#Sila bos yere

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun 03:21

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun

Ederin Olsun şarkı sözleri ile... Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа b..

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü 03:12

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü

Kars'ta, yüksek kesimlere kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Hava sıcaklığının gece eksi 7’yi gördüğü kentte su birikintileri dondu. Vatandaşın havaya serptiği suyun yere düş..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Bir cisim yaklaşıyor... 01:27

Bir cisim yaklaşıyor...

''YERE DÜŞEN ALEV TOPU GÖRDÜM'' DEDİ,, BÜTÜN KÖYÜ AYAĞA KALDIRDI, BARTIN'DA BİR VATANDAŞIN GÖRDÜM DEDİĞİ O CİSMİ BULMAK İÇİN EKİPLER SAATLERCE ARAMA YAPTI, AMA SÜZÜLE SÜZÜLE İNDİĞİ SÖYLENEN O CİSİM HİÇ BİR YERDE BULUNAMA..

Kredi çekip aldı omzundan indirmiyor! 01:57

Kredi çekip aldı omzundan indirmiyor!

Kredi çekip aldı, bir saniye bile yanından ayırmıyor Sivas'ta 13 yıl önce kredi çekerek aldığı Sabri isimli papağanını yanından ayırmayan Hateme Karabulut, her yere papağanıyla gidiyor Sivas'ta 13 yıl önce kredi çekere..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Sara - Beyaz Gömlek 04:58

Sara - Beyaz Gömlek

Beyaz Gömlek şarkı sözleri ile Yollara kokun sinmiş, rüzgarlar siler Kalbimden hangi yağmur silecek seni? Göçtüğüm her diyarın hasreti başka Oysa hep doğan güneş sana benzer Kalbimi yaprak yaprak dağıttım her yere Her..

Ezel - Ezel 5.Bölüm | Aşk mı Kaderi Kovalar, Kader mi Aşkı? - HD 1:33:31

Ezel - Ezel 5.Bölüm | Aşk mı Kaderi Kovalar, Kader mi Aşkı? - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 5. Bölüm ÖzetnnEzel, Bahar ve Eyşan’ı sürpriz bir yere götürür. O g..

  • Dizi TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Keşke bekleseydin öğretmenim! 01:35

Keşke bekleseydin öğretmenim!

4 GÜN ÖNCE EMEKLİ OLMUŞTU... YENİ BİR EV ALDI, YAKINDA TAŞINACAK, EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKARACAKTI. BU SABAH ANAHTARINI EVDE UNUTTU. ÇİLİNGİR ÇAĞIRDI... BİRAZ GECİKİNCE KENDİ HALLETMEK İSTEDİ. ÜST KATTAN EVİNE GİRMEYE ÇALI..

Mutfak Elemanının Kaygan Zemin ile İmtihanı 00:21

Mutfak Elemanının Kaygan Zemin ile İmtihanı

Bir restoranın mutfak bölümünde çalışan adam zeminin kaygan olduğunu fark etmemiş ve ayağı kayıp yere düşmüş. Bu duruma kendi de gülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Buzlu Merdivenleri Hesaba Katmayan Adam 00:18

Buzlu Merdivenleri Hesaba Katmayan Adam

Evinde çıkmak üzere olan adam veranda da buz tutan merdivenleri fark etmeyince ayağı kaymış ve yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən) 02:53

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən)

Söz-Müzik: Şöhret Memmedov Fikir Yazarı: Dildara Eyubova Düzenleme: Mustafa Ceceli Türkçe söz: Mustafa Ceceli Kemençe: Ekin Uzunlar Percussion, Gitar: Mustafa Ceceli Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Mura..

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O) 02:16

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O)

Şarkı sözleri: Kendine güven ver önce alıştır sonra da gel geçmişimi araştır Yüzüme vur diyemi benimlesin? git önce kendi geçmişini karıştır , Seni çok seviyorum demeyle olmuyor seviyorsan ailenle tanıştır , Made..

Sarhoş Gencin Uyarı Levhası ile İmtihanı 00:07

Sarhoş Gencin Uyarı Levhası ile İmtihanı

Alkolü fazla kaçıran genç su kenarındaki uyarı levhasını yerinden sökmüş. Ancak levha biraz ağır olunca genç levhayla beraber yere kapaklanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bize bu etleri yedirdiler! 01:27

Bize bu etleri yedirdiler!

İstanbul Kağıthane'de hem kasap hem de restoran olarak çalışan bir işletmeye et taşındığı sırada mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı. Sevkiyatı yapan işçiler, tüm hijyen koşullarını hiçe sayarak çamurlu ayakkabılarıy..

DİLAN, TİKTOK KAVGASINDA ÖLDÜ! 02:11

DİLAN, TİKTOK KAVGASINDA ÖLDÜ!

Sarıyer'de, 4 Şubat'ta boynuna isabet eden kurşunla hayatını kaybeden 14 yaşındaki Dilan Tekel'in yok yere canından olduğu belirlendi...

Dilenci operasyonunda 2. perde! 03:21

Dilenci operasyonunda 2. perde!

İSTANBUL BEYAZIT MEYDANI'NDA, ÇÖPTEN YEMEK YER GİBİ YAPIP ÇOCUKLARI DUYGU SÖMÜRÜSÜNE ALET EDEN DİLENCİLERİ DÜN AKŞAM EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. SHOW HABER VE ZABITA EKİPLERİ BUGÜN AYNI YERE GİTTİ, O DİLENCİLER İŞ BAŞIND..

Cep telefonuna bakarken canından oluyordu 00:48

Cep telefonuna bakarken canından oluyordu

Sarıyer'de kaldırımda yürürken cep telefonuna bakan genç kıza, yolun karşısına geçtiği sırada otomobil çarptı. Yere düşerek yüzünü kaldırıma vuran genç kız kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kaza anı güvenlik kamerasın..

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session) 03:33

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

Sinop'ta selin denize taşıdığı 35 bin ton tomruk sahilden toplanıyor 02:05

Sinop'ta selin denize taşıdığı 35 bin ton tomruk sahilden toplanıyor

Sel, Sinop'ta tonlarca ağırlıktaki tomruğu aldı, Karadeniz'e taşıdı. Sinop sahili tomruklarla kaplandı. Tomruk adacıkları oluştu. Tekneler şimdi o tomrukları topluyor. Batı Karadeniz'deki sel felaketinin izleri Karadeni..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

Çuvallı Çoraplı Silah Zulası 01:28

Çuvallı Çoraplı Silah Zulası

SİLAHLARI ÖYLE BİR YERE ZULALADILAR Kİ, ÖZEL HAREKAT BİLE GÖZLERİNE İNANAMADI... MERSİN'DEKİ OPERASYONDA,ÇORAPLARİN İÇİNE GİZLENMİŞ HALDE, ÇUVAL ÇUVAL SİLAH BULUNDU...

Eğlenirken Ayarı Kaçıran Yaşlı Çift 00:45

Eğlenirken Ayarı Kaçıran Yaşlı Çift

Bir huzur evinde düzenlenen eğlencede önce saksıyla dans eden çift bir süre sonra saksıyı aralarına alınca yere düşmüşler...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sandalye Üzerindeki Dansı Yerde Biten Kadın 00:14

Sandalye Üzerindeki Dansı Yerde Biten Kadın

Evinde çalan müziğe sandalye üzerinde dansıyla eşlik eden kadın dengesini kaybedip yere düşmüş. Kadın bu düşüşe kendi de gülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 3 yıl önce
O Hamak Sana Göre Değil 00:26

O Hamak Sana Göre Değil

Kaldığı otelin sahilindeki hamaklardan birine yatmak isteyen kadın, kilolarından dolayı zorlanmış ve sonunda yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bisikletli Kadını Düşüren Land Rover 00:17

Bisikletli Kadını Düşüren Land Rover

Köy yolunda bisiklet sürerek ilerleyen bisikletli kadınlardan biri yanlarından hızla geçen Land Rover yüzünden yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ezel - Ezel 5.Bölüm | Aşk mı Kaderi Kovalar, Kader mi Aşkı? - HD 1:33:31

Ezel - Ezel 5.Bölüm | Aşk mı Kaderi Kovalar, Kader mi Aşkı? - HD

Ezel 5. Bölüm ÖzetnnEzel, Bahar ve Eyşan’ı sürpriz bir yere götürür. O gece, Eyşan’ı derinden sarsar. Görüntüde Ezel hedefi on ikiden vurmuştur. Ama işler her zaman istediği gibi gitmeyecektir. Sabrı tükenen Ali, adamla..

  • Dizi TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 3 yıl önce