#Sigara paketlerini domino taşı gibi dizen gençlerden yurt odasında sigara alışverişi

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Kadını Trolleyen Adam 00:39

Kadını Trolleyen Adam

Resim çekerken köpek gibi davranan kadının önüne su tası koyarak trolleyen adam...

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stolk Yıldız Tilbe Okulu 06:12

Stolk Yıldız Tilbe Okulu

Gerçekle hayal arasındaki yere, hayat denir” Nietzche söylese beğenirsiniz ama bu sözün sahibesi, bunun gibi nice özlü sözün ustası, imkânsız aşkların hastası, modern zamanların felsefe taşı, Yıldız Tilbe..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Koray Avcı - Senin İçin Değer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin..

Gece Dinlenecek Slow Müzikler 1:32:42

Gece Dinlenecek Slow Müzikler

1998 albümünden ilhan şeşen rüzgar ayna ölünce sevemessem seni özgür akkuş kayıp şehir ferdi özbeğen dilek taşı efkan şeşen vakitsiz efkan şeşen yüreğim yangınlarda gülşen ne kara kaşına ne kara gözüne gökhan türkmen ..

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun 04:08

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun

Köşedeki çiçekçi seni sordu bu sabah Burada yok dedim selam söyledi tazeymiş gülleri Yokluğun gibi... Yürüdüm biraz seni düşledim, umudumu senle süsledim Ne dar sokaklar ne boş duraklar seni unutmama yardım etti Senin ..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altın Şehir 1986 Türk Filmi İzle 1:02:43

Altın Şehir 1986 Türk Filmi İzle

Filmde, köyden gelip büyükşehir hayatında kaybolan insanların yaşadıkları anlatılır. Selim, taşı toprağı altın şehre, hayatını kurtarmaya gelmiştir. Ancak başkaları gibi şanslı değildir. Gidecek yeri, yapacak işi yoktur...

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi 15:27

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr ılık su- Dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz * Kavanoz 660 ml lik. Üzeri için, Yarım su bardağı pekmez Çeyrek su bardağı su 1 tatlı kaşığı u..

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Pratik Domates Soyma Yöntemi 01:21

Pratik Domates Soyma Yöntemi

Kış hazırlıkları birçok evde hararetli bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Ya da kış hazırlığı hazırlıkları yapılmaya başlanıyor. Kış hazırlığının en vazgeçilmez parçası ve hatta birçok kışlık yiyeceğin de tem taşı domat..

BÖ - Nenni 03:27

BÖ - Nenni

Bu videoda BÖ Grubu bir halk türküsü olan Nenni isimli türkü yü yeni bir anlayış ile düzenlemişler. Aranje etmek te denilen müzik düzenleme işi bu şarkıda göreceğiniz gibi günümüzde teknoloji yardımı ile sonsuz sound ü..

Fatih Ünal - Bir Of 04:15

Fatih Ünal - Bir Of

Bir Of şarkı sözleri ile Birazdan batar güneş hüzün çıkar sonra Bugünde her gün gibi özledim Bana hiç kapanmayacak bir yara bıraktın Tuz basıp üstüne bekledim Ben sevmedim, sadece çok sevdim Bir of çekip içimden şehre ..

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio) 04:16

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio)

Cover, beat, mix & mastering : Allame Sözler ; Nakarat x2 Simsiyah gecenin kolları bana yar imtiyaz yok kimseye girmeyin aramıza bir daha Bembeyaz odalar renklere kapalı garip dünya buradan, usulca ses etmeden, git..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Şenay Akay'ın  Skandal  Taciz Ayrıntıları!! 05:12

Şenay Akay'ın Skandal Taciz Ayrıntıları!!

Son günlerin en bomba açıklaması manken Şenay Akay'dan geldi.Parasını almak için giitiği yapımcının odasında 6 erkeğin kendisini taciz ettiği iddiasıyla dava açtı.Skandal haberle açıklamalar birbiri ardına geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boş Sandığı Silahla Artistlik Yaparken Duvarı Delen Genç 02:22

Boş Sandığı Silahla Artistlik Yaparken Duvarı Delen Genç

Arkadaşıyla birlikte odasında silahlarla artistlik yapıp kendini de videoya kaydeden gencin boş sandığı silah ateş alınca.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalıkuşu 3.Bölüm 45:50

Çalıkuşu 3.Bölüm

Bir hatıra defteri olarak düzenlenmiş olan romanda Feride, kendisine ya­bancı bir şehirde, bir otel odasında anılarını yazarken geriye dönerek, çocukluk ve ilk genç kızlık dönemlerini anlatır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 9.772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Medipol Başakşehirli Futbolcular Finali Böyle Kutladı 00:32

Medipol Başakşehirli Futbolcular Finali Böyle Kutladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi penaltılarla eleyerek adını finale yazdıran Medipol Başakşehir'de futbolcular soyunma odasında böyle kutlama yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilirde Aylinin Balayı Hikayesi 02:11

Ben Bilmem Eşim Bilirde Aylinin Balayı Hikayesi

7 Haziran Ben Bilmem Eşim Bilir'de Aylin'in balayında, otel odasında karşılaştığı sürpriz neydi?..

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 4. Bölüm Fragmanı 00:49

Türk Malı 4. Bölüm Fragmanı

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Türk Malı 5. Bölüm 2. Fragman 00:49

Türk Malı 5. Bölüm 2. Fragman

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Türk Malı 6. Bölüm (Sezon Finali) 2. Fragman 00:48

Türk Malı 6. Bölüm (Sezon Finali) 2. Fragman

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

 Vicdansızlar, Barış Akarsu'nun Takılarını Ve Ödüllerini Çaldı 00:35

Vicdansızlar, Barış Akarsu'nun Takılarını Ve Ödüllerini Çaldı

Genç yaşında trafik kazasından aramızdan ayrılan şarkıcı Barış Akarsu'nun takıları ve ödülleri evinden çalındı. Vicdansız hırsızlar, Akarsu'nun annesini bir kez daha yıktı. Muğla'nın Bodrum ilçesi Torba kavşağında geçird..

  • ANKA tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce