#Sila bos yere

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Cengiz Coşkuner Acırım Sana 03:06

Cengiz Coşkuner Acırım Sana

kalbine gömüp de dinmez acını mutluym” deme hiç acırım sana boş yere gizleyi gözyaşlarını yanımda gülme hiç acırım sana bir nehir olup da taşamadın ki aşkının peşinden koşamadın ki sen doğdun ama yaşamadın ki yaşa..

Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak 03:37

Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak

yağmurun sesine bak aşka davet ediyor cama vuran her damla beni harab ediyor bu yağmur seni benden alıp götüren yağmur aşkımızı sel gibi silip süpüren yağmur her damlada ah ettim hayatıma kahrettim o kadar üz..

  • PengoTV tarafından
  • 2.032 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Halhal 03:32

Barış Manço - Halhal

Halhal, halhal, halhal, halhal, halhal Akşam olup gün batınca dağlara hüzün çökünce Lale sümbül boynun eğip kurt kuzuya kem bakınca Köye döner nazo gelin yavru ceylan gibi kaçar Seke seke çaydan geçer nazo gelin ayağ..

Başımın Tatlı Belası - İpek Mert 04:25

Başımın Tatlı Belası - İpek Mert

Büyük Usta Selami Şahin'in Başımın Tatlı Belası adlı eserinin İpek & Mert yorumudur. Biz seninle yıllar yılı Ne birleştik ne ayrıldık, Bazen güldük, mutlu olduk Bazen hiç yere darıldık Biz seninle bir bütünüz İstesek ..

  • Candy tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosikletle Artistlik Yapma Ne Olur, Sonun İşte Böyle Olur! 01:02

Motosikletle Artistlik Yapma Ne Olur, Sonun İşte Böyle Olur!

Arkadaşıyla yolda ilerleyen motosikletli genç yolu boş görünce ön kaldırarak gitmek istemiş. Bir süre böyle yola devam eden genç, bir anda kontrolü kaybetmiş ve feci bir şekilde yere düşmüş. Olay sonunda vücudunun çeşitl..

  • JET TV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  Derman Olayım 03:54

Harun Kolçak Derman Olayım

Gel gir kalbime acılar bitsin Derman olayım derdini söyle Bir gül bu ne kindir bu hiddet Kurban olayım sevgini söyle Aramızda çok şey olacak Boş yere kendine güvenme Zaman geçiyor yazık oluyor Sensiz geçen şu gün..

Gönül Yazar  Gün Be Gün Yaşanan O Hatırayı 04:54

Gönül Yazar Gün Be Gün Yaşanan O Hatırayı

Gün be gün yaşanan o hatırayı Unutup bir yana atmak olmaz ki Gönül yarasına yoksa ilacım Talihe boş yere çatmak olmaz ki Ölsem de kurtulmam ben bu acıdan Aşkın ateşidir içimde yanan Sensin beni halden hallere koyan Tanr..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı 00:54

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı

Bodrum Masalı son bölümde Aslı, Ateş’in başka bir kızla öpüşmesinin ardından aklında soru işaretleri oluşması nedeniyle annesi Maya’ya ne yapması gerektiğini sormuştu. Maya ise “Sen gerçekten Ateş’in seni aldatabileceğin..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Kombi Kart Arızasının Tokatla Giderilmesi 01:24

Kombi Kart Arızasının Tokatla Giderilmesi

Kombi kart arızasının tokat atılarak giderilebileceğini ve boş yere servise para vermemiz gerektiğini çektiği eğlenceli video ile analatan vatandaş izleyenleri hem düşündürmüş hem de güldürmüş...

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydın - Moda 03:34

Aydın - Moda

Moda şarkı sözleri ile Biz bizi biliriz boş yere ağlamadık Doğru yola girip hatalı sollamadık Göstere göstere geldi bu aşk aşkların en kralı Birazda sevelim çıkaralım hayatın tadını Bu sene bu sevda moda olur moda Davu..

Hande Yener - Bilmiyor 04:06

Hande Yener - Bilmiyor

Hande Yener - Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri YALAN YOK GÖZÜMDE TÜTER DURURSUN İZLERİN SİLİNMİYOR IÇİMDE BOŞ YERE ATAN BİR KALP VAR SAHİBİ BİLİNMİYOR BİR YANIM HASRET BİR YANIM NEFRET ÇARESİZ KALDIM TANRIM NE OLUR YA..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kafadan Engelliyiz 00:19

Kafadan Engelliyiz

Engelliler ile ilgili haber yapan muhabir, üst geçitteki asansörü boş yere işgal eden vatandaşlara mikrofon uzatmış ve ilginç bir cevap almış...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Simge - Ne Güzel 01:23

Simge - Ne Güzel

boş yere..

Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı 02:21

Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı

Beykoz açıklarında bir geminin arkasında çektiği ve boş olduğu öğrenilen Barç, su alarak battı. İstanbul Boğazı'nda bir geminin çektiği yük taşımada kullanılan ‘Barç isimli gemi Beykoz Paşabahçe açıklarında su alarak b..

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rap Nedir 03:57

Rap Nedir

Bir müzik kolu, Hiphop’un. Anlamı, bir yere hafifçe vurmak, ani ve güçlü bir şekilde bir şey söylemek: Şeytan kulağına haa bazuka! Soytarı meydanı boş bulunca Sağdan pala kama soldan kanca Üç dil bilirim birisi A..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama 04:35

Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama

Oğlanda Kolunu Sallama Şarkı Sözleri İle Oğlanda kolunu sallama Gafile boş yere yalvarma Aman aman aman aman İlimonum kalburda Bu gece de kal burda Aman aman aman aman Bey babam beni sana vermiyor Nafile benim için ..

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin 03:48

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin

Bi Bitmedin şarkı sözleri ile Böyle aşk olmaz dedim bak olmadı Söndü yanmaz deneriz dedin yanmadı Günler geceler nasıl geçecekti tek soru Yeter artık nedir bu kaderin benle zoru Meğer ben kendimi boş yere avutmuşum Te..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

İpek & Mert - Başımın Tatlı Belası 04:25

İpek & Mert - Başımın Tatlı Belası

İpek & Mert - Başımın Tatlı Belası Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz seninle yıllar yılı Ne birleştik ne ayrıldık, Bazen güldük, mutlu olduk Bazen hiç yere darıldık Biz seninle bir bütünüz İstesek de kopamayız Bir bedende..

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik 03:47

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik

Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde, bir nebze de olsa sizi mutlu edebilmek adına ''Üç Günlük'' şarkısıyla sizlerleyim... Keyifli dinlemeler :) Söz & Müzik: Bora Duran Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Perdesiz Bas: Hakan..