#Sihirbazlık İle İnsanları trolleyen adam

Kan Alınan Adamın Komik Halleri 01:04

Kan Alınan Adamın Komik Halleri

Hastanede bazı testlerin yapılabilmesi için kan alınması gereken adam iğne korkusundan dolayı komik anlar yaşamış. Adam korkuda adeta çocuğu dönüşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 2.066 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Boşanıyorum Çok Mutluyum 02:26

Boşanıyorum Çok Mutluyum

Zonguldak'ta boşanmak için mahkemeye giden adam, aracını süsledi. Boşanıyorum çok mutluyum diye yazdı. Tek celsede boşanan adam adliyeden güle oynaya çıktı.....

Bulduğu göktaşlarına 150 bin dolar teklif ettiler ama satmadı, 3 milyon lira istiyor 05:10

Bulduğu göktaşlarına 150 bin dolar teklif ettiler ama satmadı, 3 milyo

Sinop’ta tarlasında gezerken gökten yanı başına servet düşen adam, göktaşları için teklif edilen 150 bin doları kabul etmedi. Tarlayı iyice araştırıp bulduğu parça sayısını artıran yaşlı adam, daha önce 3 kilo gelen taşl..

Şoka Sokan Evlilik Teklifi 00:59

Şoka Sokan Evlilik Teklifi

Kız arkadaşına artık evlilik teklifinin edilmesi gerektiğine kara veren adam, bu teklif için romantik bir anı beklemiş. Adam böyle bir anda evlilik teklifini yapıştırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fazla Gaza Gelen Adamın Dramı 00:15

Fazla Gaza Gelen Adamın Dramı

Desteklediği takımın maskotunu sokakta gören adam gaza gelip dans etmeye başlamış. Bir ara takla atan adam yere sert bir şekilde düşünce belini incitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yangın tüpünü dezenfektan sandı! 01:03

Yangın tüpünü dezenfektan sandı!

Yaşlı adam el dezenfektanı olduğunu düşündüğü yangın tüpüne eğilip kullanmaya çalıştı. Güvenlik görevlisinin uyarısıyla durumun farkına varan adam oradan uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

KARISINI ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE DÖVDÜ! 02:05

KARISINI ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE DÖVDÜ!

İstanbul Beyoğlu'nda kıskançlık krizine girdiği iddia edilen bir adam, eşini sokak ortasında çocuğunun gözü önünde dövdü. Çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilen adam gözaltına alındı...

Erkekliği Bitiren Duba Kazası 00:11

Erkekliği Bitiren Duba Kazası

Otoparktaki demir dubaların üzerinde yürümek isteyen adam daha ilk adımında çok kötü bir kaza yaşamış. Adam özel bölgesinden büyük hasar almış...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Çığlık Atarak Kocasını Korkutan Kadın 00:11

Çığlık Atarak Kocasını Korkutan Kadın

Salonda televizyona dalan adam olacaklardan habersiz öylece dururken eşi tarafından fena korkutulmuş. Adam korkudan titremiş.....

  • PengoTV tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Lüks Otomobillere Kin Kusan Sarhoş 01:01

Lüks Otomobillere Kin Kusan Sarhoş

Çin'de alkolü fazla kaçıran bir adam park halindeki lüks otomobillere deyim yerindeyse kin kusmuş. Adam lüks otomobillere zarar vermiş..

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Öfkeli koca dehşet saçtı- 2 ölü 01:27

Öfkeli koca dehşet saçtı- 2 ölü

Manisa'da aylardır ayrı yaşadığı eşiyle barışmak için oğlunun evine giden yaşlı adam çıkan tartışma sonunda hem karısını hem de oğlunu öldürdü. Yaşlı adam apartman çıkışında polislere suç aletiyle birlikte yakalandı...

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SON33 46:29

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SO

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu “Son 33” farklı konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son 33’ün bu haftaki konuğu Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak oldu. Son 33’ün bu bölümünde başlıca şunlar konuş..

  • PengoTV tarafından
  • 11.127 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Amerika’nın Piramit Sistemi 20:03

Amerika’nın Piramit Sistemi

Biz batılı ülkelerin hepsini son derece rasyonel, son derece ciddi, her işlerini ölçüp biçerek, en liyakatli adamları işin başına koyarak yürüdüğünü düşünüyoruz... Bu belli ölçülerde doğru. Kıyasladığımız zaman başka ülk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 10 ay önce
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Cagliari 2 - 3 Torino  Maç Özeti  Hd İzle 03:17

Cagliari 2 - 3 Torino Maç Özeti Hd İzle

Cagliari ligde son hafta Palermo'yu 3-1 gibi net bir skor ile mağlup etti.Son 5 haftada ise 2 mağlubiyet 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.Ligde ise 35 puan ile 13.sırada yer alıyor. Torino ise ligde son hafta Udinese ile..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.666 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu! 03:03

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu!

Faryalı ile Yıldız arasındaki soğuk rüzgarlar, herkesi etkiliyor; gençler eteklerindeki taşları bir bir döküyorlar! Faryalı ile Yıldız'ın yıllardan sonra yeniden bir araya gelmeleri, Maya'nın gelişiyle sekteye uğramıştı...

  • ANKA tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampiyonluk Kutlamalarındaki Tekne Kazasından Yeni Görüntüler 00:42

Şampiyonluk Kutlamalarındaki Tekne Kazasından Yeni Görüntüler

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları sırasında 2 kişinin ayaklarından yaralanması ile sonuçlanan tekne kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Beşiktaş'ın galibiyet kutlamaları için kiraladıkları yat ile Kabataş'ta..

  • JET TV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

 Işın Karaca, Ailesiyle Birlikte Çocuklar Gibi Eğlendi 01:16

Işın Karaca, Ailesiyle Birlikte Çocuklar Gibi Eğlendi

Ünlü sanatçı Işın Karaca, eşi Tuğrul Odabaş ve kızı Sasha Mia ile Bodrum sahillerinde çocuklar gibi eğlendi. Geçtiğimiz yıl çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile dünya evine giren Işın Karaca Bodrum’da tatil yapıyor. Ünlü..

  • ANKA tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
“Kimlik”lerin Mesuliyetsiz İsyanı 09:31

“Kimlik”lerin Mesuliyetsiz İsyanı

Bitkinlik, bezginlik, umutsuzluk hepimizi esir almış vaziyette. Hayatın anlamını bulmakta zorlanıyoruz. Hayatın anlamını bulmakta zorlanıyoruz çünkü, içerisi ile dışarısı, mahrem ile aşikar, öteki ile beriki, gündelik il..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce