#Silah yardımı

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti 01:00

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti

Geçtiğimiz Pazar günü, Californiya eyaletinin başkenti Sacramento'da 22 yaşındaki siyahi Stephon Clark suçsuz yere öldürüldü. Clark'ın bir arabayı soyduğuna dair ihbarla harekete geçen ABD polisi, elindeki telefonu silah..

Alişan - Ah Le Yar 05:50

Alişan - Ah Le Yar

Sana olan duyguları bir bilebilsen Anlatabilsem,belki severdin... İçimdeki hasretini bir duyabilsen Anlayabilsen,belki benimdin... Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

Yeşilçam'da Kovboylar 01:18

Yeşilçam'da Kovboylar

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Doğu Guta'da Kimyasal Vahşet 01:00

Doğu Guta'da Kimyasal Vahşet

Esed rejimi yine katliam yaptı... Dün gece Doğu Guta'nın Duma beldesine düzenlenen kimyasal silah saldırısında 75 sivil hayatını kaybetti, 1000'den fazla sivil gazdan etkilendi. Bundan tam bir yıl önce, İdlib'te Han Şeyh..

Kızı Katledilen Doğu Gutalı Babanın Yürek Burkan Vedası 00:59

Kızı Katledilen Doğu Gutalı Babanın Yürek Burkan Vedası

Beşşar Esed rejiminin, abluka altında tuttuğu Doğu Guta bölgesinde muhaliflerin kontrolündeki son nokta olan Duma ilçesine düzenlediği kimyasal silah saldırısında ölen sivillerin görüntülerinde, çoğunun gözünün açık oldu..

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu 01:03

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında katır ile silah ve patlayıcı madde taşıdıkları belirlenen bölücü terör örgüt mensupları, jandarma ekiplerince silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile etkisiz hale getirildi...

Başbakan Yıldırım'dan Esed Rejimine Operasyona İlişkin Değerlendirme 01:58

Başbakan Yıldırım'dan Esed Rejimine Operasyona İlişkin Değerlendirme

Başbakan Yıldırım, Bugüne kadar kılını kıpırdatmayanların, kimyasal silah kullanıldıktan sonra harekete geçmeleri geç kalmış bir harekettir. Ama yine de alçak katillere verilmiş gecikmiş bir cevaptır. dedi...

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı 02:16

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı

2. Dünya Savaşı döneminde geçen film, Moe Berg'in hayatını konu ediyor. İyi bir üniverisite mezunu olan ve 12 dil konuşabilen Berg, 15 yıl boyunca Chicago White Sox ve Washington Senators gibi takımlarda beysbol oynamışt..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda 01:31

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda

Katmerciler tarafından geliştirilen Uzaktan Kumandalı Atış Platformu (UKAP), her türlü zorlu koşulu içeren saha testlerine başarıyla devam ediyor. Üzerinde silah ve uydu haberleşme sistemi bulunan UKAP'a, elektro optik, ..

Brezilyalı Soygunculardan Modern Yöntem 00:56

Brezilyalı Soygunculardan Modern Yöntem

Brezilya'da, sokakta yürüyen insanların üzerine arabalarının içerisinden silah doğrultarak çantalarını çalan soyguncuların yöntemi dikkat çekiyor...

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tim Fragman 02:08

Tim Fragman

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri 01:59

280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri

Uzun menzilli karadan karaya silah sistemi olan Bora füzesi ise 280 kilometre azami menzile sahip bulunuyor. Gece ve gündüz, her türlü hava ve arazi şartlarında görev yapabilen sistem, yüksek öncelikli hedefler üzerine y..

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya! 06:51

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya!

Derya, oğlu Ali'yi almak için hastaneden kaçmıştır. Derya, Ali'yi aldıktan sonra Oğuz Karahan'ın planını yerine getiren Erdem ile birlikte boş bir binaya götürülür. Oğuz Karahan, Halil'i arayıp Derya'nın bulunduğu deponu..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor 01:32

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mehmetçik, Şırnak İncebel Dağları'nda 28 gündür zor arazi ve hava şartlarında sürdürdüğü operasyonda, bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan 48 mağarada, 450 muhtelif tipte silah, 258 bin 956 muhtelif mühimmat, 5 ton ..

Cs GO - Dev Güncelleme - Herşey Değişti 22:06

Cs GO - Dev Güncelleme - Herşey Değişti

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli counter strike oynadım iyi seyirler. Kanalıma Abone olmayı unutmayın. Güncelleme PACH =CS:GO’ya 21 Haziran tarihinde küçük ve diğerlerinden farklı içerikli bir güncell..

Edirne'de Aynı Günde İkinci Kadın Cinayeti 02:05

Edirne'de Aynı Günde İkinci Kadın Cinayeti

Edirne’de, aralarında gönül ilişkisi bulunduğu iddia edilen çift, tek katlı binada ölü bulundu. Polis ekipleri, olay yerinde tek bir silah bulurken, bir cinayet ve ardından aynı silahla intihar şüphesi üzerinde duruyor...

Çılgın Türk Pilotlardan Ağızları Açık Bırakan Gösteri 01:28

Çılgın Türk Pilotlardan Ağızları Açık Bırakan Gösteri

Sikorsky helikopterlerini adeta bir otomobil gibi komuta eden çılgın Türk pilotlar, silah arkadaşlarını böyle selamladı...

Oğluyla Kavga Eden Genci Silahla Yaraladı 00:50

Oğluyla Kavga Eden Genci Silahla Yaraladı

Diyarbakır'da bilinmeyen bir sebeple M.S. ile M.B tartıştı. M.S.'nin durumu babasına anlatmasının ardından, ismi öğrenilemeyen baba, eşi ve çocuklarıyla M.B.'nin geç saate ders çalıştığı parka geldi. Tarafların bir araya..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm -Artık Evlenelim Mi? 04:26

Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm -Artık Evlenelim Mi?

18. bölüm özeti: Veysel’in kaçırılması başta Nesrin olmak üzere herkesi sarsar. Veysel’in hayatını kurtarmanın tek yolu, Ali’nin turnuva maçını kaybedip elenmesidir. Ali için hayalleriyle vedalaşma vaktidir. Ancak Şahin ..

  • ANKA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 29.Bölüm - Oyun Bitti Cevdet! 05:34

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Oyun Bitti Cevdet!

Vasili kurduğu tuzak sayesinde Cevdet'in bir vatansever olduğunu öğreniyor; onu öldürmek için silahını çekiyor! Vasili, kurduğu oyunla Cevdet'in gerçek yüzünü ortaya çıkarır. Kendisine yapılan ihaneti kabullenemeyen Vasi..

  • ANKA tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Durak Hd İzle 1:25:01

Son Durak Hd İzle

Birkaç siyahi genç, San Francisco kentinin Oakland bölgesinde yer alan Fruitvale adlı BART geçiş istasyonunda protesto eylemi yaparlar. Polisler tarafından geri püskürtülmeye çalışılan eylemcilerin sesi, duyulan birkaç e..

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı! 05:31

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı!

Okuldan atılan Tarık'ın tekrardan işe başlaması için Melis ve tayfa iş başında! Kıvanç'ın babası Gürol yüzünden işten atılan Tarık'ı kurtarmak Melis ve tayfaya kalıyor. Koçlarını tekrardan okulda görmek isteyen Hakan, Fi..

  • ANKA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silahlı Kuvvetlere Minyatür Füze 01:41

Silahlı Kuvvetlere Minyatür Füze

Silahlı Kuvvetlere Minyatür Füze İzle..

Dust 2 Muhtar Adayı 05:47

Dust 2 Muhtar Adayı

Ülkemiz çok zorlu bir virajdan geçiyor, eğer şu an Counter seçimlerinde doğru kişiye oy vermezsek, yarın Dust 3 - Dust 4 - Dust 5 geldiğinde silah alacak yer bulamayız. Daha demokratik bir Counter Strike için, Muhtar Ad..

  • JET TV tarafından
  • 268 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaya Çilingiroğlu'ndan Tepki Çeken Paylaşım - Silmek Zorunda Kaldı 04:55

Kaya Çilingiroğlu'ndan Tepki Çeken Paylaşım - Silmek Zorunda Kaldı

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, oğlunun eline silah verip çektiği fotoğrafı paylaşınca sosyal medyada tepki çekti. Çilingiroğlu, fotoğrafı kısa süre sonra kaldırmak zorunda kaldı....

  • BETA tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Son Oyun Film İzle 1:39:15

Son Oyun Film İzle

Filmin Konusu: Aksiyon film tutkunları ve Jason Statham hayranları işte size Jason Statham’dan aksiyon dolu yepyeni bir film daha. Filmde, kumar oynamayı çok seven her zaman kumar oynayan bir adam, zaman geçtikçe aslında..

  • Tv Series tarafından
  • 7.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce