#Silahlı marketci

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Cesur Kızın Tez Savunması 00:49

Cesur Kızın Tez Savunması

İngiltere’de silahlı soyguncular arabayla Noxolo Ntusi isimli bir kadının yanına yanaşıp çantasını almaya çalışmış. Ntusi, içinde aylarca çalışıp hazırladığı master tezinin bulunduğu çantayı vermemek için direnmiş. İki s..

  • JET TV tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kilis Adliyesinde Bir Kişi Ateş Açtı  Ölü Ve Yaralılar Var 02:00

Kilis Adliyesinde Bir Kişi Ateş Açtı Ölü Ve Yaralılar Var

Edinilen bilgiye göre, Kilis Adliyesi içerisinde duruşma salonlarının bulunduğu yerde bir kişinin tabanca ile davalı olduğu kişilerin üzerine ateş açtığı en az bir kişinin öldüğü, 4-5 yaralı olduğu öğrenildi. Olay yerine..

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

Erkan Tan  Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler 04:23

Erkan Tan Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terbiyesizlik ve seviyesizlik olarak nitelendirdiği Hürriyet'in Karagah Rahatsız haberi, akıllara gazetenin geçmişini getirdi. Hürriyet'in kirli geçmişini A Haber ekranlarında ya..

Muhteşem Yedili Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:12:50

Muhteşem Yedili Türkçe Dublaj Hd Film İzle

anayici Bartholow Bogue (Peter Sarsgaard)'un ölümcül kontrolü altındaki sakin Rose Creek kasabasının umutsuz halkı, kendilerini korumak için yedi kanun kaçağıyla anlaşır; ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı ada..

  • Tv Series tarafından
  • 16.536 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü 05:03

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfınca 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla, gazi, şehit ve gazi yakınları ile bağışçılar tarafından seslendirilen Çanakkale Türküsü'ne klip hazırlandı. Şarkı Sözl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj 00:51

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj

Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıkladığı bağımsızlık referandumuna kısa bir süre kalırken, Türk Silahlı Kuvvetleri bu sabah Irak sınırının sıfır noktasındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında t..

Kuzey Irak'taki Teröristlerin Etkisiz Hale Getirildiği Operasyon Anı 00:43

Kuzey Irak'taki Teröristlerin Etkisiz Hale Getirildiği Operasyon Anı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendi. Harekatta, terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı belirlenen silah mevzisi, barınak, silah ve mühimma..

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 00:39

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Görüntülerde, ellerinde silah olan zanlılar koşarak olay yerinden uzaklaşı..

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler! 02:06

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler!

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde silahlı çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor. İşte olay yerinden ilk görüntüler..

Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma 01:01

Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma

Yüzlerce asker çete saldırılarını bastırmak için müdehalelerde bulunudu. Şehir savaş alanına döndü. 22 Eylül 2017'de Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bulunan Rocinha gecekondu mahallelerinde uyuşturucu çeteleri arası..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim 03:42

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim

Bir grup ABD askeri, gerçek M18A1 Claymore ile, eğitim istasyonundaki madeni istikrara kavuşturmak ve hedeflemek için Bic kalem yardımıyla eğitim görüyor. Bu video aynı zamanda, gerçek AT67 roketatarıyla gerçek M67 bomba..

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni) 17:38

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni)

Bir çok zorlu testte tabi tutulan Bora-12'nin test sonuçları, kullanıcıları hayrete düşürüyor. Ordumuzda ve iç güvenlik birimlerinde kullanılmak üzere keskin nişancı tüfeği olarak Bora 12 isimli tüfeği tasarlanmış olup, ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK Seviyeyi Yükseletti 00:26

TSK Seviyeyi Yükseletti

Türk Silahlı Kuvvetleri, Silopi-Habur bölgesindeki tatbikatın 6. gününde seviyesini yükseltti. Tatbikatın ikinci safhasına ilave birliklerin de katılımıyla devam edildiği bildirildi..

Tatbikat Alanında Hilal Taktiği 00:37

Tatbikat Alanında Hilal Taktiği

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat sürüyor. Öğle saatlerinde hareketlenen tatbikat alanında tank ve diğer zırhlı araçlar Hilal T..

İşte Ortak Tatbikattan İlk Görüntüler 02:14

İşte Ortak Tatbikattan İlk Görüntüler

TSK tarafından yürütülen Irak sınırında yürütülen tatbikatın üçüncü safhası, Irak Silahlı Kuvvetlerine bağlı birliklerin de katılımıyla başladı...

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:46

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul Sultangazi'de bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı silahlı otopark baskının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otoparkın tarandığı anlar ve ardından yaşanan çatışma yer aldı...

Mardin'de HDP'li Eşbaşkan Tutuklandı 00:26

Mardin'de HDP'li Eşbaşkan Tutuklandı

Mardin Artuklu Belediyesi eski Eşbaşanı HDP’li Sevinç Bozan Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca ve Mardin İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklandı...

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı 00:43

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, mahrem abilere gizli bilgileri aktardıkları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında..

Sokak Ortasında Böyle Kurşun Yağdırdı 03:00

Sokak Ortasında Böyle Kurşun Yağdırdı

Bahçelievler’de dün akşam sokak ortasında işlenen cinayet güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Barış Korkmaz isimli şahıs bir kişi tarafından adeta kurşun yağmuruna tutulurken, saldırgan kayıplara ka..

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı 00:45

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15'inci gününde devam ediyor. Tatbikatta, Türk ve Irak askerleri, üç koldan düşman mevzileri ..

İhraç Edilecek İlk Milli Tank Kaplan Sınava Hazır 01:26

İhraç Edilecek İlk Milli Tank Kaplan Sınava Hazır

Türk savunma sanayisi açısından, tank sınıfında ihraç edilecek ilk araç olacak orta ağırlık sınıfı tank Kaplan MT, arazi testleri için Endonezya'ya ulaştı. Kaplan MT, Ulusal Silahlı Kuvvetleri Günü resmi geçidinde Endone..

Habur’daki Tatbikat Gece De Devam Etti 01:15

Habur’daki Tatbikat Gece De Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat gece de devam etti...

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv) 03:38

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv)

Muhsin Yazıcıoğlu Efsane Tezkere Konuşması! Sınır ötesi tezkere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu : Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın Kuzeyinden Ülkemize Yönelik Terör Tehdidinin v..

Mikrotek Komando Bıçağı İzle 02:56

Mikrotek Komando Bıçağı İzle

Jagdkommando, seçkin bir grup olan Avusturya Silahlı Özel Kuvvetler Operasyonları grubunun adıdır. Microtech Jagdkommando, sağlam bir paslanmaz çelik parçadan öğütülmüş benzersiz bir bıçaktır! Bıçak ağızları, bir noktaya..

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması  70 Terörist Öldürüldü 00:34

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması 70 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında 70 civarında teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklam..

Arka Sokaklar - Acar Muhabir Zeliş Rehin Alınıyor! 05:49

Arka Sokaklar - Acar Muhabir Zeliş Rehin Alınıyor!

Arka Sokaklar 439. Bölüm'de; Kuyumcu soygunu haberine giden Zeliş, soyguncu tarafından rehin alınıyor ve kaçırılıyor. Sevgilisine kavuşmak isteyen Maksut adlı genç, başlık parasını bulabilmek için kuyumcu soymaya karar v..

  • ANKA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce