraille Dans Fragman 02:40

Azraille Dans Fragman

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

BlacKkKlansman Orijinal Fragman 02:26

BlacKkKlansman Orijinal Fragman

Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçrime girişimler..

Tatlı Bela Fragman #2 01:36

Tatlı Bela Fragman #2

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmaları ile altüst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilemeyen Arda, Erdem ve Fırat ilk iş olarak bebeğ..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Eski Köye Yeni Adet Fragman 01:17

Eski Köye Yeni Adet Fragman

Yıl 1990… Köye gelen sağlık ekipleri, en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Köy halkının yapılan işlemle ilgili fikirleri yoktur. Sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler..

Hayat Okulu Fragman 01:52

Hayat Okulu Fragman

Hayat Okulu, asi bir çocuk olan Paul ve Totoche’nin kesişen hayatlarını konu ediyor. Yetimhanede büyüyen Paul, Celest ve Borel’e emanet edilir. Asi bir çocuk olan Paul vahşi bir bölgedeki yeni hayatına alışmakta biraz zo..

Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:22

Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman 02:18

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman

Genç Titanlar sinemaya adım attılar mı tam atarlar! “Genç Titanlar Filmi” egosantrik, son derece alaycı Süper Kahramanlarımızın ilk sinema fantezisini konu alıyor. “Genç Titanlar Filmi” çocuk izleyicilere uygun, süper ka..

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman 01:30

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman

Şeytan Kulesi, deniz feneri onarımı için adaya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fe..

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:10

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

Mirasçılar Orijinal Fragman 01:51

Mirasçılar Orijinal Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Her Şey Seninle Güzel Fragman 00:59

Her Şey Seninle Güzel Fragman

Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırsa da genç adam Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi gerçekten k..

KOVALA | Fragman 02:28

KOVALA | Fragman

Yapımcılığını TAFF Pictures, DMC, Wovie, Netd ve RetroPro’nun üstlendiği Türkiye’nin ilk rap filmi “KOVALA fragmanı yayında!nnKOVALA’yı takipte kal:nhttp://instagram.com/kovalamovienhttp://twitter.com/kovalamovienhttp:/..