#Sigara paketlerini domino taşı gibi dizen gençlerden yurt odasında sigara alışverişi

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

Küçük Deniz Kızı Çizgi Film Türkçe Masal 8 13:35

Küçük Deniz Kızı Çizgi Film Türkçe Masal 8

Deniz kızları, belinden yukarısı dişi bir insan görünümünde olan, ama aynı zamanda bir balık kuyruğuna sahip olan efsaneleşmiş düşsel inanışlardır. Dünya üzerinde birçok kültürde deniz kızları farklı, ama birbirine çok ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez 03:56

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gurbette sahipsiz bir yolcu gibi Gideni götürür yollar affetmez Takvimden dökülen bir yaprak gibi Düşeni götürür yıllar affetmez Yoluna halılar serilir sa..

Gamze - Asaleti Var 03:53

Gamze - Asaleti Var

Gamze - Asaleti Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Derdin ne? Aşkım mısın yoksa düşmanım mı Kimsin sen? Yandığım mı yoksa yanıldığım mı Nerdeyse özlüyorum eski halini Kov gitsin içinden acılar çektiren o zalimi Niyetin b..

Kalamış Performans'a Ünlü Akını 00:28

Kalamış Performans'a Ünlü Akını

Kalamış Performans'ın Düzenlediği Etkinliğe Uğurkan Erez, Yonca Evcimik Ve Elif Karlı Gibi Pek Çok Ünlü İsim Katıldı..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Model - Değmesin Ellerimiz 04:24

Model - Değmesin Ellerimiz

Ah ne zormuş bitsin demek, Hala severken seni. Dudaklarını öpmemek, Bir yabancı gibi. Bilirsin ayrılık konusunda, İyi değiliz ikimiz de. Bir kıvılcım yeterdi her zaman, Koşup geri dönmemize. Değmesin ellerimiz,..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Burcu Güneş - Sen Kaybı 04:13

Burcu Güneş - Sen Kaybı

Aşkları döküldü kalbimin senden sonra Saçları uçuştu yüreğimin Aklımı gören olmadı bir daha Aşkları döküldü kalbimin senden sonra Saçları uçuştu yüreğimin Aklımı gören olmadı bir daha Bazı aşklar ölümsüzdür Bazıları doğu..

isyankar - müslüm gürses - gülşah yenici 04:19

isyankar - müslüm gürses - gülşah yenici

İsyankar Bir bir kapandı ümit kapısı İçimde var benim gönül yarası Göz yaşlarımın yoktur faydası Yaşadığımız alem hayal dünyası Toprak gibi ezdin beni kül ettin Kullarına beni oyuncak ettin Sanki yetmez gibi ezi..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.319 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sarhoşluğun verdiği şerbetle kendinden geçen adamın anları 01:36

Sarhoşluğun verdiği şerbetle kendinden geçen adamın anları

Sebebi ne olursa olsun, yeter ki kafanız güzel olsun zira aksi “sarhoş”luk olmuyor. Farsçada “ser” kelimesi “kafa, baş”, “hoş” da bildiğiniz gibi “güzel”, “memnun edici”, “sevimli” demek. Adam gibi içene..

  • PengoTV tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar 00:44

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar Esenyurt'ta bir imalathanede çöplerden toplanan ekmeklerin kurutularak un haline getirildiği ve pasta, ekmek gibi unlu mamuller yapılmak üzere pastahanelere satıldığı tes..

İnanılmaz Michigan makyaj sanatçısı aynı anda birden fazla YÜZ oluşturuyor... 00:45

İnanılmaz Michigan makyaj sanatçısı aynı anda birden fazla YÜZ oluştur

Grand Blanc'taki bir makyaj sanatçısı, Michigan, 2 ekstra yüz gibi görünmesi için burnuna ve çenesine makyaj yapar. Ardından, 1 Mart'ta farklı garip efektler gibi görünmesini sağlayan farklı kamera açıları kullanıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Funda Arar - Vasiyet 03:19

Funda Arar - Vasiyet

Vasiyet şarkı sözleri ile Ben kederli mumlar gibi Eridim hep içime Ve sabahı bekledim Deli bir sevda Kaybolan kuşlar gibi Yerim, yurdum hasretti Yine de seni sevdim Dilsiz resimlerinle ..

Metro İstasyonunda Hayali Masa Tenisi Oynayan Gençler 00:12

Metro İstasyonunda Hayali Masa Tenisi Oynayan Gençler

İki genç metro istasyonunda ilginç bir masa tenisi performansına imza atmış. Gençler ellerinde raket varmış gibi ağızlarından çıkardıkları sesle masa tenisi oynuyor gibi yapmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:28

Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız, gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık, son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi? Bu in..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Vezir Parmağı  Fragman 02:18

Vezir Parmağı Fragman

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi -Vezir Parmağı - Fragman (25 Ocak'ta Sinemalarda).Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 2.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halil Sezai - Olsun (Official Video) 04:54

Halil Sezai - Olsun (Official Video)

Halil Sezai - Olsun Çaresiz içimdeki çocuk Bir günah gibi hep suçlu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İçimde her gün ölen umutlar var Olsun zaten aşklar hep böyle Sana bir söz yazdım bugün Yolladım rüzgarla ..

Zenginlerin hesaplarını ele geçirip vurgun yaptılar 06:13

Zenginlerin hesaplarını ele geçirip vurgun yaptılar

Aralarında Bill Gates, Elon Musk, Jeff Bezos, Barack Obama gibi isimler ile Uber ve Apple gibi kurumsal hesapların da bulunduğu hesap hacklendi...

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Kahraman Filistinli genç, depremde enkaz altında kalanları kurtardı 06:32

Kahraman Filistinli genç, depremde enkaz altında kalanları kurtardı

İzmir’de meydana gelen depremde, kendi hayatını riske atıp enkaz altından çok sayıda kişiyi kurtaran 20 yaşındaki Filistinli genç Muhammed Ahmed Muhammed Abu Cuhayşa, “Yaptığım şey içimden geldi. Türk halkını Filistin ha..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Cem Belevi - Leyla & Mecnun 03:01

Cem Belevi - Leyla & Mecnun

Söz: Cem Belevi Müzik: Cem Belevi, Asil Gök Aranje: Asil Gök, Görkem Oker Yönetmen: Murad Küçük Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak bazı şeyler Hiçbir zaman eskisi gibi durmayacak Aynı kıyafetler Makbulmüş bin yıldan ber..

Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş! 01:31

Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş!

Eskişehir'de evli ve 2 çocuk annesi Sıddıka Akkoyun’un (45), gaz şikayetiyle gittiği özel hastanede karnından 9 kilo ağırlığında tümör çıkarıldı. Hastaneye geldiğinde kendisini 8 aylık hamile gibi hissettiğini ifade eden..

Orhan Ölmez -Su Misali 05:08

Orhan Ölmez -Su Misali

$imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin, $imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin. Gün gelir zaman döner sende solarsin, Hic gücenme kizma kizma send..

Murat Dalkılıç - Dönmem 03:49

Murat Dalkılıç - Dönmem

ne sende,, ne bende bitmez gurur,, affetsen,, dön desem bİle yolunda durur.. küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur,, her büyük depremde taşlar yerini bulur.. yetse ömür bir sen daha elbet bulur… ya da akan gözyaşı gib..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..