#Silah yardımı

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı  Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. 02:42

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında iki muhalif grubun Babul Sel..

Red Dead Redemption 2 Official Trailer 01:29

Red Dead Redemption 2 Official Trailer

The all-new trailer for Red Dead Redemption 2, the story of outlaw Arthur Morgan and the Van der Linde gang as they rob, fight and steal their way across the vast and rugged heart of America in order to survive. Coming S..

  • BETA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Havaya Ateş Eden Düğün Magandası 04:10

Almanya'da Havaya Ateş Eden Düğün Magandası

Almanya'da trafiği kesip, cadde ortasında düğün kutlaması yapan, havaya silah sıkan arabayla lastik yakan, korna sesi gibi düğün ritünellerini gerçekleştiren kalabalığı almanlar şaşkınlıkla izlemiş. Bu grubun hangi ulust..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü 00:48

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü Erzurum’un Karayazı ilçesi kırsal alanında güvenlik güçleriyle çatışmaya giren PKK’lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. Alınan bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Karay..

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı! 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı!

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı 01:47

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül 'Dünyada artık terörle mücadele diye bir kavram yok. Soğuk savaşın bitmesinden hemen so..

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Morgda Bile Silahını Bırakmayan Şehit Gözyaşlarına Boğdu 01:39

Morgda Bile Silahını Bırakmayan Şehit Gözyaşlarına Boğdu

1996 yılında Bingöl kırsalında 26 askeriyle birlikte şehit düşen Asteğmen Sunay Civan, silahını bırakmayınca silahıyla beraber morga kaldırılmak zorunda kalınmıştı. Morga gelen silah arkadaşları da kenetlenmiş parmakları..

Meryem 18. Bölüm Fragmanı 00:49

Meryem 18. Bölüm Fragmanı

Meryem 18. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, namlunun ucunda! Oktay, Meryem ve Savaş'ı öldürecek mi? Oktay, Savaş'a silah doğrulturak artık ondan kurtulmak ister. Meryem, Oktay'ın bunu yapmasına izin vermez. Oktay'ın çekt..

Başbakan Yıldırım Beklentimiz ABD'nin YPG İle Ortaklığını Bir An Önce Sona Erdirmesi 01:08

Başbakan Yıldırım Beklentimiz ABD'nin YPG İle Ortaklığını Bir An Önce

Başbakan Yıldırım, Trump'ın YPG'ye silah verilmeyeceği sözü ile ilgili, Beklentimiz bir an önce bu ortaklığı sona erdirmeleri ve gerçek ortaklarına, müttefiklerine geri dönmeleri. dedi...

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At 00:54

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At

At, Atgiller (Equidae) familyasına dâhil otobur bir memeli hayvandır. Evcilleri olduğu gibi, Amerikan bozkırlarında “Mustang” ve Altay dağlarının her iki yanındaki açık arazilerde “Prezewalski” denen yabani atlar sürüler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sapan Kullanmayı Abartan Çinliler 01:03

Sapan Kullanmayı Abartan Çinliler

Silah taşımanın yasak olduğu Çin'de vatandaşlar bu açığı kapatmak için sapana yönelmiş Sapanla nasıl atış yapılır neler için kullanılır Çinlilerden öğrenelim efendim..

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Salyangozların Saldırılara Karşı Kendilerini Şaşırtan Korumaları 01:16

Salyangozların Saldırılara Karşı Kendilerini Şaşırtan Korumaları

Uğradıkları saldırılara karşı salyangozlar kabuğunu bir silah olarak kullandığını biliyor muydunuz?..

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En İyi 10 Süper Kahraman Silahı 03:02

En İyi 10 Süper Kahraman Silahı

Bu videoda hoşunuza gidecek en güçlü süper kahraman silahlarını derledik izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Tekmeli Silahlı Bir Garip Rus Kavgası 01:56

Tekmeli Silahlı Bir Garip Rus Kavgası

sebebini bilmediğim bir neden yüzünden kavga eden ruslardan birinin agresif tavırları ve kendisine gelen deli gücü sayesinde ortalığı dağıtması sonucu diğer rus silah çekti..

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 20. Bölüm Fragmanı 00:55

Meryem 20. Bölüm Fragmanı

Meryem 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, babasının katilini öğreniyor! Meryem, intikam için Oktay'ı öldürecek mi? Meryem, babasının katilini öğrenmiştir. Oktay ile yüzleşmek için yanına gitmeye karar verir. Buld..

Killing Floor 2 Krampus Christmas Seasonal Event PS4 01:41

Killing Floor 2 Krampus Christmas Seasonal Event PS4

Killing Floor 2 Krampus Noel Mevsimlik Etkinliği burada ve Tatil Mevsimi için yeni içerikle yükleniyor! Hediyeler arasında yeni bir harita (Krampus Lair) ve yeni bir patron - Krampus kendisi var! Güncelleme ayrıca 5 yeni..

  • BETA tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı 04:16

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı

Gaziantep'te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı. Gaziantep'te altın tamirciliği yapan Şahin D. (35), saat 16.30 sıralarında Beyazlar Mahallesi 44 Nolu sokak içerisindeki 4..

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Kudüs İçin Acil Eylem Çağrısı 03:42

Kudüs İçin Acil Eylem Çağrısı

Müslüman ülkeler birbirlerine karşı silah kullanıyor, İsrail'i ise sadece kınamakla yetiniyor. Yarın İstanbul'da toplanacak İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nde, Kudüs konusunda güçlü karar çıkması bekleniyor. Müslüman ..

Masked Forces Tanıtım Videosu 01:11

Masked Forces Tanıtım Videosu

Maskeli Kuvvetleri ile çekim mekaniği test etmek ve benzersiz, eğlenceli bir deneyim zevk almak. Eğer hemen kontrol edebilirsiniz yükseltmeleri bir zırh / silah dükkanı yanı sıra bol bulabilirsiniz oyunda dahil. Eğer aks..

  • BETA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..