#Sid

 Hamileyim Bunu Bilmiyor Musun 02:00

Hamileyim Bunu Bilmiyor Musun

Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından özür dileyerek aralarına dönen Bahri'nin (Gürel Ünlüsoy) hayattaki tek amacı ise paradır. Esin bir akşam arka..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

 Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi 12:29

Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi

Hatay yöresine ait dövme keşkek tarifi bu tarif 15 kisilik malzemeler 1 kilo buğday 1 tüm tavuk 2 su bardağı nohut kimyon pulbiber kurutulmuş kırmızı biber,bu yoksa 1 yemek kaşığı biber salçası kullanın 1 tane soğan ..

 İKLİM KANUNU'NA BOYUN EĞME 50:02

İKLİM KANUNU'NA BOYUN EĞME

Eğer sen kendini, aileni, çocuklarını düşünüyorsan mutlaka ama mutlaka buna karşı mücadele vermek zorundasın. Çevrene anlat! Aileni koru! Arkadaşlarını uyandır! Zamanımız çok kısıtlı. İklim Kanunu meclisten geçmemeli. İk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 11 ay önce
 Işıkta Geçen Yayaları Bekleyen Korku Dolu Anlar! 01:50

Işıkta Geçen Yayaları Bekleyen Korku Dolu Anlar!

Trafik kazalarına farkındalık yaratmak amacıyla ve yayaları bilinçlendirmek için harekete geçen Fransız yol güvenliği otoritesi DRIEA, özel bir pano tasarladı. Panoda işlek bir caddede karşıdan karşıya geçen insanları ko..

  • JET TV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mide koruyucular 20:48

Mide koruyucular

riski çok arttırıyor! ????Mide Koruyucular kanser riskini on kat arttırır‼️ En fazla iki hafta kullanın‼️ ????Çoğu hastalığın nedeni bağırsakta yatar‼️ ????Vücudunuz asidik mi, evde hemen test edin‼️ ????Horlama deyip g..

  • STUDIO AS tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 2 yıl önce
 Neslihan Atagül Ve Kıvanç Tatlıtuğ Aynı Dizide Rol Alsaydılar 01:00

Neslihan Atagül Ve Kıvanç Tatlıtuğ Aynı Dizide Rol Alsaydılar

İkiside çok başarılı ikiside ekranların en aranılan yüzleri.. Neslihan Atagül ve Kıvanç Tatlituğ Aynı Dizide Rol Alsaydılar Neler Olurdu....

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

 Patatesli  Sodalı  Dilim Börek Tarifi 06:20

Patatesli Sodalı Dilim Börek Tarifi

SODALI PATATESLİ DİLİM BÖREK MALZEMELER 6 adet günlük yufka Sosu için Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt 1 yumurta Üstüne dökmek için : 1 şişe maden suyu 1 yumurta sarısı, susam çörekotu İçi için : ..

 Şarkıcı Aaron Carter Cinsel Kimliğini Açıkladı 00:47

Şarkıcı Aaron Carter Cinsel Kimliğini Açıkladı

Aaron Carter, 'Uzun zamandır taşıdığım ve artık kurtulmak istediğim bir yük' diyerek sosyal medya üzerinden cinsel yönelimini açıkladı ABD’li şarkıcı Aaron Carter, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla cinsel kimliğini aç..

  • ANKA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Shots Fıred Season 1 Ep 9 Fragmanı 01:27

Shots Fıred Season 1 Ep 9 Fragmanı

Küçük bir Güney kasabasında ırkçı yüklü atışların tehlikeli sonrasını inceleyen, ateş edildi ? neden yapmış bir üründür dramatik bir yeni etkinlik dizisidir Ve Gina Prince-Bythewood itibaren ( Işıklar Ötesinde kim? i..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

 Yusuf Hayaloğlu  Hangi Ayrılık 05:34

Yusuf Hayaloğlu Hangi Ayrılık

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar ..

  • Candy tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor'' 02:21

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor''

DEVLETİMİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR DEDİ, DEVLET KORUMASINDAN YARARLANMIŞ GENÇLERLE, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN ATAMA TÖRENİNDE KONUŞTU. GELİŞMİŞ ÜLKELERDEKİ AŞI KRİZİNE DİKKAT ÇEKEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TÜRKİYE'DEK..

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı 06:25

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı

Gaziantep'te bir araya gelen Şanlıurfalı ve Adanalı kebap ustaları, birbirlerine kebaplarını yedirdi. Uzun süredir devam eden 'en güzel kebap' tartışması, ustaların iki lezzetin de kendine has olduğunu kabul etmesiyle ta..

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu 01:13

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu

'Çakal Carlos' adıyla bilinen Venezuelalı Ilich Ramirez Sanchez, Fransız mahkemesi tarafından müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 67 yaşındaki Ramirez Sanchez, 1974'te Paris'te bir alışveriş merkezine düzenlenen saldır..

'Chittiyaan Kalaiyaan' VIDEO SONG _ Roy _ Meet Bros Anjjan, Kanika Kapoor 02:14

'Chittiyaan Kalaiyaan' VIDEO SONG _ Roy _ Meet Bros Anjjan, Kanika Kap

Watch 'Chittiyaan Kalaiyaan' VIDEO song from Bhushan Kumar's Roy , a T-Series Film, Directed by Vikramjit Singh, Produced by Divya Khosla Kumar, Bhushan Kumar and Krishan Kumar and Co-Produced by Ajay Kapoor, starring R..

  • PengoTV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

'Geliyorum' Diyen Kaza Kamerada 00:27

'Geliyorum' Diyen Kaza Kamerada

Hindistan’da geliyorum diyen kaza kameralara böyle yansıdı...

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' 05:43

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat..

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç' 03:24

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç'

TVNET'te Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Bu coğrafyada herkes bizim milletimiz.Biz büyük bir millet etrafında düşünüyor..

'Kandil Artık Uzak Hedef Değil' 03:13

'Kandil Artık Uzak Hedef Değil'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu Kandil operasyonuyla ilgili 'Kandil hiç gündemimizden çıkmadı. Kim Türkiye'ye karşı haz etmiyorsa e..

'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet anları kamerada 03:44

'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet

Esenyurt'ta aldığı ekmeklerle işinden evine dönen bir vatandaş, apartmanında gördüğü iki kişiden şüphelenerek “Kime geldiniz?” diye sordu. Cevap olarak ise “Sana ne, seni döveriz bak” cevabını alan adam, apartman yönetic..

'Sen Anlat Karadeniz' Dizisine Tepkiler Yağıyor 05:27

'Sen Anlat Karadeniz' Dizisine Tepkiler Yağıyor

ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz ilk bölümüyle adından sıkça söz ettirdi. Dizideki şiddet sahneleri herkesi ayağa kaldırdı.Sen Anlat Karadeniz'de rol icabı eşini döven başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu'na..

  • BETA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

'Yunanistan'a Tavsiyemiz Kışkırtmalardan Uzak Durması' 02:14

'Yunanistan'a Tavsiyemiz Kışkırtmalardan Uzak Durması'

Başbakan Yıldırım, Bizim tavsiyemiz Yunanistan'a, iyi komşuluk ilişkileri içerisinde, gerginliği artıracak, provokasyonlardan, kışkırtmalardan uzak durmasıdır. dedi...

-15 Derecede Direği Yalayan Gencin Dili Direğe Yapıştı 01:34

-15 Derecede Direği Yalayan Gencin Dili Direğe Yapıştı

Çin’in Shandong eyaletinde -15 dereceleri gören soğukta direği yalayan gencin dili, direğe yapıştı. Direkte mahsur kalan gencin o anları güvenlik kamerasına yansıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1 Milyon Dolar 'Sin City Hustler’ Dünya'nın En Büyük Canavar Kamyonu 02:47

1 Milyon Dolar 'Sin City Hustler’ Dünya'nın En Büyük Canavar Kamyonu

TAKE a look at the world’s longest monster truck that stretches for 32 feet and is worth 1 million dollars. The Sin City Hustler stands 12 feet tall and roams the desert of White Hills, Arizona, just 45 minutes outside L..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce