#Silah yardımı

Ortalığı Kasıp Kavuran Mini Silahlı Çatışma 04:42

Ortalığı Kasıp Kavuran Mini Silahlı Çatışma

Corridor Digital hazırladığı birbirinden güzel videolarına bir yenisini daha ekleyerek, doyurucu bir aksiyon çalışmasına imza atamış...

  • JET TV tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rizeli Hacı Amca Atış Yaparken Silahının Sapı Elinde Kalıyor 00:48

Rizeli Hacı Amca Atış Yaparken Silahının Sapı Elinde Kalıyor

Rizeli amcamız silahla atış yaparken silah elinde dağılıyor...

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin - Silahlar Kimin Eline Geçiyor 04:35

Vatanım Sensin - Silahlar Kimin Eline Geçiyor

Vatanım Sensin 14.Bölüm de Savaşın gidişatını etkileyecek silah mühimmatına ulaşan Cevdet, Eşref Paşa'nın sürpriz hamlesiyle yeni bir yola giriyor!..

  • ANKA tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FARC, Adını ve Logosunu Değiştirdi 00:50

FARC, Adını ve Logosunu Değiştirdi

Silah bırakarak, siyasi alanda faaliyet yürütme kararı alan Kolombiya devrimci silahlı güçleri 'FARC', adını ve logosunu değiştirdi. FARC, partinin logosu olarak da kırmızı gülü seçti....

Kapatılacak Denilen İncirlik Üssü İçin Sürpriz Gelişme 02:17

Kapatılacak Denilen İncirlik Üssü İçin Sürpriz Gelişme

ABD nin PYD ye silah desteği nedeniyle kapatılacak söylentisi çıkan İncirlik Üssünde yeni bir gelişme yaşandı.ABD Hava Kuvvetleri üssün modernizasyonu için 30 milyon Dolarlık fon talep etti...

Oyuncak Tabancalı Üniversite Öğrencisini Böyle Vurdular! 01:05

Oyuncak Tabancalı Üniversite Öğrencisini Böyle Vurdular!

ABD polisi New York kentinde evinde elinde silah ve bıçakla dakikalarca polise direnen 31 yaşındaki üniversite öğrencisi Miguel Richards'ı öldürdü. Gencin neden oyuncak silahla direndiği ise bilinmiyor...

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle 04:57

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle

Kedi Tom yine yaramaz fare Jerry'nin peşindedir. Birbirlerini araba ile kovalayan yaramaz ikili bakın etrafın başına ne işler açar.Keyifli seyirler.. Tom ve Jerry genel konusu: Ev kedisi Tom ile evin yiyeceğiyle beslene..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu 01:37

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu İstanbul'un 39 ilçesinde, 5 bin polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Uygulaması adı verilen geniş çaplı asayiş operasyonu yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Yeditepe Huzu..

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:08

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle

Film Özeti Carl Hamilton uluslararası bir örgütten gelişmiş bir güdümlü füze çalan teroristlerin peşine düşer. Ama roketleri arzu ettiği gibi yönlendiremeden sorunlarla karşılaşır ve kaçmayı seçer. Roketlerin Somalili ba..

  • Film İzle tarafından
  • 6.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Örgütünün Kış Üslenmesine Darbe 00:16

Terör Örgütünün Kış Üslenmesine Darbe

Hakkari merkez Oğul Köyü İnek Tepe bölgesinde güvenlik güçlerinin arazi arama tarama faaliyeti neticesinde, bölücü terör örgütünün kış üslenmesi için hazırladığı silah, mühimmat ve yaşamsal malzemeler ele geçirildi..

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 00:39

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Görüntülerde, ellerinde silah olan zanlılar koşarak olay yerinden uzaklaşı..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 01:50

İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çık..

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe 00:59

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi dağlık ve kırsal alanda faaliyet yürüten terör örgütü PKK mensuplarına yönelik yürütülen Bayrak-61 Şehit Jandarma Teğmen Recep Erdoğan-2 operasyonu kapsamında yürütülen çalışmalarda örgüte ait ..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı 00:52

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı

Endonezya'da 72. Ulusal Silahlı Kuvvetleri Günü, Endonezya'nın Banten kentinde askeri geçit töreni ile kutlandı. Törende, Türkiye ve Endonezya ortaklığında yapılan Kaplan tankı, savaş helikopterleri, denizaltıları ve sil..

Başbakanlık Ofisi Yakınlarında Hareketli Dakikalar 01:26

Başbakanlık Ofisi Yakınlarında Hareketli Dakikalar

Beşiktaş'ta bulunan Başbakanlık Ofisi yakınlarında baba ile oğul arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu. Oğlunu silahla yaralayan baba gözaltına alınırken olay nedeniyle Başbakanlık Ofisi çevresinde hareketli dakikal..

Sancaktepe'de Esrarengiz Görüntü! 00:31

Sancaktepe'de Esrarengiz Görüntü!

Sancaktepe'de gökyüzündeki bulutların elinde silah tutan bir asker şekli alması görenleri hayrete düşürdü. Bulutların ilginç görünümüyle karşılaşan vatandaşlar bol bol fotoğraf ve video çekti...

ÖSO Tugayları İdlib İçin Yola Çıktı 01:19

ÖSO Tugayları İdlib İçin Yola Çıktı

Astana görüşmeleri kapsamında uzlaşmaya varılan çatışmasız bölgeler mutabakatı gereği TSK'nin operasyon hazırlığı yaptığı İdlib için ÖSO destek birlikleri yola çıktı. Sınır hattına son 20 gündür silah, asker, cephane ve ..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Diyarbakır'da Terör Operasyonu 00:49

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Ergani ilçesinde yol kontrolünde biri kadın 2 terörist ile 2 terör örgütü işbirlikçisi yakalandı. Hani ve Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, tuzaklanan EYP kontrollü bir şekilde imha edildi, çok mikt..

Oyunculara Taş Çıkaran Kedicik 00:09

Oyunculara Taş Çıkaran Kedicik

Silah sıkmış gibi yapan sahibine ölü takliti yapan kedi ...

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'ın Koruma Ekibine Verilen Yerli Silahlar Görüntülendi 01:23

Erdoğan'ın Koruma Ekibine Verilen Yerli Silahlar Görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibi, Türk mühendislerince tasarlanan Milli Piyade Tüfeği'ni (MPT-76) kullanmaya başladı...

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıracağım 01:11

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıraca

Donald Trump İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmayla ilgili yeni stratejisini açıkladı. Trump, söz konusu anlaşmanın kötü bir anlaşma olduğunu ve İran’a nükleer silah programına devam etmek için bir fırsat sundu..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Az Kalsın Kendini Vuruyordu! 00:29

Az Kalsın Kendini Vuruyordu!

Smith Wesson'la atış yapan kadın yürekleri ağza getirdi. Güçlü silahı elinde tutmakta zorlanan kadının görüntüleri neredeyse kendini vuracaktı yorumlarına sebep oldu...

Polislere Sizinle Savaşacağım Dedi, Küfürler Yağdırdı 01:56

Polislere Sizinle Savaşacağım Dedi, Küfürler Yağdırdı

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan Park Polisi uygulamasında üzerilerinde silah ele geçen iki şahsın gözaltına alınması esnasında gerginlik yaşandı. Polislere zorluk çıkaran ve tehdit savuran 2 kişi yaka paç..

BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı  01:23

BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı

2017 IAA tüm BMW olayları görmek için ilk arasında olacak. BMW Frankfurt IAA Otomobil 2017 show Ana'da yeni modelleri ve konsept araçlar olağanüstü bir gösteri ile markanın gelecek ürün saldırıya başlayan silah ateş. Çeş..

  • BETA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce