#Simge ayrılık yazması müzik dinle

Müslüm Gürses - Sarhoş Gibiyim 03:12

Müslüm Gürses - Sarhoş Gibiyim

Bir sevda çölünde bıraktın beni Kanadı kırılmış bir kuş gibiyim Dönüpte bakmadın bir gün halime Sokağa atılmış bir taş gibiyim O eşsiz hayalin her an karşımda Gözyaşlarım çağlar her anışımda Ayrılık şarabı gönül tasımda..

Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş 03:52

Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş

Sorma ille de sorma Bu aşk tanımı tutmuyor Susma kapıda durma Böyle ayrılık başlıyor Bu aşk kalıba sığmadı Bütün sözlerin yalan mıydı Giderken söylediklerin İnan hiç yakışmadı Bu son rötuş ilacım olmadı Benim derdi..

Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik 03:13

Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik

Yıllara Direndik şarkı sözleri ile Zor olmadı bak gidişin neden? Vaadesi dolmuş ne dediysen önceden. Ayrılık uzun bir yol biliyorsun. Yanımda olman gerek, gidiyorsun. Gel güllerim soldu sensiz Kalbim durdu atmıyor se..

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden 03:03

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden

Şarkı Sözleri: Bir hayalim vardı aşka dair sana dair Belki güzel anlatamam değilim ki şair Bi' gittin dönmedin geri yenemedim gamı kederi O gün bugündür yüreğim yangın yeri Senin yüzünden senin yüzünden İki kelimeye muh..

Ahmet Yalçın - Acele Acele 03:01

Ahmet Yalçın - Acele Acele

Gözlerim doldu yine Gidişlerin acele acele Sevdiğim bak bir söyle Yaşadığımız aşk değil de ne ? Yine olduk kördüğüm Akıl karı değil gördüğüm Sevmek bu sanıyorsan eğer Gördüğüm ya savaş ya zulüm Yine özlemim gözle..

Demet Akalın - Esiyor 03:31

Demet Akalın - Esiyor

Esiyor şarkı sözleri ile Yokluğunda çok acı çektim demeyi isterdim Bi iyi geldi ki ayrılık bitti bütün derdim Alışmadık kalpte aşk durmaz, durmadı zaten Kimsenin yanı boş kalmaz kalmadı zaten Yeni bir aşka yelken açtı..

Onur Bayraktar – Zor Oluyor 02:52

Onur Bayraktar – Zor Oluyor

Onur Bayraktar - Zor Oluyor •Sözleri Yutkundum seni düşündüm Özledim gizledim İnan üzgündüm Kırıcıydık savurmuştun kayboluverdin Ayrılık kırıntısından sitemlerim Gerçekten zor zor Aşkın tövbesi zor oluyor Severken gi..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin 03:30

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin

Korktum Deseydin şarkı sözleri ile Korktum deseydin anlardım Alay etmen komik değildi Sevebilseydin ayrılık da güzeldi; özleşirdik... Bu kadar yakınımdan dönmen soğuttu içimi Başlayamadık! Gereken değeri verseydin kırı..

Sedat Can - Yalana Dolana 05:09

Sedat Can - Yalana Dolana

Yalana Dolana şarkı sözleri ile Zaten benimde senle ilgili şüphelerim vardı Ama ben cesaret edemedim aşk hep ağır bastı Üstüne vazife olmak istemem zaman dardı Yalana dolana, sığınma hiç gerek yok Oyana buyana sallama ..

Gökçe Kırgız - Padişah 03:18

Gökçe Kırgız - Padişah

Padişah şarkı sözleri ile Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç d..

Aslı Maj - Herneyse Yaşandı 04:41

Aslı Maj - Herneyse Yaşandı

Herneyse Yaşandı şarkı sözleri ile Umarsız sevgilerle beslenen hayatı Tutarsız gidişler esir alır zamanı Bilmeyi öğrenmek için ya geç kalırsam Bu yüzden telaşım var... Yüzümde zamanın bıraktığı çizgiler Yanımda ter..

Azeri Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi   05:35

Azeri Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi

Eziz dostum aziz dostum ığdır azeri türküsü azerbayjan harika biliyorum...Eziz Dostum Azeri Türküsü..Ruhu okşayan müzik Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi Azerbaycan-Şah Ruh-Aziz Babaef-Azize Gürses Eziz Dostum Mennen Küsü..

  • PengoTV tarafından
  • 2.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik) 04:04

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik)

Söz, Müzik: Şerif Kayran Piano: Davut Samet Sarıhan Gitar: Metehan Köseoğlu Mix, Mastering: Buğra Kunt Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Color: The Post Brothers Radyo Pr:..

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız 01:59

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız

Söz : Ali Metin , Minyas , Onur Bayraktar Müzik : Ali Metin Aranje : Cem Coşkun, Erdal Toprak Bağlama : Can Kahraman Klarnet : Alaattin Kabacı Mix&Mastering : Hakan Türhal Klip Yönetmeni : Yiğit Çavuş Görüntü Yönetmeni..

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor 02:31

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor

Söz: Ferman Eren Nerkis - Onur Bayraktar Müzik: Doğu Kılıç- Onur Bayraktar Aranje: Mustafa Ceceli Mix - Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen: Halil Sayar Dop: Caner Demiroğlu Işık Şe..

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan 02:53

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan

Söz/Müzik : Semicenk (Cenk Baş) Düzenleme : Mustafa Ceceli Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Video Edit : Eva Yapım Color : The post brothers Make Up : Kübra Bayram Semicenk Styling : Geco Styli..

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü 04:14

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü

İBRAHİM DİZLEK YORGUNUM ŞİİR SÖZLERİ. Acılar içinde geçiyor dertli ömrüm Dayanacak gücüm kalmadı yorgunum yorgun Ne yapsam iki yakam bir araya gelmiyor Hırkam yırtık,pabuç delik,ben yorgunum yorgun Gözüm ne boyalı şöhret..

Hakan Altun - Sen de Ağla 04:25

Hakan Altun - Sen de Ağla

Hakan Altun Sen de Ağla Dinle Hakan Altun – Sende Ağla ŞArkı Sözleri Lyrics: Albüm Adı : Hediye Sıra sanada gelecek Ayrilik neymis göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben cektim sende cekeceksin Hem sevdigim hem arkad..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Güzelim Yıllar 04:03

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar dinle. Git tam zamanı git Zaten yalandı Sen sevemedin ki Benim seni sevdiğim gibi Sus konuşma kalsın Dur dokunma yansın Ah bilemedin ki Seni nasıl sevdiğimi Kader ben nerden bilirdim ki ..

  • Candy tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Yakarım Geceleri 05:57

Koray Avcı - Yakarım Geceleri

Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrılık başımı döndürüyor Kavuşmayı özlettin İntiharlar kuşandım Bu aşkı sen kirlettin Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri E..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Melih Gorgun - 14 Bahar 04:28

Melih Gorgun - 14 Bahar

Saçlarıma vurdu ayrılık ayları Bir seni çok sevdim Bir de baharları Bir seni özledim Bir seni bekledim Unuttum gidenleri Gidenler dönmüyor geri Yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma bakarsan dayanamam Bil..

  • Candy tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç  Nüans 02:58

Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç Nüans

Çok uzun zamandır, sahte tavırlar Bir vurdum durmazsın Ayrılık zor değil, İnce bir nüans var Nasılsa anlarsın be güzelim gün gelir yaşarsın Üzülme tatlım ne sen ilktin Ne de ben son olacak Sonunda zaten herkes bir gün et..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Songül Özdemir - Kanma 03:51

Songül Özdemir - Kanma

Kanma Şarkı sözleri ile; Gönül kime sitem ediyorsun Aşktan uzak dur uzak dur Sonu hep ayrılık biliyorsun Kanma tuzaktır tuzaktır Önce yüzüme gülenlere Sonra bırakıp gidenlere Kanma yanarsın gönül Çok sevdim diyenlere ..

Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara 02:22

Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara

'Kadehi Masalara'' sözleri ile ; Gittin benden uzaklara Düşmüştüm sensiz tuzaklara Ne kaldı geriye senden baksana Bi’ çift gözyaşı, hatıralar Kafaya koydum gidiyorum Yol karanlık yine de yürüyorum Ölüm oysa ki ba..

Özgün - Dur Gitme (Official Video) 04:40

Özgün - Dur Gitme (Official Video)

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lütfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk ..

Rafet El Roman - Tükendiğince 03:46

Rafet El Roman - Tükendiğince

Rafet El Roman - Tükendiğince İçimde zehir zıkkım bir keder var Hiç bilmediğim farklı duygular Dünya yıkılmış altındayım sanki Sevdik unuttuk sevinçten eser yok Ağırıma gitti çekip gidişi Çöktü içime ayrılık taş gibi B..

  • Candy tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 7 yıl önce