#Sila bos yere

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Mustafa Yumlu'nun Yaptığı Muhteşem Defans 00:16

Mustafa Yumlu'nun Yaptığı Muhteşem Defans

O Kadar Çabaya Rağmen Yedikleri Gol, Braveheart Mustafa'nın Yıkılıp Yere Kapanması Gerçekten iç Parçalıyor. Harbiden Futbolun Adaleti Yok...

Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'da Tutuklandı 00:58

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'

Almanya’nın Saarland eyaletinde Suriye uyruklu bir şahıs terör saldırısı planladığı gerekçesiyle tutuklandı. Saarbücken savcılığı, zanlının IŞİD terör örgütüyle temasa geçtiğini ve saldırı hazırlığı için para talep etti..

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi 00:45

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Tsukiji balık pazarında düzenlenen açık artırmada, 212 kilo ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinos balığı, 72 milyon Yen’e satıldı. Devasa ton balığını ise yine SushiZanmai restoranlar zinci..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Köpek Uçmak İstemiş  Çizgi Film Bebek Şarkıları 20:42

Köpek Uçmak İstemiş Çizgi Film Bebek Şarkıları

Köpek uçmak istemiş bir gün kargaya gitmiş Karga ona anlatmış bizimki de inanmış Tırmanmış koşa koşa balkonun kenarına Açmış bacaklarını dikmiş kulaklarını Havlayıp birkaç kere atmış kendini yere..

Emekliye Ayrıldığını Unutan Yarış Atından Üstündeki Adamı Düşüren Efsane Koşu 02:05

Emekliye Ayrıldığını Unutan Yarış Atından Üstündeki Adamı Düşüren Efsa

Pistlerin eski yarışçısı Shamrock, unutkanlığının neden olduğu söylenen uzun bir koşu yaptı. Sonucunda ise üzerindeki adamı yere düşürdü. Sevindirici haber ise ikisinde de bir sorun yok.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Öfkelenen Adam  Tokat Manyağı Yaptı 01:00

Öfkelenen Adam Tokat Manyağı Yaptı

Görgü tanıkları insan ve St. Petersburg iki trafik polisi arasındaki öfkeli çatışma filme. görüntüleri - video kelepçele onu çalışırken yere bir eşofman şiddetli bir adamı vurma iki kolluk kuvvetleri gibi. Ancak, kalan o..

  • PITIRCIK tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dili Boğazına Kaçan Futbolcuyu Rakip Takım Masörü Kurtardı 02:41

Dili Boğazına Kaçan Futbolcuyu Rakip Takım Masörü Kurtardı

Kozan Belediyespor'un futbolcusu Özgür Akıncı, Karacabey Birlikspor maçında bir anda yere yığıldı. Hemen müdahale eden rakip takım masörü Mahmut Serçel, boğaza kaçan dili çıkararak genç futbolcunun hayatını kurtardı...

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı 01:13

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı

Facebook, fotoğraf makinesini akıllı telefon uygulamasında merkezi bir yere yerleştiriyor ve rakip Snapchat gibi kullanıcıları daha fazla fotoğraf çekmeye ve dijital çıkartmalarla düzenlemeye teşvik ediyor. facebook sna..

Gençalp Alpçatan - Çağrışa Çağrışa (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017) 02:51

Gençalp Alpçatan - Çağrışa Çağrışa (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017)

Çağrışa çağrışa havada turna Bağdat’ tan mı geldin Ağzında hurma Emanetim sana sılama uğra Eğlen turnam eğlen pire gidelim Eğlen turnam eğlen şaha gidelim Ali’ nin çağırdığı yere varalım Hasanla Hüseyin’ e gönül vereli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Drone Ambulanslar Geliyor 00:40

Drone Ambulanslar Geliyor

Amerika merkezli Fast Company ekonomi dergisinin, sağlık alanında yaratıcı teknolojileri tanıttığı etkinliğinde, bir drone ambulans planı sergilendi. Hastaların, normal ambulanslardan ve helikopterlerden daha hızlı ve e..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Yaşlı Adamın İrlandalı Boksöre Rakip Çıkması 00:53

Yaşlı Adamın İrlandalı Boksöre Rakip Çıkması

Kartal'da park yeri yüzünden çıkan kavgada kendisine tekme atmaya çalışan genç şahsı tek yumrukla yere seren yaşlı adam akıllara İrlandalı Boksörü getirdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Hoffenheim'da Sandro Wagner'in İşaret Parmağı Ortadan İkiye Kırıldı 00:25

Hoffenheim'da Sandro Wagner'in İşaret Parmağı Ortadan İkiye Kırıldı

Bundesliga'daki Hertha Berlin-Hoffenheim maçında rakip takım oyuncusu Sandro Wagner, Ibisevic ile çarpıştı. Yere düşen tecrübeli futbolcunun sol işaret parmağı ortadan ikiye kırıldı...

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları 03:28

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları

İzleyenler bilir, buz hokeyinde omuz atmak, fazla abanmadan ileri itlemek serbesttir. O yüzden her 5 maçın 2 tanesinde yumruk yumruğa kavga çıkar, evet kavgada serbesttir. Ama kuralları var. Kavga eden sadece 2 veya çift..

Canım Kardeşim 37.Bölüm 10:57

Canım Kardeşim 37.Bölüm

Sirkten kaçan bir maymun, bir yavru fil ve birkaç hayvan Mine ile Mügelerin bahçesine oyun oynamaya gelirler. Mine ve Müge bu sürpriz misafirlerden çok mutlu olurlar. Ama Galip bey ve Lale hanım sirk yetkililerini arayıp..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Gülay - Beni Verme Ellere 04:24

Gülay - Beni Verme Ellere

Gülay Beni Verme Ellere Şarkı Sözü Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gösterme kimseye Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gönderme bir yere Sarıl bana kal biraz öyle Dur biraz öyle sus biraz öyle Sarıl ..

Redd - İtiraf 03:22

Redd - İtiraf

Ben Hep Koparttım Hep Ama Hep Kanattım Kalbe Düşman Yaşadım Bazen Kendimi, Bazen De Başka Birini Benzin Döküp Yaktım Ama Şimdi Bu Sürtük Bedende Patlayacak Gibi Vuruyor Kalbim Kendi Kendime Kaldığımda Kimse Görmüyorken A..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salıncakta Herşeyden Habersiz Salınmak 00:16

Salıncakta Herşeyden Habersiz Salınmak

salıncakta sallanırken salıncak dayanamayıp çöktü..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanılmaz komik Şaka 00:22

İnanılmaz komik Şaka

arkadaşlar arasında güldüren şaka..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Yaşında İnanılmaz Derece! Geleceğin Kadın Bolt'u 02:12

12 Yaşında İnanılmaz Derece! Geleceğin Kadın Bolt'u

Brianna Lyston, ismini şimdiden bir yere not etmekte fayda var. 200 metreyi 23.46 ile koşarak son günlerde spor kamuoyunun en çok dikkatini çeken isimlerden biri olmayı başardı bile.....

Sivas Kongresi izle 12:06

Sivas Kongresi izle

Türk Kurtuluş Savaşı tarihinde önemli bir yere sahip olan Sivas Kongresi'nin 64. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanmış belgeselde; Sivas Kongresi öncesi işgale uğrayan ülkenin durumu ve yaşanan sıkıntılar, Sivas Kongresi, k..