#Silahlı turp hüseyin

Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle 1:29:29

Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, istemediği bir kızla evlenmek zorunda bırakılan bir adamın başından geçenler konu edilir. Sevdiği kıza kavuşamayan Kemal, intihar etmeye karar verir. Köprüden atlar fakat Yumurcak ve arkadaşlarının oldu..

Zalimin Zulmü Varsa 1969 Türk Filmi İzle 1:02:59

Zalimin Zulmü Varsa 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafyaya karşı mücadele eden bir adamın yaşadıklarını anlatır. Ahmet, Almanya’ya işçi olarak gitmiştir. Kız kardeşi Emine ve karısı Filiz ise Ahmet’in yolunu gözlemektedir. Ahmet’in dönüşüne günler kala, m..

Zorba 1966 Türk Filmi İzle 1:37:21

Zorba 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, mafya tetikçisi bir gencin aşkı anlatılır. Zorba’nın babası, o henüz üç yaşındayken cinayetten hapse girmiştir. Hemen ardından da annesini kaybetmiştir. Daha küçük yaşlarda mafya üyeleriyle çalışmaya ba..

Ali KINIK - Tanrı'nın Ordusu ( ...Ve Yorgun ...Ve Yolcu) 04:13

Ali KINIK - Tanrı'nın Ordusu ( ...Ve Yorgun ...Ve Yolcu)

Ali KINIK - ...Ve Yorgun ...Ve Yolcu(Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Yücel Arzen Mix.Mastering: Timuçin Aksuer Stud-I0 Yönetmen: Said Dağdeviren Klip Con..

Özbey - Nafaka 03:52

Özbey - Nafaka

Söz & Müzik: Doğuş İsa Aksu Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Taşkın Ceyhan..

Parkta mangal yakarak, bankları kırdılar 04:07

Parkta mangal yakarak, bankları kırdılar

İstanbul Ümraniye’de inkılap Mahallesinde bulunan Hüseyin Kaplan parkında bir araya gelen bir grup çocuk, burada bulunan çardakları kırıp ateş yakarak mangal yaptı...

Fatih Bulut - Sultan Süleyman 03:54

Fatih Bulut - Sultan Süleyman

Söz: Fatih Bulut Müzik: Mehmet Adıgüzel Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Klip Yapım: Honeybee İstanbul Koordinatör: Bilal Menteş Produksiyon Amiri: Bilgin Özgülüş..

Süleyman Tuğrul - Ağlama 04:16

Süleyman Tuğrul - Ağlama

Söz & Müzik: Süleyman Tuğrul Düzenleme: Gürkan Tuğrul Yönetmen: Hüseyin Yunusoğlu..

Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu 01:45

Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu

Antalya’nın Alanya ilçesinde detektörüyle sahile gelen bir kişi, altın, para ve değerli maden aradı. Sadece Rus parası bulabilen Hüseyin Ural, Rus parası çok ama para etmiyor. Yevmiye bile çıkmıyor dedi...

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle 1:03:07

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirlerinden intikam almak isteyen iki adamın arasındaki mücadele konu edilir. Çakal, silâh ve uyuşturucu kaçakçılığından yargılanır. Ancak aleyhinde hiç bir delil yoktur. Çakal’ın yaptığı işleri bile..

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle 1:21:59

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, başlık parası biriktirmek için İstanbul’a giden İbrahim’in hikâyesini anlatır. Emine ile İbrahim birbirlerini sevmekte ve evlenmek istemektedirler. Emine Dayı Bey’in kızı, İbrahim ise çobandır. Dayı Bey, b..

Yarı Yol Teaser 00:34

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Yarı Yol Teaser 00:47

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Nazlı Vural - Dinle 04:02

Nazlı Vural - Dinle

Söz & Müzik: Özlem Güneykaya Düzenleme: Fedai Tayyar Yönetmen: Hüseyin Cevahir Ünal..

Beslediği boğanın saldırısına uğradı! 01:08

Beslediği boğanın saldırısına uğradı!

SAHİBİNİ KOVALADI, BİR DARBEYLE YERE İNDİRDİ… BESLEDİĞİ BOĞANIN SALDIRISINA UĞRAYAN HÜSEYİN ONAT, ACISINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI...

Dağcı değil, imam... 01:13

Dağcı değil, imam...

İDEALİST BİR İMAM GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA..HÜSEYİN AVNİ ÖZTÜRK... İMAMLIK YAPTIĞI CAMİNİN MİNARESİNİ BOYAMAK İÇİN 40 METRE YÜKSEĞE TIRMANABİLMESİ GEREKİYORDU... O DA GİDİP DAĞCILIK EĞİTİMİ ALMAYA BAŞLADI.....

Çekmeköy’de kayıp 2 kardeş içi su dolu asansör boşluğunda ölü bulundu 04:28

Çekmeköy’de kayıp 2 kardeş içi su dolu asansör boşluğunda ölü bulundu

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi'nde öğle saatlerinden beri kayıp olan Hasan(4) ile Hüseyin Büyür (8)kardeşler evlerinin yakınındaki asansör için açılan ve içi su dolan çukurda ölü bulundu...

Uygar Doğanay Güleycan Single 2021 06:06

Uygar Doğanay Güleycan Single 2021

Sanatçı: Uygar Doğanay Düzenleme: Kemal Alaçayır Söz : Murat Özyaman Müzik: Hüseyin Canan Karataş Stüdyo: DGNY Pro REC - KA..

Yine kumar masasında basıldı! 01:23

Yine kumar masasında basıldı!

GEÇTİĞİMİZ YIL MAYIS AYINDA KUMAR MASASINDA BASILMIŞ, KAÇMAK İSTERKEN DE KOLUNU KIRMIŞTI,,,AMA HÜSEYİN YILDIRIM AKILLANMADI, DÜN YİNE KUMAR MASASINDA BASILDI,,, BU KEZ DE KAÇARKEN AYAĞINI KIRDI..

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman 01:53

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile..

Şerafettin Çaylı - Nefes 03:46

Şerafettin Çaylı - Nefes

Şerafettin Çaylı - Nefes Dinle öz - Müzik: Şerafettin Çaylı Aranjör: Şervan Ayaz Mix - Mastering: Şervan Ayaz Yönetmen: Erçin Öztürk Yrd. Yönetmen: İzzet Arslan Drone Pilot: Burak Kaan Soylu Kurgu - Montaj: Maryam Sems..

Ankara'ya şehit ateşi düştü 01:40

Ankara'ya şehit ateşi düştü

EREN 15 OPERASYONUNDA PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KELEŞ İÇİN BAŞKENT ANKARA'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.. TÖRENE, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY İLE MHP LİDERİ DEVLET BAH..

Trabzonspor bayrağı asarken düştü, hayalini oğlu anlattı 02:35

Trabzonspor bayrağı asarken düştü, hayalini oğlu anlattı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde taraftarı olduğu Trabzonspor'un bayrağını evinin camına asmak isterken düşen 66 yaşındaki Avni Küçük, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Babasının koyu bir taraftar olduğunu belirten ..

Cihan Kılıç - Ela Göz 04:10

Cihan Kılıç - Ela Göz

Söz: Hüseyin Algül Müzik: Cihan Kılıç..

Cemil Teskereci - Portaya  Karışı 05:02

Cemil Teskereci - Portaya Karışı

Söz & Müzik: CEMİL TESKERECİ Düzenleme: ATİLLA ERKAN DEMİRDÖĞEN, HÜSEYİN DEMİRDÖĞEN Yönetmen: STUDIO AŞİYAN..

Osman Güler - Çal Kemancı 03:41

Osman Güler - Çal Kemancı

Söz & Müzik: Ali Kınık Düzenleme: Hüseyin Çelikew..

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu 03:18

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu

Söz & Müzik: Ali Kınık Düzenleme: Hüseyin Çelike..

Mahmut Çınar - Kördüğüm 03:42

Mahmut Çınar - Kördüğüm

Mahmut Çınar - Kördüğüm Dinle Döndüğüm yıkık bir ev burası Kördüğüm... O simsiyah gözünde gördüğüm Hayallerin enkazı Sevdiğim sokakların çıkmazı Yokluğun gibi sakladın beni Çocukluğum gibi özledim seni Sanma ki bu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Gelse de Ayrılık 03:51

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Gelse de Ayrılık

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Gelse de Ayrılık Dinle Gelse de Ayrılık şarkı sözleri ile Bir kuşun gözleriydik yıllarca Bakıyorduk masumca dünyada olanlara Gökyüzü anlatır dili olsa Bedeli her ne varsa ödedik hadi n..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.425 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Daniska - Sevda Karası 03:34

Daniska - Sevda Karası

Daniska - Sevda Karası Dinle Sevda Karası şarkı sözleri ile Bir düş kıyısı Yağmur sonrası toprak kokusu Hasret şarkısı Senden öğrendim sevda karası İnsan yarası kadar Artık ne ağlamak senle Ne de gülmek sensiz Yağmu..