#Sila bos yere

İstanbul'da 50 kg Ot Esrar Ele Geçirildi 00:55

İstanbul'da 50 kg Ot Esrar Ele Geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele şubesine bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği Narkotimleri tarafından, Beyoğlu’nda yapılan operasyonda, boş arazideki yeşilliklerin arasından 12 adet poşet i..

Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli 04:01

Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli

Bu dünya senin değil sana benzemiyenin Sevmiyep sevenlere eziyet edenlerin Arama mutluluğu hep boş kalır ellerin Nelere muhtaç ettin sen beni deli gönül Deli deli deli deli deli gönlüm deli Sıyırmış ya Ne olur sust..

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Mecidiyeköy'de Şüpheli Çanta Paniği 01:14

Mecidiyeköy'de Şüpheli Çanta Paniği

Şişli Mecidiyeköy'deki bir iş merkezinin önüne bırakılan sahipsiz çanta paniği neden oldu. Polis ekiplerinin şerit keserek Mecidiyeköy istikametini trafiği kapattığı olayda, bomba imha uzmanları tarafından incelenen pake..

Sürücüsü Olmayan Motosikletin Kadına Çarpma Anı Kamerada 00:25

Sürücüsü Olmayan Motosikletin Kadına Çarpma Anı Kamerada

Boş motosikletin kaldırımdaki kadına çarpma anı ve kadının hareketiyle kıl payı kurtulması....

Türk Polisinden Muhteşem Atış 00:39

Türk Polisinden Muhteşem Atış

Polis eğitmeninin boş kovana yaptığı atış büyük beğeni kazandı. Beş metre mesafeden 1.33 saniyede yapılan atış paylaşım rekorları kırıyor...

Seda Sayan'ın Platonik Aşkı Kim 9 Aralık 2017 07:01

Seda Sayan'ın Platonik Aşkı Kim 9 Aralık 2017

Ünlü şarkıcının özel hayatında neler oluyor ? Seda Sayan eski aşkına geri döndü söylentileri doğru mu ? ''Onun kalbi boş, dedikodular bende' diyen Demet Akalın bu konuda neler biliyor ?..

  • BETA tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Sığınak Mehmetçik'in Gözünden Kaçmadı 01:12

Gizli Sığınak Mehmetçik'in Gözünden Kaçmadı

Ağrı Dağı'nda, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen hava destekli operasyonda, boş bir evin mutfağında yer alan ve girişi çamaşır makinesiyle gizlenmek istenen sığınakta, teröristlere ait gıda ve yaşam malzemesi el..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Sefarad - Ben Seni Severim 03:45

Sefarad - Ben Seni Severim

Sefarad – Ben Seni Severim Ben seni severim Çok seni severim Bayılırım sarışına Gözü üstümde olsa da Ama hepsi gibi o da Kanar böyle boş yalanlara Bayılırım esmerlere Öyle hemen aldanmaz Uğraştırır gece gündüz Dilim yine..

  • PengoTV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Korkarız 02:42

Neden Korkarız

Korkunun binbir türlü sebebi var. Ama aslında sebebi biraz da az bilgi. Beyin boş bulduğu yerleri, türlü türlü bilgilerle dolduruyor, sonucunda da korku ortaya çıkıyor. Eğlenmek için korku filmlerine, korku evlerine gitm..

Madrigal - Sonunda 03:54

Madrigal - Sonunda

Bir karışıklık var sadece bende mi Diğer bütün hayatlar birbirinden güzel mi İsyan edemem ki nasıl geçebilir zaman Yaşamadan toparlanmadan Yeni gezegen gibi boş hayaller peşinde Eski günleri yad eder bi biçimde Teslim o..

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara 05:56

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara

Söz - Müzik: Sezgin Büyük Düzenleme: Ekin Eti Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerim de bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umrumda değil kim duyarsa duysun..

RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri 03:00

RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yâr vardır Yoktan da vardan da öte bir Var vard..

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır 02:10

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır Yoktan da vardan da ötede bir ..

İndila - Love Story 04:44

İndila - Love Story

Aşk hikayesi Üzgün ruh O yaşıyor, ama çok az konuşuyor O onu bekliyor O birzamanlarının fotoğrafının önünde O, o deli değil O buraya kadar olduğuna inanıyor Her yerde onu görüyor O onu ayakta bekliyor Bir gül elinde Öbü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Köprüsü’ndeki Hayalet Sürücü Yakalandı 00:45

15 Temmuz Köprüsü’ndeki Hayalet Sürücü Yakalandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçtiği sırada aracın hız sabitleyicisini ayarlayıp şoför koltuğunu boş bırakarak tehlikeye davetiye çıkartan 'hayalet sürücü' polis ekipleri tarafından yakalandı...

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını 02:19

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın sağlığını tehlikeye sokacak şekilde kaçak içki imalatı yapıldığını tespit ettiği Çatalca Subaşı Mahallesinde bir imalathaneye baskın düzenledi. Yapılan aramada 1 tona yak..

Indila - Love Story-Piano 01:33

Indila - Love Story-Piano

L'âme en peine Il vit mais parle à peine Il l'attend Devant cette photo d'antan Il, il n'est pas fou Il y croit c'est tout Il la voit partout Il l'attend debout Une rose à la main A part elle, il n'attend rien ..

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman 00:41

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman

Yıldız ile Maya’yı aynı yemekte bir araya getiren Faryalı’nın planı işe yaramamıştır. Bunu çok fazla bulan Maya masayı terk eder. Yıldız da eski günlerini aramaktadır. Faryalı, Yıldız’a karşı duygularını dile getirmekten..

Kürtaj Hangi Durumlarda Gereklidir 01:13

Kürtaj Hangi Durumlarda Gereklidir

Düşük, gebeliğin kendiliğinden sonlanması veya anne karnındaki bebeğin kalp atışlarının durması hallerinde kürtaj yapılması gerekebilir. Vücut gebelik kesesini kendiliğinden atabilir. Bazı durumlarda düşük sonrası rahimd..

  • NABIZ tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanlarken Tampon Kıran Tofaş 01:32

Yanlarken Tampon Kıran Tofaş

Ülkemin modifiyeci gençlerinin vazgeçilmezi Tofaş yine boş bir caddede yanlamaya başlamış. Ancak Tofaşın hesaba katmadığı kaldırıma varmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bikinili Hatunun İnanılmaz Mide Şovu 01:25

Bikinili Hatunun İnanılmaz Mide Şovu

Görüntüde zap zayıf mankenlerini andıran bikinili hatun boş midesi açılmamış ayran gibi sallıyor...

  • JET TV tarafından
  • 2.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zehirsiz Yılan Yakalamak 05:06

Zehirsiz Yılan Yakalamak

Daha önce bal videosuyla tanıdığımız abimiz bu sefer boş arazide yılan avına çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuğunun Çok Zeki Olduğunu Sanan Anneler 01:00

Çocuğunun Çok Zeki Olduğunu Sanan Anneler

Bu tarz anneler mutlaka çevrenizde vardır eğer varsa boş konuşmalarına katlanmak zorunda kalacaksınız..

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Melania'nın Elini Yine Tutamaması 01:07

Trump'ın Melania'nın Elini Yine Tutamaması

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Başkanı Donald Trump, First Lady Melania Trump ile birlikte Ohio'ya gitmek üzere Beyaz Saray'dan çıkarak helikopter pistine geldi. TRUMP'IN ELİ BOŞ KALDI Burada kameraların açısına g..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler 03:53

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler dinle Kumsallar boyunca bak ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş söyleyeyim bak neden Aşkımıza hürmetten Sende yok bu hürmet, aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi bahaneler bulup da Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce