#Sigara paketlerini domino taşı gibi dizen gençlerden yurt odasında sigara alışverişi

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Doğan - Sar Beni 03:04

Doğan - Sar Beni

Doğan - Sar Beni Dinle sözler Sıradan bir gün sahilde, el ele tutuşmuş iki deli Şimdi ayrı yerlerde ikisinin de farklı yerleri. Kimileri ilerlemek ister, kimileri dönmek ister geri Sen gibi hiç kimse, anlatamaz bana uy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1 Saat Ninnilerin Merdanesi Ninnisi _ Mircan Kaya Kesintisiz Ninniler 1:01:41

1 Saat Ninnilerin Merdanesi Ninnisi _ Mircan Kaya Kesintisiz Ninniler

Ninnilerin Merdanesi Ninnilerin merdanesi ninni Annesinin bir tanesi Mini mini kızım ninni Benim güzel yavrum ninni Ninni desem nihal olur ninni Açar güller bahar olur Kızım uyumazsa ne hal olur Adı güzel yavrum..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.752 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Burak Öz - Özledik Sürmelim (Barış Akarsu Anısına) 03:40

Burak Öz - Özledik Sürmelim (Barış Akarsu Anısına)

Burak Öz - Özledik Sürmelim (Barış Akarsu Anısına) Dinle sözler Hayat neden acımasız Kelimeler neden böyle faydasız Akarsu gibi akıp geçtin Belki dönersin ansızın Özledik sürmelim Özledik sürmelim Gittiğin yerle..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Arabadan Dev Salıncak Yaptık - Facia Üçlü 10:39

Arabadan Dev Salıncak Yaptık - Facia Üçlü

Merhaba Facia Üçlü Ailesi bu videomuz da herzaman olduğu gibi çılgınca birşey denedik. Mami'nin arabasından dev bir salıncak yaptık resmen gondol gibi oldu. Bizler çok eğlendik umarım sizlerde izlerken eğlenirisiniz. Hep..

  • JET TV tarafından
  • 325 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler 03:36

Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler

Yoksun şarkı sözleri ile Bir Anda Karardı Sokaklar , Göz Gözü Görmüyor Yine Zamanım Yok Artık sen gittin gideli Değişmedim Ben Bıktım Artık yalan yanlış yaşamaktan Yoksun Diye Kırıldı kalbim nerde olduğunu yoktu bilen ..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Emre Bulut - Parça 04:04

Emre Bulut - Parça

Parça şarkı sözleri ile Kan gibi midir, sevgin-kutsal anılar Ve umulardan gelen sessizlik. Ya da nereden geldi bu yalnızlığa, O kısalan yolumuzda bizsizlik. Daha çok-var-gibi-sonsuzlu sanılan yol bitti mi? O da gelecek..

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı 01:14

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı Arnavutluk Eğitim Bakanlığı, ülkedeki FETÖ bağlantılı okullara, Tiran Büyükelçiliği'nin onayı olmadan Türk bayrağı gibi Türkiye'ye ait sembolleri kullan..

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt 03:00

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt AP Türkiye raportörü Kati Piri, müzakere kartını öne sürdü, İlişkileri dondurmak vereceğimiz tek yanıt diyerek Türkiye'yi tehdit etti. İbrahim Kal..

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım 03:53

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım

Salih Yılmaz - Elini Alayım Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ver Elini Alayım Avucumun İçine Utanma Bak Sevduğum Gözlerimin İçine Al Gönlüm Senin Olsun İster Sakla İster At İstersen Gir İçine Ömür B..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recebim - Gel 04:12

Recebim - Gel

Şarkı Sözleri Basit oldu şimdi sevmeler Ayrılıyorlar birer birer Nerde deli gibi sevenler Hepsi ayrı ayrı yerdeler Canıma can olacaksan olur gel Kainata kurda kuşa duyur gel İyi günde kötü günde her demde Hep Yanımda ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.529 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Küçük Kasaba - Okulda Müzikal 18:17

Küçük Kasaba - Okulda Müzikal

Küçük kasabaya hoşgeldiniz ! Sokak araçları ve inşaat araçları ile çocuklar için eğlenceli öğrenme çizgi filmi . Polis arabası, itfaiye aracı, ambulans gibi sokak araçları ve Vinç Kamyon, Buldozer veya Ekskavatör gibi in..

  • ÇocukTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına 03:24

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına

Ardı Ardına şarkı sözleri ile Yine bana düşer ardını toplamak Yokuz, yoksun, bak melekler hep biçare Ana sözü gibi, dileğim ani vuslat Giderli hal durumumuzla ser veriyoruz Yol dediğin biter mi hiç Ay canım dostum misa..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Küçük Kasaba - Elektriksiz Şehir 18:43

Küçük Kasaba - Elektriksiz Şehir

Küçük kasabaya hoşgeldiniz ! Sokak araçları ve inşaat araçları ile çocuklar için eğlenceli öğrenme çizgi filmi . Polis arabası, itfaiye aracı, ambulans gibi sokak araçları ve Vinç Kamyon, Buldozer veya Ekskavatör gibi in..

  • ÇocukTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Sürekli Dizi - Acı Yoksa Kazanç Da Yok 10:59

Sürekli Dizi - Acı Yoksa Kazanç Da Yok

Kelebek gibi uç, arı gibi sok Pops! Pops eğitimde, çocuklar destekte. Montaj sanatında müzik büyüsünü kullanmak işe yarayacak mı?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Saudade - Uzakta 01:40

Saudade - Uzakta

Sözler/Lyrics anlıyorum tükenmişiz inan pek çok şey gibi anlıyorum tüketmişiz damla damla eriyen zaman gibi şimdi benden çok uzakta bambaşka bir yerdesin şimdi benden çok uzakta söyle bari iyi misin..

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var 02:33

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var

Sözleri: Gündüzün geceyi beklediği gibi Beklerim, ben seni Rüzgar esti, esti,esti... Kokun ömrüme sindi İçimde bi’ korku var Yanımda yoksun sen Büyür, içimdeki alevler Bi’ çıra olur, tutuşurum İçimde bi’ korku var Sanki..

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter 02:56

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter

SENSİZLİK HER ŞEYDEN BETER Bir sabah uyanınca Bazen yatağa uzanınca Geçer gibi gelir sana Geçer mi hiç ? Bir gece dolanınca Bazen içip dağıtınca Biter gibi gelir sana Biter mi hiç ? Ah , senle her şey çok güzel (Yin..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

İrem Derici - Acemi Balık 04:09

İrem Derici - Acemi Balık

İrem Derici - Acemi Balık Müzik Dinle Şarkı sözleri Beni kalbimden vuranlar varya Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak Karşıma geçip kıs kıs gülenler var ya Kapanıp önümde diz çöküp ağlayacak Eder miyim, eder miyim Del..