#Sigara paketlerini domino taşı gibi dizen gençlerden yurt odasında sigara alışverişi

Maceracı _ Artvin 1:15:21

Maceracı _ Artvin

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Artvin’in şirin ilçesi Yusufeli’ni ekrana taşıyor. Yusufeli’ne özgü doğal lezzetlerden Cağ kebabının yapım sırlarını ekrana taşıyan Murat Yeni, Yusufe..

BÖ - Nenni 03:27

BÖ - Nenni

Dam üstüne çul serer leyli de yar loylu da yar loy loy loy Bilmem yar kimi sever ha leylim nenni de Kınalım nenni de belalım nenni de nenni Onun bir sevdiği var leyli de yar loylu da yar loy loy Günde on çeşit giyer ha l..

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı 02:42

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı

Hacı Abdi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Temsilciliğinin dış vitrin camına akşam saatlerinde taşlı saldırı düzenlendi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda bir şahsı..

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video) 04:55

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video)

Dokumacı Kızlar (Söz) Hamam taşı gümüşten, Yeni gelmiş o işten, Part time çalışıyor, Beni pavyona alıştıran. Senin, diyecek birşey bulamıyorum da, Dur söyleyeyim, Senin zalım enişten yalellim ya allah. Dokumacı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki 01:33

Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki

İsviçre'nin Basel kentinde çok uzun süredir gizemini koruyan bir mumyanın İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın atası olduğu ortaya çıktı. Bilim insanlarının araştırmasına göre mumyalanan kadın, Jonhson'ın 8. dere..

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap 03:51

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

Çok uzun zamandır severek giydiğim topuklu ayakkabıma ufak dokunuşlarla yeni bir görünüm kazandırmak istedim. Siz de çok sevdiğiniz ama 'keşke artık biraz daha farklı mı görünse’ dediğiniz ayakkabılarınızı süsleyebilirsi..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

inşirah suresi 41:07

inşirah suresi

Kalbinizi Ferahlatacak Defalarca Dinletip Ağlatan İnşirah Suresi - Abdullah AltunnnnBismillahirrahmanirrahimnn1- Elem neşrah leke sadrekn2- Ve vada'na 'anke vizreken3- Elleziy enkada zahreken4- Ve refa'na leke zikreken5-..

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar 03:51

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar

Muş’un Hasköy ilçesinde dağdan getirdikleri özel taş ve toprağı harmanlayan vatandaşlar, ürettikleri ekmek pişirme tandırlarını büyükşehirlere gönderiyorlar. Hasköy’de geçimlerini ekmek tandırı üreterek sağlayan vatanda..

Sinan Akçal & Cemre Kamacıoğlu - Naçar (Official Lyric Video) 05:36

Sinan Akçal & Cemre Kamacıoğlu - Naçar (Official Lyric Video)

Söz - Müzik: Sinan Akçal Mix - Mastering: Mustafa Arapoğlu Şarkı Sözleri: Dert benum keder benum da Yok halumdan bilenum Sen ellerun olali da Yoktur gidu gelenum Sabah olur gün açar da Yatamam uykum kaçar Ne edeyim bil..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor? 06:00

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor?

Afganistan’da son 43 senedir savaş var. ABD, bir daha geri dönmemek üzere bir kaos ortamında Kabil’den ayrılıyor. Boş kalan meydanı Taliban dolduruyor. Afganistan’ı işgal edenlerin tası tarağı toplayıp orayı terk etm..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Fırat Güngör - La Sen Oğlum Hayırdır 04:24

Fırat Güngör - La Sen Oğlum Hayırdır

La Sen Oğlum Hayırdır şarkı sözleri ile Koska koska gezersin Garibanı ezersin Çokta fazla zıplama Sevdiğini üzersin Beyoğlu’ndan sal boşa Yokuş aşşağı bayırdır Burası Kasımpaşa La sen oğlum hayırdır Cebine..

RamZan - Sadece Alışkanlık 02:37

RamZan - Sadece Alışkanlık

Günlerin sonuydu Gecenin tam ortası Seni kim dinleyecek Söyle benden başkası Can çekişir bedenim Kör kuyular içinde Kırmızı şarap gibi Bir hevesliksin işte Bak şimdi aynalara Var mı hiç arkadaşın Şimdi baş başa kaldın ..

Demet Akalın  Yeni Radikal Bir Karara İmza Attı 03:23

Demet Akalın Yeni Radikal Bir Karara İmza Attı

Demet Akalın artık tütün mamülü içildiği anda uyarmadan sahneden inerim diyerek ilginç bir karara imza attı.Bakalım bu karar önümüzdeki günlerde ne gibi olaylara gebe olacak!!..

  • ANKA tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Videoyu Paylaşarak Kendinizi ve Sevdiklerinizi Kurtarabilirsiniz! 03:38

Bu Videoyu Paylaşarak Kendinizi ve Sevdiklerinizi Kurtarabilirsiniz!

Bir adet sigaranın ciğerlere verdiği zararı kendince test eden bir genç, hazırladığı ilginç düzenekle ortaya korkunç bir görüntü çıkarttı. Pet şişeye sigaranın dumanını hapseden genç, peçeteyi filtre gibi kullanarak duma..

Kasık Fıtığının Nedenleri Nelerdir 00:36

Kasık Fıtığının Nedenleri Nelerdir

Kasık fıtığının başlıca nedenleri karın bölgesini zorlayan halter ve doğum gibi aktiviteler ya da kabızlık olabilir. Bunun yanısıra anatomik bozukluklar ve sigara kullanımı kasık fıtığının nedenleri arasında sayılabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onikiparmak Bağırsağı Ülseri Nasıl Bir Hastalıktır 00:39

Onikiparmak Bağırsağı Ülseri Nasıl Bir Hastalıktır

Onikiparmak bağırsağı ülseri midenin hemen çıkışında, bağırsağın girişinde oluşan bir ülserdir. Hastanın kişilik yapısı, stres, sigara kullanımı gibi faktörler bu hastalığın gelişiminde etkilidir...

  • NABIZ tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gastrit Nasıl Bir Hastalıktır 00:52

Gastrit Nasıl Bir Hastalıktır

Gastrit, mide iç çeperinin sigara, yiyecek-içecekler gibi değişik etkenlerle yanmasıdır. Ayrıca helikobakter plori isimli bir bakteri de gastrite neden olur...

  • NABIZ tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Krizi Riskini Artıran Faktörler Nelerdir 02:37

Kalp Krizi Riskini Artıran Faktörler Nelerdir

Kötü huylu kolesterolün yüksek olması, kalp krizini tetikler. Kolesterol düzeyi normal olan kişilerde kalp krizi nadiren görülür. İyi huylu kolesterolün düşüklüğü, sigara kullanımı, hipertansiyon ve şeker hastalığı gibi ..

  • NABIZ tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TNK - Sirenler 04:50

TNK - Sirenler

Sirenler şarkı sözleri ile Sirenler çalıyor artık şehrimizde Pusu kurmuş sokaklara konuşulmayan her cümle Kandırma kendini biliyorsun bunu sen de Korkma buna çoktan hazırız Sirenler çalıyor bizim şehrimizde Gizli rüz..

Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle 04:18

Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle

Ne Yapayım Tabiatım Böyle şarkı sözleri ile Kapıları kaparım Ardıma bakarım Hayatım böyledir Bir yol ararım Yanarım bir sigara gibi Küllerim dağılır Sönerim çünkü ateşim İzmarite dayanır N'apim, tabiatım böyle Vura ..

''Yaz cezayı!'' 01:36

''Yaz cezayı!''

BİR YANDA HASTANELER DOLUP TAŞARKEN ÖBÜR YANDA DA BAZILARI KORONA YOKMUŞ GİBİ YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR. ONLARDAN BİRİ EDİRNE'DE MASKE TAKMADI, SİGARA YAKTI. KARŞISINA ÇIKAN POLİSİ BİLE UMURSAMADI. YAZ CEZAYI DEYİP YOLUNA DE..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

 İbrahim Sadri   Yağmur Sonrası 04:20

İbrahim Sadri Yağmur Sonrası

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir İçinde ben. Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden Giderken sen... Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden Kimsenin umrunda değiliz, Ne aşk Ne ben. Bir şey olmamış,bir ye..

  • Candy tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Bir Efsane - İpsiz Sabri 00:45

O Bir Efsane - İpsiz Sabri

Meyhaneci / Can Düşmanı. Erol, yakışıklı bir mirasyedi. Günleri sigara, içki ve kadınla geçiyor. Evde iki neşeli hizmetçi, Hayganoş ve Temel de etrafında pervane. Aile dostları Dr. Melih'in çalıştığı hastanede kan tahlil..