#Sigaramin dumani fasl i beyoglu

Eglo G - Çatı Katı 02:50

Eglo G - Çatı Katı

Çatı Katı şarkı sözleri ile Bir çatıkatı bul çık bir başına Kar anıları tek tek sar başına Yarılanıyo yollar hep yarına Varamıyor ah Toz var heryerin üstünde Tavanda küçük bir pencere düşsün yere Buruk bir ışık kal..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Ender AYAN - ANLAT 02:22

Ender AYAN - ANLAT

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; HAYALLERİM KALDI YA..

  • Ender AYAN tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Yangın olur Fındıklı İSTANBUL TÜRKÜLERİ 05:36

Yangın olur Fındıklı İSTANBUL TÜRKÜLERİ

Yangın Olur Biz Yangına Gideriz Yangın olur biz yangına gideriz Düz ovada keklik gibi sekeriz Yokuşlarda şahin gibi uçarız Sandık sandıklar içinde çok şanımız var Hazreti Mevla'ya yalvarmamız var Beyoğlu'ndan kalktık s..

Söğüş kelle, Tandır kelle; Nasıl Yapılır,Nasıl Yenir.. 13:06

Söğüş kelle, Tandır kelle; Nasıl Yapılır,Nasıl Yenir..

Beyoğlu Balık Pazarı’nın İstiklal Caddesi tarafından girip sahne sokak boyunca yürüdüğünüzde, söğüş kelle ve tandır kelle lezzetleriyle karşılaşacaksınız...

Araçtaki Gizli Bölme Polisi Bile Şaşırttı 01:37

Araçtaki Gizli Bölme Polisi Bile Şaşırttı

Beyoğlu'nda uygulama yapan polis ekipleri, bir aracın ön konsolundaki teybin altında bulunan, hidrolik sistemle ve uzaktan kumandayla açılan gizli bölmede 2 tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi...

Benzerliği Erdoğan'ı Bile Şaşırttı 01:56

Benzerliği Erdoğan'ı Bile Şaşırttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, çocukluğundan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu döneme kadar olan yaşamanı konu alan Reis filminde Erdoğan'ın gençlik dönemini canlandıran oyuncu Reha Beyoğlu, AA muhabirinin sorular..

Demet Şener Yeni Sevgilisi Emre Narin İle Görüntülendi! 11:25

Demet Şener Yeni Sevgilisi Emre Narin İle Görüntülendi!

Demet Şener önceki gece, bir bilgisayar firmasında yönetici olarak çalışan Emre Narin (45) ile Beyoğlu’nda bir kulüpten çıkarken görüntülendi. “Yanınızdaki erkek kim? sorusuna cevap vermekten kaçan Demet Şener’i, Emre N..

  • ANKA tarafından
  • 1.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buradaki Hayatımız Düpedüz Esaret 01:09

Buradaki Hayatımız Düpedüz Esaret

Sevda Ferdağ'ın Benzinci Eşref Kolçak'ı baştan çıkarmaya çalıştığı Beyoğlu Piliçleri Filmi...

Şantaj Çetesi 01:35

Şantaj Çetesi

- Beyoğlu Piliçleri -..

Yakışıyorlar Da Birbirlerine 02:05

Yakışıyorlar Da Birbirlerine

İzzet Günay & Selma Güneri (Beyoğlu Esrarı)..

Tövbe De Kız Çarpılacaksın 00:42

Tövbe De Kız Çarpılacaksın

İzzet Günay & Selma Güneri (Beyoğlu Esrarı)..

Oyuncu İmtihanı Provası 01:15

Oyuncu İmtihanı Provası

Selma Güneri & Necdet Tosun (Beyoğlu Esrarı)..

Tıpkı Filmlerdeki Artistler Gibi Dövüştün 02:08

Tıpkı Filmlerdeki Artistler Gibi Dövüştün

İzzet Günay & Selma Güneri (Beyoğlu Esrarı)..

Sevda Ferdağ Sahnede 01:38

Sevda Ferdağ Sahnede

Filmin Adı: Beyoğlu Piliçleri Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Eşref Kolçak Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1963..

Patenci Gençlerin Tehlikeli Yolculuğu 01:21

Patenci Gençlerin Tehlikeli Yolculuğu

Beyoğlu'nda bir halk otobüsüne arkasına tutunan patenci gençlerin, canlarını hiçe sayarak yaptıkları tehlikeli yolculuk kameraya yansıdı. Gençlerin rahat tavırları dikkat çekti...

Torbacı Olduğu İdda Edilen Kişiye Cafede Silahlı Saldırı 02:17

Torbacı Olduğu İdda Edilen Kişiye Cafede Silahlı Saldırı

Torbacı olduğu iddia edilen şahsa kafede silahlı saldırı Beyoğlu'nda torbacı olduğu iddia edilen bir şahıs, kafeteryada otururken silahlı bir kişi tarafından vuruldu. Hafif yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, dehşet..

Karaköy Latin Katolik Kilisesinde Hırsızlık 05:16

Karaköy Latin Katolik Kilisesinde Hırsızlık

Beyoğlu Karaköy Latin Katolik Kilisesine gelen 4 hırsız, güpegündüz kiliseden heykel, haç ve çok sayıda tablo ile çeşitli dini kitaplar çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı...

Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu 00:33

Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu

Fatih'te, yaşıtlarının okula başladığı bugün kağıt toplayarak para kazanmaya çalışan bir çocuğun, boyundan büyük çuvalı taşırken yaşadığı zorluk kameraya yansıdı. Beyoğlu'nda ise, Şişhane Metro İstasyonu'nda mendil satan..

Afrikalı Adam Bonzaiden Kendini Kaybetti 00:56

Afrikalı Adam Bonzaiden Kendini Kaybetti

Birçok genci ağına düşüren bonzai tuzağına İstanbul'da yaşayan yabancılar da yakalandı. Beyoğlu ve Şişli'de iki yabancı şahsın bonzainin etkisiyle kendini kaybettiği anlar kameralara yansıdı...

İstanbul’da Şafak Vakti Narkotik Operasyonu 03:06

İstanbul’da Şafak Vakti Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde önceden belirlenen 20 adrese şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda birçok şüpheli gözaltına alınırken, bi..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 1 (Ağır) 45:50

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 1 (Ağır)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Aile Şerefi - Film Müziği (Melih Kibar) [01:40] • Beyoğlu Güzeli - Nasıl Geçti Habersiz (Belkıs Özener) [05:09] • Bizim Aile - Film Müziği (Melih Kibar) [06:41] • Boş Kalan Çerçeve - Film Müziği..

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada 01:01

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada

İstanbul Şişli ve Beyoğlu'nda “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gençlerin ibretlik halleri kameraya yansıdı. Krize girerek kendini yerden yere vuran gençleri vatandaşların başından aşağı..

Tıpkı Filmlerdeki Artistler Gibi Dövüştün 02:08

Tıpkı Filmlerdeki Artistler Gibi Dövüştün

Beyoğlu Esrarı, Bülent Oran'ın senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetmenliğini üstlendiği 1966 yapımı Türk filmidir. Filmin başlıca oyuncuları Selma Güneri, İzzet Günay, Öztürk Serengil, Necdet Tosun, Nu..

Yılanlığımı Bilemem Ama Tehlikeli Olmasına Öyleyimdir 01:58

Yılanlığımı Bilemem Ama Tehlikeli Olmasına Öyleyimdir

Beyoğlu Esrarı, Bülent Oran'ın senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetmenliğini üstlendiği 1966 yapımı Türk filmidir. Filmin başlıca oyuncuları Selma Güneri, İzzet Günay, Öztürk Serengil, Necdet Tosun, Nu..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı 04:38

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde albüm tanıtımı için 10 dolar verilince kısa süreli izdiham yaşandı.Yapımcı olduğunu söyleyen Murat Uygur, “Ülkemizde korsana hayır demek içi..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Tövbe De Kız Çarpılacaksın 00:42

Tövbe De Kız Çarpılacaksın

Beyoğlu Esrarı, Bülent Oran'ın senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetmenliğini üstlendiği 1966 yapımı Türk filmidir. Filmin başlıca oyuncuları Selma Güneri, İzzet Günay, Öztürk Serengil, Necdet Tosun, Nu..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..