#Sila bos yere

Atış Poligonunda Görünmez Kaza 00:24

Atış Poligonunda Görünmez Kaza

Poligonda tabancayla atış yapan adamın sırtına sıcak bir kovan giriyor ve olanlar oluyor. Ense kısmından içeri giren boş kovan yüzünden canı yanan adam onu çıkarmak isterken, elindeki tabancayı iki kere ateşliyor ve o es..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavşan Peter Dublaj Fragmanı 01:35

Tavşan Peter Dublaj Fragmanı

Tavşan Peter Türkçe Dublaj Fragmanı Yayınlandı. Yaramaz tavşan Peter ve arkadaşı, boş bir kır evini sahiplenmişlerdir. Eve yerleşen kahramanlar günlerini gün etmekte ve sakin bir hayat sürmektedir. Ancak bu durum, sura..

Fatih Eryılmaz 00:57

Fatih Eryılmaz "Fetö Üyeleri Şuan Cezaevlerinde Radikalleşiyorlar"

Emekli polis müdürü ve İYİ Parti Kurucu Üyesi Fatih Eryılmaz, cezaevlerinde bulunan FETÖ'cülerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaynak Yeniçağ: Fatih Eryılmaz: FETÖ üyeleri şuan cezaevlerinde radikalleşiyorlar ..

Erdem Kınay Ft. İkizler - Öptüm 03:20

Erdem Kınay Ft. İkizler - Öptüm

İnan öyle yüz vermem Ve de bakmam ardından Yılışıklık hiç sevmem Soyum aşk ecdadından Kalpse oyuna gelmem Bana öyle haller boş Çalsa hisler her telden Şarkılar endamından Yüreğimde yangınlar Yine mutsuz dargınlar Bana ..

Paradoks Nedir 04:27

Paradoks Nedir

Paradoks, aykırı düşünce, çelişki, karşıtlık demek. Beyin yakan bir videoya ne dersin? Yanıtın evetse, Paradoks Nedir? tam sana göre! Teklifimize yanıtın hayırsa bile Paradoks Nedir'i zihnini açmak, eğlenmek, boş zaman..

Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

Sınıfı Drift Parkuruna Çevirmek 00:08

Sınıfı Drift Parkuruna Çevirmek

Boş geçen derste komik öğrenciler sınıfı drift parkuruna çevirmişler. Komik öğrenci kullandığı sıra ile modifiyeli arabalardan daha iyi drift yapıyor..

  • mızmız tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çin'de Kalitesiz Binalar Bakın Nasıl Yıkıldı 01:03

Çin'de Kalitesiz Binalar Bakın Nasıl Yıkıldı

Çin'de senelerdir boş duran ve kalitesiz malzemeden yapıldığı belirtilen binalar adeta kağıt gibi yerle bir oldu...

Kağıthane'de Alkollü Taksi Sürücüsü Otomobile Çarptı 01:02

Kağıthane'de Alkollü Taksi Sürücüsü Otomobile Çarptı

Kağıthane'de alkollü olduğu iddia edilen taksi sürücüsü kırmızı ışıkta geçerek bir otomobile çarptı. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken taksi sürücüsü aracını bırakıp kaçtı. Takside bulunan boş alkol şişeleri dikkat ..

Akşener'e İzmir'de Büyük Hayal Kırıklığı 00:37

Akşener'e İzmir'de Büyük Hayal Kırıklığı

Meral Akşener, partisince İzmir'in Bergama ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde büyük şok yaşadı. Miting yapılan alan boş kalırken Akşener'i sadece birkaç yüz kişi dinledi...

Kruvasan Tarifi 08:03

Kruvasan Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 cay bardagi siviyag 1 tane yumurta 1 paket yasmaya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 bucuk su bardagi u..

Suyu Bulan Adam 01:41

Suyu Bulan Adam

Bak orda mevcut görmüş olduğunuz suyun üzerine varınca bu çıbığa dikkat edin. şu anda bu bais size bu su elimdeki çıbık suyun üzerine vardımı bana tepki verecek burda su var getme diyecek. tabi tabi tabi suyun olduğunu i..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle 1:10:20

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Ünlü bir kasa hırsızı olan Yılmaz (Yılmaz Güney), cezasını bitirdikten sonra Kayseri'ye sürgüne gönderilir. Artık emniyete gidip sürekli imza atmaktadır. Eski belalı hayatına tövbe etmiştir. Bu arada Kayserisp..

Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti 03:47

Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında konuk ettiği Barcelona'yı 86-82 mağlup etti. Bu sonuçla temsilcimiz ligde 14. galibiyetini aldı. Barcelona Lassa ise 13. kez sahadan mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya Hanga..

  • OFSAYT tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle 1:26:45

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : tanımadığı bir adamın yerine geçen taşralı bir gencin maceraları anlatılır. Osman, iş bulmak üzere İstanbul’a gelmiştir. Fakat başvurduğu her yerden eli boş dönmektedir. Nihayet bir gün talihi değişir. Kendisin..

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr 17:50

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr

Pek içime sinen bir video olmadı, ama buraları da boş bırakmak istemedim. Umarım keyifle izlersiniz. ASMR nedir? ASMR ‘nin Türkçe karşılığının anlamı en basit ifade ile “iç gıdıklanması” olarak tanımlanabilir. Doktorla..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gurme Hamburger Tarifi 07:27

Gurme Hamburger Tarifi

2 adet hamburger köftesi 2 adet hamburger ekmeği 6 dilim karabiberli rozbif 100 gr trüflü gouda peyniri 7-8 yaprak marul 2 tatlı kaşığı hardal Izgara izli döküm tavanın altını açıp ısıtmaya başlayın. 2 adet hamburger e..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Kütüphane'de Gençlerle Erdoğan'ın Dikkat Çeken Diyaloğu 02:29

Kütüphane'de Gençlerle Erdoğan'ın Dikkat Çeken Diyaloğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu'nda Merkezefendi Şehir Kütüphanesi'ni ziyaret edip, gençlerle sohbet etti. Kütüphanede bulunan gençler evde ders çalışamadıklarını söyleyerek sürekli kütüphaneye geldikleri..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Çorumlu Amir - Çorumda Bayram 01:00

Çorumlu Amir - Çorumda Bayram

Sosyal medyanın sevilen adamı Çorumlu Amir Ramazan Bayramı'nda elini öpen çocukları eli boş göndermemiş. Her çocuğa leblebi vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Devasa Arı Kovanını Kaldırmak 04:14

Devasa Arı Kovanını Kaldırmak

Amerika'da boş bir konteyner içine kolonisini kuran dev eşek arılarını kaldırmak için özel ekip çağrılmış. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Ankara'ya Yeni Metro Hatları Yapıyoruz 00:26

Başbakan Yıldırım: Ankara'ya Yeni Metro Hatları Yapıyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, Yenimahalle feraset sahibidir, ince eler sık dokur, İnce'yi eler Erdoğan'ı seçer. Boş lafa karnımız tok. dedi...

Tır Devrilerek Yandı Müdahaleye Giden İtfaiye Kaza Yaptı 03:33

Tır Devrilerek Yandı Müdahaleye Giden İtfaiye Kaza Yaptı

Kaza akşam saat 20. 00 sıralarında Bursa Yenişehir-İnegöl karayolu Ayaz Köyü mevkiinde meydana geldi. Yenişehir'den aldığı boş maden şişelerini Mardin'e götürmek üzere yola çıkan 32 yaşındaki Faruk Yılmaz yönetimindeki 4..

  • BETA tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:36

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Çevresinde cesur ve mert bir delikanlı olarak bilinen Orhan (Orhan Günşiray) minibüs şöförlüğü yaparak geçinen biridir. Bir tesadüf eseri tanıştığı Hacer’den (Evrim Fer) etkilenir. Hacer zengin bir ailenin kızı..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna) 07:06

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna)

200 gr fırın makarna 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 3 diş sarımsak 4 dal zahter kekik 1/3 kalıp hellim peyniri 1,5 çorba kaşığı çam fıstığı 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çay kaşığı karabiber 1,5 çay kaşığı tuz 1..

Görenler Şaşıp Kaldı Ünlü Şarkıcı Garsonluk Yapıyor 03:16

Görenler Şaşıp Kaldı Ünlü Şarkıcı Garsonluk Yapıyor

Uzun yıllar eski eşi Tahsin Berk ile beraber restoran işleten Zeynep Casalini, ayrıldıktan sonrada restoran işini bırakmadı. Müzik hayatına devam eden Casalini boş vakitlerinde ise yeni..

  • BETA tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nusret'in Telefonuyla Uğraşan Çalışanlarını Basması 00:42

Nusret'in Telefonuyla Uğraşan Çalışanlarını Basması

Nusret Gökçe, her şeyi popüler olmak için yaşayan adam,bu kez çalışanlarının boş anında telefonuyla uğraştıklarını görünce baskın veriyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Spiral Makinesiyle Kesilen Saç Varilin Patlaması 00:27

Spiral Makinesiyle Kesilen Saç Varilin Patlaması

Brezilya'nın Minas Gerais eyaletinde yaşayan ve spiral makinesiyle boş olan yağ varilini keserek kendine barbekü yapmak isteyen adam, varilin patlamasıyla neye uğradığını şaşırmış..

  • JET TV tarafından
  • 550 görüntüleme
  • 6 yıl önce