#Silahlı marketci

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya Gözaltına Alındı. 00:37

Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bek

Van Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya evin..

Mısır'daki Katliama Türkiye'den Tepki izle 02:39

Mısır'daki Katliama Türkiye'den Tepki izle

2013 yılında Mısır’da darbe karşıtlarına karşı yapılan silahlı müdahaleye Türkiye'nin tepkisi ve Bekir Bozdağ ile Haluk Koç'un Mısır'da yaşanan katliam hakkındaki açıklamaları...

Kıbrıs Barış Harekatı'nda Yakalanan Rum Savaş Esirleri izle 09:54

Kıbrıs Barış Harekatı'nda Yakalanan Rum Savaş Esirleri izle

Kıbrıs Barış Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yakalanarak Adana'ya getirilen Rum ve Yunan esirler ile yapılan röportajlar yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenan Evren'in Darbe Nedenleri Hakkındaki Konuşması izle 24:05

Kenan Evren'in Darbe Nedenleri Hakkındaki Konuşması izle

Kenan Evren'in Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yönetime el koyma nedenleri hakkındaki konuşması...

Başbakan Erdoğan'ın Danıştay Saldırısı Hakkında Açıklaması izle 02:06

Başbakan Erdoğan'ın Danıştay Saldırısı Hakkında Açıklaması izle

Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2006 yılında Danıştay 2. dairesine Alparslan Arslan'ın gerçekleştirdiği silahlı saldırı hakkındaki açıklaması..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

DÜNYA HABER: Rusya Ermenistanda Tatbikat Düzenledi 00:50

DÜNYA HABER: Rusya Ermenistanda Tatbikat Düzenledi

Ermenistan'da Rus hava kuvvetlerinin tatbikat yaptığı bildirildi. Rusya Silahlı Kuvvetleri Güney Askeri Bölgesi Basın Sözcülüğünden yapılan açıklamaya göre, Erivan yakınlarındaki Erebuni askeri üssünde görevli Mig-29 uç..

Dünya Haber: Bm Uluslararası Araştırma Komisyonu: 00:57

Dünya Haber: Bm Uluslararası Araştırma Komisyonu: "İdlib'deki Saldırıd

Birleşmiş Milletler Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu İdlib'de düzenlenen kimyasal silahlı saldırıda sarin gazının kullanıldığını ancak birçok sivilin hava bombardımanları sonucu hayatını kaybettiğini açık..

İskelet Gölü Battleground İzle 1:28:10

İskelet Gölü Battleground İzle

İskelet Gölü izle, İskelet Gölü full izle, İskelet Gölü türkçe dublaj izle, İskelet Gölü hd izle, 2012 yapımı olan aksiyon korku kategorisinde yer alan Skeleton Lake filmi konusu Vietnam savaşında savaşmı bir gazi savaşı..

Sincar'da İlk Kez Vurulan Terör Hedefleri Görüntülendi 01:41

Sincar'da İlk Kez Vurulan Terör Hedefleri Görüntülendi

Türk Silahlı Kuvvetlerince, terör örgütü PKK ve uzantılarına yönelik Irak'ın kuzeyindeki Sincar Dağı bölgelerine düzenlenen hava harekatında vurulan bazı terörist hedefleri AA tarafından görüntülendi....

Ayol Bu Arabacı Değil Arabacı Güzeli 00:19

Ayol Bu Arabacı Değil Arabacı Güzeli

Silahlı Paşazade başrollerinde Cüneyt Arkın ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1967 yapımı siyah beyaz Türk filmidir...

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..

Pkk’nın İnine Girildi  Cephaneliği Ele Geçirildi 00:34

Pkk’nın İnine Girildi Cephaneliği Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Ovacık’ta düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK’nın silah deposu ve cephaneliğinde çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini açıkladı. Tunceli..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı 00:57

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 11 kişi tutuklandı. Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Kaçaklılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince E..

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı 00:26

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 110 kişinin yakalanm..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Bunalımlı Yıllar 4.Bölüm İzle 43:42

Bunalımlı Yıllar 4.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ’un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 12 Mart muhtırası ile Türkiye'de yaşanan siyasi, ekonomik ve sosyal gelişmeler röportajlar ile anlatılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drift Yapmak 01:50

Drift Yapmak

Efendiler yerli üretim fırtına öbüslerinin test aşamalarından görüntüleri izleyeceksiniz. Bundan sonrası alıntıdır. Sakarya'da bulunan 1'inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığında yerli imkanlarla üretilen Fırtına obüsleri..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli mMuharip Uçağı TF-X'in Tanıtım Videosu Yayınlandı 01:09

Milli mMuharip Uçağı TF-X'in Tanıtım Videosu Yayınlandı

Türkiye'nin milli muharip uçak projesi olan TF-X'in tanıtım videosu ortaya çıktı. İşte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterine katmayı planladığı o uçağın görüntüleri....

Arka Sokaklar 445. Bölüm Fragmanı 00:47

Arka Sokaklar 445. Bölüm Fragmanı

Gürcan ile olan kovalamacın ardından sıra büyük parton İlhan Kansu'ya gelir. Fakat İlhan Kansu, öyle bekleyecek tipten değildir ve bu oyun başlamadan en başındaki isim ile oyunu bitirmeyi amaçlar. Kurulan tuzak sonucu el..

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Tahliye Edildi 00:25

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Tahliye Edildi

Doğan Holding Ankara temsilcisi Barbaros Muratoğlu, “Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek “suçundan tutuklu yargılandığı davada 2 yıl 1 ay hapse çarptırılarak tahliye edildi...