#Silahlı marketci

Mehmetçik Yine Gururlandırdı Yaralı Çocuk İçin Seferber Oldular 01:03

Mehmetçik Yine Gururlandırdı Yaralı Çocuk İçin Seferber Oldular

Türk Silahlı Kuvvetleri sosyal medyada resmi hesabından, Aktütün/Yeşilbayır mezrasında çatıdan düşerek yaralanan 10 yaşındaki çocuğa ilk müdahale Tabur revirinde yapılmış, daha sonra yaralı süratle helikopterle Yüksekov..

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda Mezuniyet Heyecanı 01:51

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda Mezuniyet Heyecanı

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda mezuniyet heyecanı Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurt dışındaki en büyük askeri eğitim merkezi Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'ndaki (STGK) eğitimlerini başarıyla tamamlayan 4..

İsrail'den Gazze'ye Saldırr 2 Şehit 00:47

İsrail'den Gazze'ye Saldırr 2 Şehit

İsrail'den Gazze'ye saldırı: 2 şehit İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kasım Tugaylarına ait askeri noktaya düzenlediği saldırıda 2 Filistinli şehit oldu...

Arda Turan Hastaneyi Silahla Basma Görüntüleri 02:19

Arda Turan Hastaneyi Silahla Basma Görüntüleri

İşte Arda Turan - Berkay kavgasının hastane görüntüleri!..

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada 00:51

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada

Bursa'da aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Süleyman K. ve Ali D., arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Süleyman K. ile yanında bulunan eşi Halime K., bacaklarından yaralandı. Çatışma ..

Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı. 00:28

Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı.

Batman'da bulunan Aydınkonak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Kalaşnikof, pompalı tüfek ve tabanca ile Emin S.'ye ait eve gerçekleştirilen silahlı saldırının cep telefonu..

Soyguncuya Geri Vites Yaptıran Çalışa 01:13

Soyguncuya Geri Vites Yaptıran Çalışa

Bir mekana soygun için giren silahlı adam çalışanlardan biri ile münakaşaya girmiş. Çalışan dişli çıkmış ve soyguncuya bıçak çekmiş, soyguncu arkasına bile bakmadan kaçmış...

  • JET TV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Marşta inovasyon yapılır mı? 02:28

Marşta inovasyon yapılır mı?

ayatın her alanında yapılacağı gibi marşta da inovasyon yapılır, hem de yapılınca çok güzel olur. Şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerinden harika bir çalışma, ağzınıza yüreğinize sağlık gençler... Hayatınızın her anında, her a..

  • JET TV tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 11.Bölüm 2:15:19

Söz | 11.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 362 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 18.Bölüm 2:04:44

Söz | 18.Bölüm

#söz1milyonn1 milyon kere teşekkürler!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 18'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor 02:37

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor

Yaklaşık bir yıldır silahlı kuvvetlerde kullanılan Kamikaze Drone olarak bilinen vurucu insansız hava araçları sürü halinde görev yapabilir hale getirildi. Üç ülkeye ihracı için çalışmaların sürdüğü insansız yeni nesil..

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye... 06:08

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye...

Türkiye, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamayla sert tepki gösterdi. Açıklamada; Ermeni silahlı unsurlarının Azerbaycan’ın Tovuz bölgesine gerçekleştirdiği saldırıyı ş..

Mısır'dan Libya'ya müdahale kararı! Sisi'nin tezkeresi Meclis'ten geçti 01:48

Mısır'dan Libya'ya müdahale kararı! Sisi'nin tezkeresi Meclis'ten geçt

Mısır Parlamentosu, Cumhurbaşkanı Sisi ve Mısır Silahlı Kuvvetleri'nin Libya'ya askeri olarak müdahale etmesine izin veren tezkereyi onayladı...

Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet 01:07

Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet

Zeytinburnu'nda bir grup, husumetli oldukları diğer gruptan 10 ve 18 yaşındaki iki kişiyi sokak ortasında silahla vurup kaçtı. Öte yandan, bu iki grup arasında geçtiğimiz günlerde yine silahlı kavga yaşanmış, iki kişi vu..

Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü 07:01

Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü

Adana’da emlakçıya dava açmak için geldikleri adliye binası önünde dün iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 2 oğlu demir sopayla başından yaralanan Ceylan Kaya, “Allah korusun kurşun gelip ölebilirlerdi. Çok şükür A..

Söz | 26.Bölüm 2:30:06

Söz | 26.Bölüm

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...nBir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve m..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 48.Bölüm 2:15:20

Söz | 48.Bölüm

TIMS&B mobil uygulaması yayında!!!nTüm Film ve Dizi içeriklerimize bu uygulamadan ulaşabilirsiniz????nTIMS&B mobil uygulaması App Store ve Play Store'da!!nApp Store: http://bit.ly/TimsandBappstorenGoogle Play: http://bit..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Diyarbakır'da pazar yeri kavgasında silahlar konuştu- 12 yaralı 02:00

Diyarbakır'da pazar yeri kavgasında silahlar konuştu- 12 yaralı

Diyarbakır’da pazar yeri meselesi yüzünden çıkan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 12 kişi yaralandı...

Mehmetçik -Vuran- Zırhlı Araçla Güvende 01:19

Mehmetçik -Vuran- Zırhlı Araçla Güvende

Vuran taktik tekerlekli zırhlı araçla Mehmetçiğin bir yerden başka bir yere intikali artık daha güvenli bir biçimde yapılıyor. Vuran 9 kişilik taşıma kapasitesi, yüksek koruma ve hareket kabiliyetiyle göz dolduruyor. İşt..

Zorbalar Ameliyathaneye Girmeye Kalktı 02:10

Zorbalar Ameliyathaneye Girmeye Kalktı

Başkent’te sağlık çalışanları dehşeti yaşadı. Silahlı kavgada hayatını kaybeden kişinin yakınları Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni bastı. Öfkeli grup ameliyathaneye girmeye çalışırken, sağlık çalışanları da onla..

Söz |  80.Bölüm 2:15:14

Söz | 80.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) zekice planı sonucunda yakalanan Dragan (Sarp Akkaya) adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır. nEylem’in (Meriç Aral) zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyaret etti 03:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Otomobili nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'ne katılmak için geldiği Bursa'nın Gemlik ilçesinde, köpek ve at eğitim me..

TSK'ya yeni yerli silah sistemi 01:37

TSK'ya yeni yerli silah sistemi

Türk Silahlı Kuvvetleri yeni bir silah sistemini envanterine katmaya hazırlanıyor. Tamamen yerli ve milli imkanlarla üretilen 25 milimetrelik uçaksavar topu, atışlı testleri başarıyla geçti...

Evi basıp kadını kurşun yağmuruna tuttular 03:16

Evi basıp kadını kurşun yağmuruna tuttular

Mersin'de bir sitenin 9. katına gelen silahlı kişiler, kaçmaya çalışan kadını yangın merdiveninde kurşun yağmuruna tutarak öldürdü...

Gürcistan'da bankadaki rehine krizi büyüyor 02:09

Gürcistan'da bankadaki rehine krizi büyüyor

Gürcistan'ın Zugdidi kentinde Bank of Georgia'nın şubesine baskın gerçekleştirerek çok sayıda kişiyi rehin alan ve 500 bin dolar talep eden silahlı şahıs, isteklerinin yerine getirilmemesi durumunda tüm rehineleri öldürm..

Ceyhan'da ağaç kesme kavgası- 2 ölü, 4 yaralı 01:05

Ceyhan'da ağaç kesme kavgası- 2 ölü, 4 yaralı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde ağaç kesme meselesi yüzünden yakın akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı...

İşte Türkiye'nin Yeni Gücü- SİDA 01:51

İşte Türkiye'nin Yeni Gücü- SİDA

Türkiye'nin yeni gücü ilk silahlı insansız deniz aracı göreve hazırlanıyor. SİDA, milli füze sistemleriyle donatılacak. Aracın gelecek yılın ilk çeyreğinde göreve hazır olması hedefleniyor...

Brezilya'da Atlı Market Soygunu 00:03

Brezilya'da Atlı Market Soygunu

Brezilya'da ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Silahlı soyguncular, eyersiz bir atla geldikleri marketin kasasını boşalttı. Sonrasında da ata binerek kaçtılar...

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
''Kız kaçırma'' kavgası- 1 ölü, 2 yaralı 01:33

''Kız kaçırma'' kavgası- 1 ölü, 2 yaralı

KASTAMONU'DA 2 AİLE, KIZ KAÇIRMA MESELESİ YÜZÜNDEN İDDİAYA GÖRE BİRBİRİNE DÜŞTÜ. MAHALLENİN ORTASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA, 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 2 KİŞİ YARALANDI. O DEHŞETLİ ANLAR....

Film gibi kovalamaca 02:11

Film gibi kovalamaca

KISITLAMA SAATLERİNDE AKSARAY POLİSİ ELİ SİLAHLI ŞÜPHELİNİN, BURSA EMNİYETİ İSE HIRSIZLARIN PEŞİNDEYDİ.. ANTALYA'DA İSE 3 KURALI BİRDEN BOZAN BİR SÜRÜCÜ VARDI. HİÇBİRİ KAÇAMADI...