#Silahlı grup

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı 01:01

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Pol

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Ak Parti ilçe binası ve önündeki polis noktasına bir grup PKK’lı tarafından bombalı ve silahlı saldırı düzenl..

Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet 01:07

Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet

Zeytinburnu'nda bir grup, husumetli oldukları diğer gruptan 10 ve 18 yaşındaki iki kişiyi sokak ortasında silahla vurup kaçtı. Öte yandan, bu iki grup arasında geçtiğimiz günlerde yine silahlı kavga yaşanmış, iki kişi vu..

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı 00:34

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı

ANTALYA’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine el konuldu. Şirket yöneticilerinden Sela..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı 01:39

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı

Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim, New York Borsasına siber saldırıda bulundu. Sistemin sunucularına saldıran hackerlar, Tahmini kayıpları 800 milyon dolar açıklamasında bulundu. Ünlü Türk hacker grubu Aslan Neferl..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar! 04:39

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar!

Manisa’da kendilerini çevreci olarak niteleyen bir grup, ağaç bulunmayan alanda ‘ağaç kesilecek’ iddiası ile Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak otoparkı protesto etmek için Büyükşehir Belediye Meclisi önün..

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle 1:55:29

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle

Büyük ve gizemli bir ormanlık bölegede paranormal hareketler farkedilecektir. Çok farklı insanların farklı şeylere şahit olduğu olaylar neticesinde hükümet konuyla ilgili gerekli araştırmayı yapmak üzere ekip gönderip bi..

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü 03:29

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü

Çekmeköy’de düğün eğlencesi adı altında korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen bir araya grup, sokağı trafiğe kapatarak motosikletlerle patinaj çekti. Ortalığı dumana boğarak adeta terör estiren grup ardından k..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Fırat Kalkanı Harekatı 02:12

Fırat Kalkanı Harekatı

Fırat Kalkanı Harekatı Fırat Kalkanı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri desteğiyle ilerleyen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Halep'in kuzeydoğusunda terör örgütü DEAŞ'ın elindeki Bab'ın ilçe merkezine doğru ilerliyor...

  • Haberler tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor 01:50

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor Fırat Kalkanı Harekatının 67’inci gününde sınırın Suriye tarafında hareketlilik devam ediyor. Azez-RAİ arasındaki bölgede muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Gru..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı 00:51

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Büyükelçi Karlov’a veda 01:05

Büyükelçi Karlov’a veda

Ankara’da gittiği fotoğraf sergisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Rus Büyükelçi Andrey Karlov Moskova'da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı...

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı 01:41

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı operasyonunun 73. gününde harita yayınladı. Haritaya göre Kilis Öncü'den 27 kilometre, Elbeyli'den 19 kilometre, Çobanbey'den ..

Fırat Kalkanı'nda 152. Gün_ 00:24

Fırat Kalkanı'nda 152. Gün_

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nın 152. gününde, 165 DEAŞ terör örgütü hedefi vuruldu, 11 terörist etkisiz hale getirildi...

ABD'li Senatör McCain  ABD Erdoğan’ın Pyd Konusundaki Ciddiyetini Anlamıyor 04:32

ABD'li Senatör McCain ABD Erdoğan’ın Pyd Konusundaki Ciddiyetini Anla

ABD Senatosu Silahlı Hizmetler Komitesi Başkanı McCain, Türkiye'nin PYD/PKK konusundaki ciddiyetini yeterince kavramadıkları için Rakka operasyonu yolunda 'bir tren kazası' öngördüğünü söyledi...

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor 01:17

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor Fırat Kalkanı Hareketi’nin 76'ncı gününde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş desteğiyle Özgür Suriye Ordusu'nun Suriye içlerinde ilerleyişi sürüyor. Özgür Suriye Ordusu'nun S..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı 00:35

Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı

Güzelce’de de durumlar pek iyi gitmemektedir. Dağ evine giren silahlı soyguncular, çocukların paralarına, telefonlarına ve ziynet eşyalarına el koyarlar. Çocuklarına ulaşamayan Salih iyice meraklanır ve jandarmayı arar. ..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..