#Silah yardımı

Fön Makinası Ve Tuvalet Kağıdı İle Silah Yapmak 02:19

Fön Makinası Ve Tuvalet Kağıdı İle Silah Yapmak

Tuvalet kağıdının fön makinası sayesinde para gibi saçılması..

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah 07:23

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah

Bu videomuzda ise yukarıda bahsettiğimiz videonun ikincisinde ise şu silahları anlatıyoruz: 1- Enigma Öncelikle Enigma Makineleri rotor mekinazması sayesinde olaslılık üreten bir yapıya sahiptir ve 2. dünya savaşı sır..

Silah Atışı 'yla - Coca Cola Patlatma Testi 01:44

Silah Atışı 'yla - Coca Cola Patlatma Testi

Silah Atışı 'yla - Coca Cola Patlatma Testi ..

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kablosuz kumanda modülüyle, dünyada ilk ve tek silah 02:01

Kablosuz kumanda modülüyle, dünyada ilk ve tek silah

Kablosuz kumanda modülüyle, dünyada ilk ve tek. Yüzde 100 yerli imkanlarla üretilen Alperen Gözcü, üzerine takılan farklı silahlarla atış yapabiliyor ve hedefi 12'den vuruyor...

Beyaz Saray'da Silah Sesleri, Trump Toplantıyı Yarıda Bıraktı 01:24

Beyaz Saray'da Silah Sesleri, Trump Toplantıyı Yarıda Bıraktı

ABD Başkanı Donald Trump Beyaz Saray'da açıklama yaparken içeriye giren güvenlik görevlisi toplantıyı bölüp başkanı salondan çıkardı...

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

EN İYİ SİLAH TAVA MI   10000Days , Teneke Kafalar , Hueth , Iroh   TWİTCH PUBG EN İYİ ANLAR 10 11:11

EN İYİ SİLAH TAVA MI 10000Days , Teneke Kafalar , Hueth , Iroh TWİ

PUBG en iyi anlar adlı serimizin 10. videosuyla beraberiz...

Devecipınar Köyün'de Silah Atışı 00:06

Devecipınar Köyün'de Silah Atışı

devecipınar köyü yozgat devecipınar köyü boğazlıyan devecipınar köyü yozgat boğazlıyan fuat yapar fatih yapar devecipınar düğün devecipınar sitesi devecipınar derneği devecipınar haberleri devecipınar belediyesi deveci..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat  Buzdağının Görünen Kısmı 02:21

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat Buzdağının Görünen Kısmı

ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı ol..

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) 02:58

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Do you recall, not long ago We would walk on the sidewalk Innocent, remember? All we did was care for each other Uzun zaman önce değil, hatırlıyor musun Kaldırımda yürüdük. Masum, hatırladın mı? Bütün yaptığımız,..

  • PengoTV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Askeri Silahlar Makineli Tüfekler 43:54

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1 46:57

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Zap Bölgesine Hava Harekatı 01:05

Zap Bölgesine Hava Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine dün düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince, ..

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt  Geldi- Meydan Okuyoruz 00:49

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz Suudi Arabistan'ın Kuzey Irak'ta İran karşıtı gruplara silah desteği sağladığını öne süren İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni uyardı, IKYB'den jet ..

Selena Gomez - Kill Em With Kindness 03:43

Selena Gomez - Kill Em With Kindness

Music video[Selena] The world can be a nasty place You know it, I know it, yeah We don’t have to fall from grace Put down the weapons you fight with Kill 'em with kindness Kill 'em with kindness Kill 'em, kill 'em, kill..

  • Candy tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni) 17:38

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni)

Bir çok zorlu testte tabi tutulan Bora-12'nin test sonuçları, kullanıcıları hayrete düşürüyor. Ordumuzda ve iç güvenlik birimlerinde kullanılmak üzere keskin nişancı tüfeği olarak Bora 12 isimli tüfeği tasarlanmış olup, ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halep'te Tek Başına 02:31

Halep'te Tek Başına

Halep'te enkaz halindeki evlerin altında, kimsenin yardımı ve desteği olmadan yaşam mücadelesi veren çok sayıda çocuk var. Bunlar arasından altısı dün harabeye dönmüş bir evden kurtarıldı. Altısı da kardeş olan bu çocukl..

Çikolatalı Dev Kurabiyeler 07:33

Çikolatalı Dev Kurabiyeler

Malzemeler: 220 gr tereyağı 200 gr esmer şeker 150 gr toz şeker 2 adet yumurta 2,5 su bardağı un 1 paket vanilya 1/2 tatlı kaşığı karbonat 3 dolu avuç damla çikolata 1 tutam deniz tuzu Üzeri için; 1 avuç damla çikolata..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Nasıl Yapılır  Kurabiye Tarifleri 05:33

Elmalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Nasıl Yapılır Kurabiye Tarifleri

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada 03:05

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada

Amerika Birleşik Devletleri'nden yine kafa karıştıran açıklamalar gelmeye devam ediyor. ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, terör örgütü PYD'ye silah yardımı yaptıklarını kabul ederken, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Ton..

 Çırpılmış Yumurta Tarifi 04:06

Çırpılmış Yumurta Tarifi

Scrambled Eggs Malzemeler 4 adet yumurta ½ su bardağı süt 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 1 yemek kaşığı sade yağ 1 dilim ayvalık tost ekmeği Süslemek için; 2-3 dal Frenk soğan Hazırlanışı Bir karıştırma kabında yumurtal..

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi  08:40

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi

Şeftalili Ters Yüz Kek Malzemeleri : 5-6 adet şeftali 3 yemek kaşığı (60gr) tereyağı 100 gr toz şeker Kek hamuru için: 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 ..

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi 02:48

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi

Malzemeler 1/2 su bardağı vişne suyu 1/2 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı limon suyu 1/4 karpuz Hazırlanışı : Vişne suyu ve şekeri bir sos tenceresinin içerisine koyun ve ocakta karıştırarak şekerin erimesini sağla..

Leopar Kek Tarifi 03:31

Leopar Kek Tarifi

Leopar Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Kek hamuru için 3 adet yumurta ve 1 su barda..