#Silahlı turp hüseyin

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayında! Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi? Selin'in abisi, işlediği suçlardan dolayı sorguya alınır. Selin, ..

Afrinli Kürtlerden Kentin Gerçek Halkına Geri Dönün Çağrısı 02:17

Afrinli Kürtlerden Kentin Gerçek Halkına Geri Dönün Çağrısı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusunun (ÖSO), Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlediği Afrin'e geri dönen Kürt aileler, bölgedeki durumun iyi olduğu belirterek, halkı evlerine dönmeye ç..

Teröristlerin Atış Talimi Yaptığı Görüntüler Ortaya Çıktı 00:46

Teröristlerin Atış Talimi Yaptığı Görüntüler Ortaya Çıktı

Bombalı ve silahlı eylem hazırlığındayken İzmir'de hücre evine düzenlenen operasyonla yakalandıktan sonra tutuklanan terör örgütü TKEP/L üyesi 2 zanlının Buca ilçesinde atış talimi yaparken kaydedilmiş görüntüleri ortaya..

Afrin Ve Bitlis'te Tespit Edilen Patlayıcıların İmha Anı 00:33

Afrin Ve Bitlis'te Tespit Edilen Patlayıcıların İmha Anı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) el yapımı patlayıcı tespit ve imha timi (METİ) tarafından Afrin Tell Dilur köyü ile Cinderes'te tespit edilen el yapımı patlayıcılar imha edildi...

Tanklara Yerli Mühimmat Geliyor 01:17

Tanklara Yerli Mühimmat Geliyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin kullanımı için milli kaynaklarla yeni tank mühimmatı üretildiği Milli Savunma Bakanı Canikli tarafından duyuruldu...

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı 00:49

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı yayında! Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi? Sinem, kirli işler peşinde koşmaya devam eder. Sinem'in yeni planları nasıl sonuçlan..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü 01:41

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü

ABD Dışişleri Bakanlığından bir heyet, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD'nin yöneticileriyle bir araya geldi. Max Martin başkanlığındaki ABD Dışişleri Bakanlığı heyeti dün PYD'nin eşbaşkan yardımcısı Aldar Halil, K..

Ev Sahibiyle Karşılaşan Hırsızların Tepkisi 01:04

Ev Sahibiyle Karşılaşan Hırsızların Tepkisi

Chicago' üç silahlı adam güpegündüz bir eve girmeye çalışıyor fakat ev sahibinin evde olma ihtimalini düşünmüyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu 01:03

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında katır ile silah ve patlayıcı madde taşıdıkları belirlenen bölücü terör örgüt mensupları, jandarma ekiplerince silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile etkisiz hale getirildi...

Şemdinli'de PKK'ya Ait 3 Katlı Mağara Ele Geçirildi 01:15

Şemdinli'de PKK'ya Ait 3 Katlı Mağara Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şemdinli Derecik Balkayalar bölgesinde teröristlerin depo olarak kullandıkları 3 katlı bir mağarada çok sayıda mühimmat ele geçirdi. TSK, Şemdinli Derecik Balkayalar bölgesinde devam eden o..

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor 00:45

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'i terörist işgalinden kurtarmasının ardından bölgede sağlık hizmetleri de tüm hızıyla sürüyor. TSK'nın resmi Twitter hesabından 'Cenderis'de halka sunulan..

Afrin'in Nüfus Yapısı Da Tsk Ve Öso Güvencesinde 01:12

Afrin'in Nüfus Yapısı Da Tsk Ve Öso Güvencesinde

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu, Afrin'e kent sakinlerinin girişine izin verilmediği yönündeki kara propagandanın aksine ilçeye yalnızca Afrinlilerin giriş çıkışına müsaade ediyor...

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!) 02:52

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!)

Aile Arasında sinemalarda! 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

211 Orijinal Fragmanı 02:07

211 Orijinal Fragmanı

İsmini Kaliforniya eyaletinin hırsızlık ihbarı için kullandığı polis kodu 211'den alan aksiyon filmi, polis teşkilatı tarihindeki en uzun ve en kanlı gerçek hikayelerden birini esin kaynağı olarak alıyor. Memur Mike Chan..

Dualarla Afrin'e Uğurlanan Pöh'ler Birliklerine Döndü 01:09

Dualarla Afrin'e Uğurlanan Pöh'ler Birliklerine Döndü

Bingöl'den Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) terör örgütleri YPG/PKK- DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlanan özel harekat polisleri kente döndü...

İHA Görüntüleri Askerin Avucuna İnecek 03:55

İHA Görüntüleri Askerin Avucuna İnecek

Baykar, yeni teknolojilerle son dönemde güvenlik güçlerine önemli katkılar sağlayan insansız ve silahlı insansız hava araçlarının (İHA/SİHA) etkinliğini daha da artıracak...

Efes 2018 Tatbikatı Düşmana Korku Salmaya Devam Ediyor! 02:08

Efes 2018 Tatbikatı Düşmana Korku Salmaya Devam Ediyor!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin planlı tatbikatlarından Efes-2018 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı'nın seçkin gözlemci gününün gündüz bölümü, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın da katılımıyla başladı...

Afrin Kahramanı Pöh'ler Hatay'a Döndü 00:56

Afrin Kahramanı Pöh'ler Hatay'a Döndü

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri PYD/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Hatay'dan Afrin'e uğurlanan polis özel harekat (PÖH) ekipleri kente döndü...

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı 00:50

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Balıkesir İli Edremit İlçesinde PKK/KCK silahlı terör örgütünün propgandasını yapma,..

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı 01:33

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı

ürk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusuyla birlikte Afrin'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun 6'ıncı gününde Afrin kırsalındaki PYD mevzileri obüs ve top atışlarıyla ateş altına..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi 01:14

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, 10. gününe giren Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili yayınladığı son bilgi notunda, gece boyunca 44 hedefin imha edildiğini belirtti. Açıklamada Gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK..

TSK'dan 'Hedef Tek Mermide İsabet' Videosu 01:03

TSK'dan 'Hedef Tek Mermide İsabet' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), keskin ve uzman nişancıların eğitimlerine ilişkin Hedef, Tek Mermide İsabet başlıklı video yayınlandı...

Hakurk'ta Patlayıcı Dolu Mağara İmha Edildi 00:15

Hakurk'ta Patlayıcı Dolu Mağara İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak'ın kuzeyindeki terörle mücadele operasyonları kapsamında, Hakurk'ta patlayıcı dolu mağara imha edildi...

Kandil Operasyonunun İki Şifresi 02:17

Kandil Operasyonunun İki Şifresi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kandil yürüyüşü ABD cephesini paniğe sevk etti. Fırat Kalkanı, Afrin Operasyonu ve son olarak Kandil kuşatması ile Türkiye, terör koridorunu adım adım yok ediyor. Operasyonun iki şifresi ise H..

Teslim Olan Kadın Teröristlerden Şok Edici İtiraflar 05:10

Teslim Olan Kadın Teröristlerden Şok Edici İtiraflar

Şırnak'ta teslim olan PKK'lı 3 kadın teröristten ikisi, terör örgütünün iç yüzünü, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı başta olmak üzere başarılı operasyonla..

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı 00:58

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 10 gün önce Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'na Savaş bir halk sağlığı sorunudur diyerek karşı çıkan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Kon..

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı 00:54

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı yayında! Gizli görevle Suriye'ye giden Selin teröristle karşı karşıya kalıyor! Arka Sokaklar 468. Bölüm 9 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! İstihbarat ve emniyetin işbirliği y..